-
Ημέρα 1
βάρος ψιλοάγνωστο
πρωι
καφε με μια σταλα φυτικο γαλα, 1 κρακερ wasa με 1 κγ ταχινι (12 γρ.) και 1 κγ μελι (20 γρ.)
μεσημ
1 φλ σπανακορυζο (210 γρ.), 3/4 φλ γιγαντες γιαχνι (150 γρ.), 1 σπιρτοκουτο φετα και λιγο παραπανω (36 γρ.), 11 ελιες και 2 κριτσινα μικρα (14γρ.)
μετα το μεσημεριανο
στραγγαλια τοσα οσο ο πατος του φλιτζανιου και αλλες τοσες σταφιδες (16 και 22 γρ.), καφε σκετο
2 κουταλιες γιουρτι πολυ ελαφρυ με μιση μικρη μπανανα
1/2 σοκοφρετοειδες (80 θερμιδες)
απογευμα
1 σοκολατα ροφημα
βραδυ
πατζαρια με 1 κ.σ. ελαιολαδο, ξυδι, 4 φετες ψωμι τοστ ολικης αλεσης, 4 τυρακια τηγμενα ελαφρυα, 1 κεσεδακι cottage cheese, 25 ελιες
Totals 2203 98.2 179.2 78.1
και το γλυκακι των 80 θερμιδων συνολο 2283!
Το ξεσκισα το βραδυνο :shocked2:
Κατα τα ξημερωματα ξυπνησα κι εφαγα 3 κγ ταχινι με 3 κγ μελι αντι για γλυκο.
Απολογισμος : Totals 2680 110.6 225.3 82.2
-
Σημερα εκανα ριζοτο με 355 γρ. kinoa (2 φλιτζανια), 2 κσ ελαιολαδο, 2 πιπεριες, 3 ντοματες, 2 πρασα, 1 κυβο λαχανικων και το φαγακι ειχε Totals θερμιδες 1875 λιπη 49.6 υδατανθρακες 309.4 πρωτεινες 56.8
Σημερα εφαγα
πρωι 3 κρισπις παπαδοπουλου με 4 τυρακια τηγμενα ελαφρυα και 2 φ τρικαλινο ελαφρυ, καφε με λιγο φυτικο γαλα
ενδ 2 κουταλιες κρεμα γαλακτος με μανιταρια και κεφαλοτυρι
μεσ 1 πιατο 620 γρ απο το ριζοτο, 110 γρ φετα, 120 γρ γιαουρτι πληρες
απογ μετα το γυμναστηριο θα φαω 1 μπανανα και θα πιω ενα σκετο καφεδακι
Totals
θερμιδες 1515
λιπη 47.4
υδατανθρακες 194.0
πρωτεινες 85.4
και το βραδυνο θα παιξει αργα μεχρι 500 θερμιδες
-
τελικα δε πηγα γυμναστηριο και μαλλον δε θα ξαναπαω, δε με τραβαει, μελαγχολω, δε μου αρεσει το περιβαλλον και η πολυκοσμια. Ευτυχως δεν υπαρχει θεμα με το γυμναστη. Θα κανω σπιτι ελλειπτικο οποτε προλαβαινω, μερικες διατασεις και κοιλιακους, εξω περπατημα η τρεξιμο αν μου βγει. Νομιζω ειναι καλα για τωρα.
Δεν εφαγα τη μπανανα αλλα ξηρους καρπους, ξεχασα το θεμα με το γλυκαιμικο δεικτη σημερα. Δε θελω να φαω γλυκο για λιγες μερες και η μπανανα θα μου ανοιξει την ορεξη :grind:
-
Ημερα 2
Σημερα εκανα ριζοτο με 355 γρ. kinoa (2 φλιτζανια), 2 κσ ελαιολαδο, 2 πιπεριες, 3 ντοματες, 2 πρασα, 1 κυβο λαχανικων ψυγειου
και το φαγακι ειχε
Totals θερμιδες 1875
λιπη 49.6 υδατανθρακες 309.4 πρωτεινες 56.8
τι εφαγα:
πρωι 3 κρισπις παπαδοπουλου με 4 τυρακια τηγμενα ελαφρυα και 2 φ τρικαλινο ελαφρυ, καφε με λιγο φυτικο γαλα
ενδ 2 κουταλιες κρεμα γαλακτος με μανιταρια και κεφαλοτυρι
μεσ 1 πιατο 620 γρ απο το ριζοτο, 110 γρ φετα, 120 γρ γιαουρτι πληρες
απο 1 φλιτζανι καπουτσινο σκετο, 45 γρ. ξηροκαρπια αναμεικτα (κρανα, αμυγδαλα, γκοτζι)
βρα 3 φλιτζανια λαχανο με λεμονι, 1 αυγο σαν τηγανιτο (με νερο), 150 g ριζοτο με κινοα και λαχανικα (απο το μεσημερι)
Totals
θερμιδες 1992
λιπη 73.1
υδατανθρακες 242.6
πρωτεινες 107.5 :shocked2: (το κινοα της ανεβασε πολυ σημερα)
----->γυμναστικη εκανα 10' ελλειπτικο, διατασεις
** πιο αργα τη χαλασα, πεινουσα, δεν ηταν βουλιμικο, ομως δεν εφαγα σωστα
-
103.3, αγαπημενο μου ημερολογιο αρχιζει η αντιστροφη μετρηση. Τερμα τα αστεια. Αργα και σταθερα, για οσο χρειαστει. Χρονο η χρονια! Οταν τα θαλασσωνω θα επανερχομαι αμεσως. I promise.
-
Ημέρα 3
κιλά 103.3 (το έχει η ημερα φαινεται το νουμερακι!)
Σημερα εφαγα:
πρωι
105 γρ ψωμι ολικης αλεσης με 1 κγ μαργαρινη (10 γρ) και 1 κγ μελι (20 γρ)
ενδ
36 γρ παστελι
1/5 μπανανα
καφε με μια σταλα φυτικο γαλα
μεσημερι
3 φ. τυρι ελαφρυ και 15 ελιες
1 γεματο πιατο μακαροναδα με σαλτσα ντοματα και γαριδες, κεφαλοτυρι
απογευμα
καφε σκετο
βραδυ
2 ντοματες, 2 αγγουρια,
2 αυγα βραστα η 1 αυγο βραστο με 1 παξιμαδακι ολικης**
**μαλλον θα προτιμησω τα βραστα αυγα γιατι χθες το βραδυ δεν τα εφαγα και τη χαλασα τη διαιτα πιο βραδυ, ελπιζω να με "χορτασουν" αποψε.
Totals
θερμιδες 1999
λιπη 75.8
υδατανθρακες 194.5
πρωτεινες 108.2
-
Τελικα το προηγουμενο βραδυ εφαγα και τα αυγα και 2 παξιμαδακια crispies. Επισης 2 digestive και ενα ροφημα βαλεριανα σκετο.
Ημερα 4 (χθες)
πολυ νωρις το πρωι (στο αμαξι) 2 φ. τυρι ελαφρυ 40 γρ
ενδιαμεσα (εξω) 2 digestive κι ενα καφε με γαλα
ενδιαμεσα 1 τυροπιτακι
μεσημερι μακαρονια με κρεμα γαλακτος, μανιταρια και ελαιολαδο, κεφαλοτυρι για να δεσει η κρεμα (συνολικα 2 κρεμες γαλακτος light, 250 γρ τυρι, μισο κιλο μανιταρια και 2 κσ λαδι, κι εφαγα το 1/3 περιπου), 15 ρογες σταφυλι
Ημερα 5 (σημερα)
101.5 κιλακια ( :bouncing: )
πολυ νωρις (εξω) καπουτσινο
ενδιαμεσα (εξω) τοστ με 2 φ. τυρι κανονικο
μεσημερι (ενω μαγειρευα) 1/2 φ. ψωμι με 1 φ. τυρι ελαφρυ και 15 ρογες σταφυλι, 2 σειρες σοκολατα υγειας (20 γρ.)
ενδιαμεσα 1/2 fredoccino με γλυκαντικα
απογευμα 100 γρ φετα, 300 γρ πατατες γιαχνι, 2 κολοκυθακια (γιαχνι), 10 ελιες, 1 φ. ψωμι, λιγη ντοματα, 10 ρογες σταφυλι
βραδυ περιπου 2 πατατες γιαχνι με 1 κολοκυθι κι ενα καροτο, 1 κομματακι φετα, 1 κομματακι κεφαλοτυρι, 5 ελιες, 1 κομματι ψωμι μικρο, 2 δαχτυλα κρασι
και μετα απο ολα αυτα σημερα δεν την παλευω και μαλλον θα κανω ενα τοστ με σαλατα.
-
Χθες βραδυ εφαγα αρκετο ψωμι του τοστ (περι τις 4 φετες ολικης) με γραβιερα και μελι, δεν ζυγισα τιποτα απο ολα, το εφαγα κι ευχαριστηθηκα. Μετα εφαγα κι ενα μπολ φυστικια Αιγινης.
Σημερα δεν ημουν καλα και δεν εφαγα τιποτα μεχρι το απογευμα, οποτε και κοιμηθηκα και συνηλθα.
Ημερα 6
πρωι 1/4 καφε σκετο
απογευμα 1 μικρο (για τα δεδομενα μου) πιατο πατατες γιαχνι με κολοκυθια, καροτο, 1 κομματι τυρι φυτικων λιπαρων, 1 φ. ψωμι τοστ πολυσπορο
πιο μετα 1 σοκολατα ροφημα, 1 μελομακαρονο μικρο με επικαλυψη σοκολατα
βραδυ θα φαω τοστ με 2 φ. τυρι ελαφρυ, 1 μεγαλο μπολ σαλατα λαχανο-καροτο με 2 κ.σ. ελαιολαδο και ελιτσες
βαριεμαι παλι να μετρησω θερμιδες, το φαγακι το σημερινο το μαγειρεψα ελαφρυα με 9 κσ λαδι απο οσο θυμαμαι και ηταν μια τεραστια κατσαρολα. Αρα υπολογιζω 1,5 κσ ανα μεριδα. Αυριο θα συμπληρωσω αν εφαγα κατι αλλο. Καληνυχτα!
-
3 + 4 του μηνα, ημερες 7 και 8, εφαγα σαν κυριο γευμα σπανακορυζο, ολο μαζι το φαγητο ειχε 1 κιλο σπανακι 90 g ρυζι 10 φρεσκα κρεμμυδακια 6 κσ λαδι, μισο φλιτζανι ανιθο και θρεπτικα: Totals 1304 85.6 117.8 37.7
Σε επομενο μηνυμα αναλυτικα τι εφαγα, θα υπολογισω θερμιδες και των δυο ημερων μαζι και θελω να ειναι μεχρι 4000 (για να κανονισω το βραδυνο μου αποψε)
-
Χθες εφαγα
πρωι τοστ με 2 φ τυρι ελαφρυ
ενδ κουλουρι με σταφιδες (γλυκο) 42 γρ.
μεσ σπανακορυζο, 136 γρ φετα, 58 γρ ψωμι
απογευμα (δεν ειμαι σιγουρη οτι θυμαμαι καλα) 1 σοκολατα ροφημα και μαλλον 1 digestive
βραδυ σπανακορυζο, 70 φετα, 85 ψωμι, 2 δαχτυλα κρασι κοκκινο ξηρο
Σημερα εφαγα
πρωι 60 γρ ψωμι με 22 γρ ταχινι και 15 μελι, καφε με 3 κγ γαλα εβαπορε (15 γρ)
μεσ σπανακορυζο με 112 γρ φετα και 1/2 κουλουρι Θεσ/κης
απογ 20 γρ καρυδια, 5 γρ γκοτΖΙ, 5 γρ στραγγαλια, 10 γρ μπλουμπερι, 1 ροφημα σοκολατα (γαλα φυτικο με κακαο)
μεχρι εδω ειμαι Totals θερμιδες 3711 174.8 381.5 145.9
Εδω και μερες δε πολυδινω σηαμσια τι τρωω και νομιζω οτι τρωω πολυ σωστα, τα γραφω σε χαρτακια παραχαρτακια οποτε ισως ξεχασα κατι, αλλα χοντρικα αυτα ειναι, μαλλον εχω πεσει εξω καποιες μπουκιες φρουτα γιατι χθες πρεπει να εφαγα λιγη μπανανα, αλλα που να θυμαμαι!
Για βραδυ μενουν λιγες θερμιδες (300) αλλα δε θα υπολογισω ακριβως (γιατι και τις σοκολατες που ηπια χθες και σημερα χοντρικα τις υπολογισα και μαλιστα με πολλες θερμιδες).
Αποψε θα φαω ψαροσουπα αυγοκομμενη με ρυζι ενα μεγαλο μπολ και σαλατα χωρις λαδι, και δε θα μετρησω θερμιδες, κι ας ξεφυγω. Θα προσπαθησω να μη φαω πολλα ρυζια. Καληνυχτα!
-
ξεχασα να βαλω και το χθεσινο τοστ στο προγραμμα, αρα ειμαι ηδη στις 4000 χθες και σημερα, επιπλον το βραδυνο μου αποψε. Καληνυχτα! :love:
-
κΑΛΗΜΕΡΑ χθες ξεφυγα με ψαροσουπα, ναι το εκανα κι αυτο. 2 πιαταρες τεραστιες με μπολικο ρυζι, αρχισα με λιγο ψωμι ("βουτα ειναι ωραιο") ε με την πιεση δεν αντισταθηκα. Τελικα πλακωσα 2 πιατα με ψωμαρες και σαλατα χορτα ευτυχως χωρις λαδια. Μετα εφαγα και μαργαρινη με μελι αφου τα χαλασα να μου φυγει η ψαριλα :P
Σημερα δε ζυγιστηκα, αυριο εβδομαδιαιο ζυγισμα και περιμενω περιοδο τωρα κοντα.
Σημερα θα κανω φακες η φασολαδα, και τα δυο αγαπημενα, ετσι θα γινει μαχη για να φαω με μετρο :sniff::smug:
-
Ημερα 9
Βαρος 102.0 οχι νηστικη
ΠΡ 3 βρωμομπισκοτακια, καφε με 3 κγ γαλα ελαφρυ
ΕΝΔ 7 κσ φασολαδα
ΜΕΣ 1 πιατο φασολαδα, φετα 2 μεριδες, 2 φ ψωμι τοστ πολυσπορο, 7 ελιες, σταφυλι 28 ρογες
Total
θερμιδες 1,300
62.9 γρ λιπη
136.8 υδατανθρακες
53.3 πρωτεινες
Μετα τα υπολοιπα, εσκασα!
******μετα ενα ροφημα φυτικο γαλα με κακαο, 2 μπισκοτα digestive και το βραδυ 1 ολοκληρη πιτσα με ποικιλια λαχανικων και τυρι, 1 σαλατα πρασινη, 1 σοδα (αντε να χωνεψεις!).
-
Ημερα 10
πρωι 1/2 κουλουρι θεσ/κης, καφε σκετο
ενδ 1 ακτινιδιο, 1 κομματακι μπανανα
μεσ φασολακια γιαχνι με πατατες, αντζουγιες παστες, ελιες, ψωμι φουρνου λευκο, 1 μηλο πρασινο
απογ 1 μεγαλο ποτηρι γαλα φυτικο με κακαο, 1 digestive
αυτα εχουν μεχρι τωρα
Totals
θερμιδες 1322
λιπη 34.3
υδατανθρακες 148.3
πρωτεινες 33.4
Εχει ο Θεος για το βραδυ (ηδη πειναω και ψαχνομαι τι θα φτιαξω αργα που θα παω σπιτι :( )
edit:
μετα εφαγα μπακαλιαρο τηγανιτο με ενα μεγαλο μπολ χορτα με λεμονι και μισο κουλουρι Θεσ/κης
για γλυκο λιγο ταχινι με μελι
Totals
θερμιδες 2525
λιπη 89.5
υδατανθρακες 222.3
πρωτεινες 98.0
-
Ημερα 11 Βαρος 102.3 αδιαθετη
πρ 2 digestive γεμιστα με ταχινι και μελι, καφε με 1 κγ φυτικο γαλα
ενδ 1 μπουκια ακτινιδιο, 1 μπουκια μπανανα, 1/4 κουλουρι Θεσκης
μεσ 1/2 πακετο μακαρονια με 1 κεσε cottage και 2 ντοματες με 2 κ,γ, ελαιολαδο
4 τρουφακια πολυ χοντρικα 360 θερμιδες
το βραδυ θα φαω 2 αυγα βραστα με 2 ντοματες 40 γρ τυρι φυτικων λιπαρων kai 2 fetes pswmi gia tost
Totals
θερμιδες 1772 + 360 απο τα τρουφακια = 2130 το πολυ (δεν ξερω τα τρουφακια ποσες ειχαν ακριβως)
λιπη 59.8
υδατανθρακες 218.0
πρωτεινες 62.4