-
Στην τελευταία μου απόπειρα απεξάρτησης απο τη ζάχαρη πριν 1,5 μήνα περίπου, έκανα ακριβώς αυτό που λες Μαρινάκι (χωρίς να ξέρω τη συγκεκριμένη δίαιτα), 5 ημέρες πλήρη αποχή απο ΚΑΘΕ γλυκιά γεύση.
Είχα κόψει μέχρι και τον καφέ για να αποφύγω το γλυκαντικό. Ναι λοιπόν η επιθυμία μειώνεται πολύ, σε φάση να έχω λιχουδιές στο ντουλάπι ή να τις τρώνε μπροστά μου και να ΜΗΝ θέλω να τις καταβροχθίσω και αυτές και αυτούς μαζί!:dork: Συνολικά άντεξα 18 ημέρες αν δεν κάνω λάθος.Και μετά κανονικό γλυκάκι πού και πού!
ΑΛΛΑ, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά
όταν δοκίμασα γλυκό η απόλαυση ήταν η ίδια με πριν. Τι θέλω να πω; Ο,τι με τρελαίνει τόσο η γεύση που δεν μπορώ να τα στερηθώ για κανέναν λόγο. Η μεγαλύτερη κατρακύλα βέβαια ήρθε όταν έκανα το λάθος να φάω 1 κουταλάκι μερέντα. Οπως καταλαβαίνετε δεν σταμάτησα στο κουταλάκι...Δηλαδή και εξαρτημένος να μην είσαι η γεύση αυτή είναι τόσο τέλεια που δεν μπορώ να έχω μέτρο (προσωπική άποψη)
*Φλο μου δεν το έλαβα, όχι. Μήπως ξέχασες το θέμα;
-
χαχαχαχα ευτυχως Μαρινα που ζητας συγνωμη που επεμβαινεις, και μαλιστα στο δικο σου τοπικ!!!!
τελικα εχουμε κι αλλα κοινα εμεις... εχω κανει κι εγω harcombe για 1.5 μηνα! (χαχαχα τωρα ειδα οτι εσυ την εκανες για 1.5 μερα!!!) απο τις καλες διαιτες οπου επιτρεπονται ολα αλλα δεν μπορεις να κανεις 3αδα δυστυχως... οντως η πρωτη της φαση εκανε δουλεια ως προς τις λιγουρες αν εχανα και κανα κιλο τοτε (και ειχα πολλα) δεν θα την παρατουσα...
Δημητρα εχω ξαναπει γιατι παρατησα την dukan. γιατι οσο καλα τα πηγαινα οσο εκανα αυστηρη διαιτα αλλο τοσο μανταρα τα εκανα στην φαση συντηρησης της. δεν μπορουσα να διαχειριστω σωστα τις ελευθεριες που μου εδινε!!! κουλο ε;; και τα αναζωπυρουμενα υπερφαγικα με εκαναν να θυμηθω τις παλιες καλες τριαδες...
Ααημενια, ναι δεν εβαλα θεμα... πολυ ψιρες ειστε εδω μεσα... θετε και θεμα.... :p
-
α έχει φάσεις κι αυτή? Δηλαδή δε μπορείς να τρέφεσαι μια ζωή όπως στην φάση πρίν τη συντήρηση αυξάνοντας λίγο τον υδατάνθρακα? (κάπως έτσι το φανταζόμουν αλλά από τη φαντασία στην πραγματικότητα...)
Ρε κορίτσια έχω φάει τον κόσμο να βρω τη διατροφη του διαβητη και ειναι αδυνατο. Ηταν 1800 θερμιδες, αυτο το θυμαμαι. Καλά έτρωγα παραπάνω λόγω μωρού αλλά το πλάνο ήταν 1800. Εχω φαει τον κοσμο εδω και 10' και τίποτε. Ετσι απο περιέργεια! Τα θυμάμαι απέξω βέβαια αλλά δε θα με χαλούσε να τα ξαναδώ. Τελικά τα τρίωρα είναι παντού.
-
Δημητρα τι συμβαινει; θελεις να με διωξεις απο τα τριωρα;;;:smilegrin::smilegrin:
η αληθεια ειναι οτι το παλεψα πολυ περισσοτερο απ οσο θα πρεπε. σκεψου τα κιλα τα εχασα σε 6 μηνες αλλα παλευα με την dukan παραπανω απο 2 χρονια. δεν πηγαινε αλλο...
Ασημενια εβαλα θεμα. ηρθε;
-
ρε κορίτσια μπράβο που έχετε αντέξει τόσο χωρίς γλυκό. τι να πω...εμένα αυτα τα χρονικά διαστήματα, φαντάζουν αιώνες.
Florage αυτά τα "ελεύθερα γεύματα" του ντουκαν ε; χαχαχα! εμένα τα δύο γεύματα κατέληγαν τριήμερο γαμήλιο γλέντι!
Ασημένια, ζαχαροζυμωμένη μου βιόλα (που λέει και ο Σκουλάς) πάντα η μερέντα θα καταφέρνει να μας κόβει τα γόνατα απο τη συγκίνηση. Θα βρούμε κάποιο τρόπο όμως να την τρώμε και να μη μας τρώει...που θα πάει!
Εγώ πότε θα γίνω μάνα ρε παιδιά...να τους ετοιμάζω μπισκοτόκρεμες και φαριν λακτέ....:yes::yes::yes:
-
Είναι μια να τα κόψεις τα γλυκά αλήθεια...και να μη τρώς πολλούς υδατάνθρακες. Δηλ. αν περιμένεις με τριάδες να μη θες γλυκό χμ λίγο δύσκολο. Σκέψου έγγυος και δεν ήθελα γλυκό και μόλις έτρωγα κριτσίνι, φρούτο και τα συνήθη συστατικά των τριάδων λυσσούσα. Ανδεν ήταν το παιδί τα ενδιάμεσα φρούτα δε θα τα έτρωγα, ειδικά εκεί στο ενδιάμεσο με τσακίζουν. Με το κριτσίνι είναι καλύτερα, ομως αυξάνονται και οι υδατάνθρακες. Το ιδανικό είναι με πρωτείνη για μένα , πχλίγο τυρί ή γιαούρτι. Αυτό πάλι ανεβάζει τις θερμίδες. Οποτε αν δεν εχεις λογο υγειας φάε το γλυκό σου κανονικά χωρίς τύψεις :bigsmile:
-
Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!
εχασα 10 κιλά μέσα σε 5 μέρες και απεχθάνομαι τα γλυκά!!! ουυυυυ! καλό μήνα βρε:P :P :P
-
καλημερα!
καλο μηνα!!!
Μαρινακι σηκωθηκες πρωι πρωι για να μας δουλεψεις;
ε, λοιπον εγω εχω παραιτηθει απο την ζαχαρη αλλα οχι απο το γλυκο.... καλως ή κακως την γλυκια μου κρεμουλα με το βρωμοκεκακι σαν τουρτιτσα τα απολαμβανω καθε μερα! και λεω αληθεια!!!
-
Καλημερούδια και καλό μήνα!
Σιχαίνομαι και εγώ τα γλυκά και μόνο με τη σκέψη έχασα 15 κιλά. Μαρίνα σε έφαγα!:P
Επίσης με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός και μου ζήτησε 1000 συγνώμη για τη λάθος αγωγή, μου έδωσε τη σωστή που είναι να τρέφομαι αποκλειστικά με γλυκά!Ο σάτυρος...:P
Πωπω κορίτσια αλήθεια έχει γεμίσει το σπίτι γλυκά απο τις επισκέψεις για τα περαστικά!
Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει καμία πονηρή σκέψη αλλά για καλό και για κακό δεν πάω στην κουζίνα, περνάω χωρίς να κοιτάω καν. Βεβαια βοηθάνε και τα λαιτ γλυκάκια της φλο, παραμυθιάζομαι λίγο!
Και αυτοι χάθηκε να μου φέρουν πίτουρο βρώμης, σιρόπι αγαύης, στέβια και χαρουπόμελο και να τα δοκιμάσω επιτέλους με την ευκαιρία; :lol:
Το απόγευμα πάντως θα πω στη μαμά μου να τα μοιράσει αλλιώς θα τα πετάξω.
-
Florage εμενα τα γλυκα διαιτης γίνονται αποτυχία γι αυτο δεν κάνω καν προσπάθεια. αν και πήρε το μάτι μου κάτι συνταγές του Ζουμπανέα για μωσαϊκό...δε ξερω. Αυριο κλείνω 7 ημέρες χωρίς ζάχαρη (με εξαίρεση την μπαρα δημητριακών και 1 κουταλάκι μέλι).
Θα το χω στα υπόψιν για εξαιρετικές περιπτώσεις.
ναι καλά θα κάνεις να τα πασάρεις αλλού. Α εχω μια απίστευτη συνταγη με τεκίλα και σιρόπι αγαύης Ασημένια...:P
-
Πωπώ Μαρινάκι έχεις κλείσει μια εβδομάδα αποχής! Τέλεια τα πας!
Τώρα δεν τα ζήτας λίγο λιγοτερο ή δεν έχεις δει διαφορά; Καλά δεν εννοώ να σε ρωτήσω αν θες μπλιαχ πουράκια και να μου πεις όχι αλλά αυτή η λύσσα που μας πιάνει θα έχει βελτιωθεί φαντάζομαι.
Ναι και εγώ ανυπομονώ να γίνω μάνα και να έχω ένα σκατόπαιδο που δεν θα τρώει την μπισκοτόκρεμα και εγώ αναγκαστικά για να μην την πετάξω θα τη τρώω:saint2: Μην με κοροιδεψετε αλλά παίρνω και τώρα τέτοιες κρέμες :bouncing: Σιγά μια πεντανόστιμη κρέμα είναι, τι επειδή το κουτι δείχνει μωράκι; Πφφφ "ταμπέλες" :P
(Πάντως δώσε μια ευκαιρία όποτε έχεις χρόνο στην κρεμούλα με τη ζελατίνη εγώ έχω ενθουσιαστεί.)
-
Καλημέρα!
ρε συ Ασημένια τέτοια ταύτιση γούστων τι να πω πια! παίρνεις κρέμες βρε ξεμυαλισμένη;χαχαχα!Το καλό είναι οτι οι καινούριες δεν έχουν ζάχαρη όπως είχαν παλιότερα. Αυτη η γεύση της φαριν λακτε που ηταν σ ενα πορτοκαλι κουτί, δε ξεχνιέται.
Χαίρομαι που η διατροφή σου πάει καλά. Να συνεχίσει έτσι!
Έχουν λυσσάξει κ εδώ να φέρνουν γλυκά και πραγματικά δεν έχω παρασυρθεί. Με έχω πιάσει αρκετές φορές να κοιτάω το σαιτ του παρλιάρου αλλά μέχρι εκει. πηγα και σουπερ μάρκετ και δεν πηρα τίποτα. Βέβαια ξέρω...είμαι τζάνκι. Αν κάνω το λάθος να αφεθώ, θα με βρει overdose.
Παράπονο δεν έχω με την απώλεια που είναι μικρή. Με χαροποιεί που "με λένε Μαρίνα και είμαι καθαρή από σοκολάτα 7 ημέρες".
-
Καλημέρα και απο εδώ!
Αλήθεια Μαρινάκι; Πρέπει να κάνουμε λίστα με τα τοπ μας για να βεβαιωθούμε αλλά όχι όχι δεν θα μπούμε σε πειρασμό.Λοιπόν πουράκια,σοκολατάκια λάκτα φράουλα...χαχαχα καλά σκάω
Ποιά έχεις δει καλέ χωρίς ζάχαρη; Εγώ λόγω ζάχαρης έχω καιρό να τις πάρω. Μη μου λες τέτοια και βγω τώρα με τις πιτζάμες:lol:
Σκίζεις, σκίζεις, σκίζεις!Αν νιώσεις πολύ πολύ έντονη επιθυμία φάε κάτι μικρό, το ξέρω δεν σου πάει η καρδιά να το χαλάσεις αλλά φοβάμαι και εγώ μην κάνουμε κανα μπαμ και κατεβάσουμε όλη την ίον. Ειδικά στο 10ήμερο το δικαιούσαι, και τώρα δηλαδή, εγώ έχω προγραματίσει ελεύθερο στις 11 ημέρες να ξεδώσω:dork:
(Αχ αυτός ο Παρλιάρος. Με κολάζει αλλά ό,τι έχω φτιάξει δεν με ενθουσιάζει καθόλου, μια αηδία σου λέω! Οχι σοβαρά, είναι πολύ άγλυκα για τα γούστα μου.)
-
χαχαχαχ! τα καρδουλακια λες; τι γελιο...τι χαριτωμένα που είναι! Επίσης lacta γιαούρτι-φράουλα...όλες οι καινούριες οι τζοιν, και όλων των ειδών οι σοκοφρέτες.
είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης μερικές...ωστόσο είναι τίγκα στη θερμίδα γιατί προορίζονται για μωράκια στην ανάπτυξη...όχι βιόλες σε καταστολή! να κάτσεις εκει που είσαι καλά είμαστε
-
Καλημέρα!
Μαρινάκι τι κάνεις πώς τα πας; Σου στέλνω θετική ενέργεια να ξες, και σε άσχετες στιγμές.
Ξαναδιάβασα το πρώτο σου ποστ και τώρα πρόσεξα αυτό που λες για τη φαρμακευτική αγωγή, την ξεκίνησες τελικά;
Εγώ σε θαυμάζω πάντως, μια ολόκληρη εβδομάδα αυτοσυγκράτησης είναι άθλος για εμάς!
(Αντε γιατί χάρη σου κάνω που σου μιλάω μετά απο την επίθεση σου στις κρεμούλες μου. Μια χαρά θερμίδες έχουμε σταμάτα να μας διαπομπεύεις επιτέλους!:lol: )
Α Φλο όταν σου είναι εύκολο χώσε μια χαστούκα στα soft kings! Ηρθαν στον ύπνο μου τα σιχαμένα:regan: ! Η μάλλον όχι, χάρισε τα στον πιο ξινομούρη πελάτη, να ξινίσει περισσότερο! Αηδίες...