Παιδί μου πολύ καλά έκανες! Ήταν όντως άλλη κλάση ο Λαζάρου σε σχέση με άλλους λιγότερο... λαοπρόβλητους;
Ευχαριστώ Σκαρλετίτσα!!!;)
Printable View
Παιδί μου πολύ καλά έκανες! Ήταν όντως άλλη κλάση ο Λαζάρου σε σχέση με άλλους λιγότερο... λαοπρόβλητους;
Ευχαριστώ Σκαρλετίτσα!!!;)
είναι φοβερός! και ήρθε σε όλα τα τραπέζια να μας γνωρίσει!
Ρε κορίτσια ποιος είναι αυτός ο Λαζάρου; ΧΔ
Ααααα οκ συντονιστηκα! Εγω για κάποιον λόγο φανταζομουν τον Λαζάρου απο τις Σαββατογεννημένες :-P αχαχαχαχαχα θα αρχίσω να το βάφω μαύρο μου φαίνεται το μαλλί μπας και κρύψω λίγη απο την ηλιθιότητα XD χιχιχι
Εντάξει, δεν πειράζει που δεν σου ήρθε αμέσως στο μυαλό... Στο κάτω κάτω δεν έχει πάρει και το Νόμπελ Χημείας! :P
Όμως είναι καλό να ακούς πως τουλάχιστον δικαιώνει τη φήμη του!
Παιδιά το βαρούλκο στην Αθήνα δεν είναι;;;;Είναι σεφ και σε άλλο εστιατόριο ;
Ναι το Βαρούλκο έχει αλλά έχει στήσει και το Swell στο Ηράκλειο (όπως πολλά άλλα φαντάζομαι) και το δουλεύει ο Μάργαρης (ένας παίχτης του Master Chef)
Το Σαββάτο έτυχε και ήταν εκεί γιατί ξεκίνησαν ένα νέο μενού με χαρούπι και το εγκαινίαζαν
Σουέλ, το βουβό κύμα, ε; Υπάρχει ένα βιβλίο της Καρυστιάνη, μ' αυτόν τον τίτλο... Ωραίο όνομα- για εστιατόριο και γενικώς... :)
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 φλ. γάλα με κουάκερ (196)
1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
Μεσημεριανό: 11/2 μερ. μουσακάς (867)
Βραδινό: σταφύλι (238)
Σύνολο: 1321 Kcal
Καλή σας νύχτα.
χαλοου παιδια,τι κανετε????????
λοιπον τα δικα μου
ενα νεκταρινι
μιση μπαγκετα με γαλοπουλα-τυρι
ενα νεκταρινι
1 κοκα λαιτ
1 κομματι κρεας απο κοκκινιστο μικρο
ενα γιαουρτι 2% με μαυρη φρυγανια ενα κρακερακι
ουφ πολλη κουραση......:( κανω δουλειες συνεχεια..ολη η βδομαδα ετσι θα με παει αν εξαιρεσω το γεγονος οτι θα τα παρατησω ολα στην μεση αυριο το πρωι για μια βουτια στην θαλασσα κ ηλιοθεραπεια και μετα ξανα δουλειες:roll::roll::roll:
Βουτιάααα *_*
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
16η ημέρα- καλημέρα!
-1,1 κιλό από χθες.
Σήμερα: 1200 Kcal.
Καλημέρα!!!!
SofiaSpaghetti ... όντως εμπνευσμένο το Swell ...! Και μπράβο για την πτώση!!!!
helena73 ... άντε να τελειώσουν οι δουλειές σου γιατί θα πέσεις κάτω με τόση κούραση και τόσα λίγα που τρως!
Λοιπόν, και η αναφορά Δευτέρας:
- 1π γάλα + 1φ ψωμί τοστ + 1κγ μελοτάχινο
- 85γρ σραφύλι + 40γρ κριτσίνια
- 2 αγγουράκια + 8 ανάλατα κάσιους
- 120γρ κουνέλι στιφάδο + 1φλ κολοκυθάκια βραστά
- Τραγανά πιτάκια με 60γρ αραβική πίτα + 30γρ τυρί χ.λ.
58.4 σήμερα!
με πρώτη μέρα περίοδο και χωρίς τουαλέτα!
Λεω να σας πω και τα δικά μου σημερα για να δω και τι πιστεύετε ^_^
Πρωινό: 1 τοστ και 1 ποτήρι γάλα
Δεκατιανό: 1 κρέμα
Μεσημεριανό: 100 γρ σπανακόπιτα, 1 σαλάτα, 1 κ.σ λάδι
Απογευματινο: 1 ροδάκινο και 1 ζελεδάκι (δεν το εχω φαει ακομα αλλά αυτο σκοπεύω να φάω)
Βραδυνό: 1 μεγάλη σαλάτα, 1 ασπράδι, 1 φέτα ψωμί, 1 κ.σ λάδι (το ιδιο με πάνω :-P )
Συνολο: 1200 Kcal (ναι έπεσα χαμηλα σημερα γιατι έφαγα σουβλάκι χθες βράδυ κι έφτασα τις 1800 οπότε ήθελα να το συνεφέρω λιγάκι, γενικά τρώω γυρω στις 1400-1600)