Quote:
Originally posted by filipparas
Πωπω δυό σελίδες διάβαζα για μούσια... και τα συνδέουμε με μαμάκηδες, βαρβατίλα, κλαρίνα και δε ξέρω εγω τι άλλο. Τρίχες λέω εγώ...
Ο μεσος άντρας στις ηλικιες που μιλάτε δε θέλει σχέση, θέλει σεξ. Η σχέση καλώς ή κακώς δεν έχει να του προσφέρει πολλά, τη περιποίηση του την έχει στο σπίτι, παρέα καλύτερη έχει, ο ρομαντισμός είναι ανύπαρκτος. Αν τον ταλαιπωρήσετε πολύ θα τη κοπανήσει, αν το πάρει πολύ εύκολα θα τη κοπανήσει. Εκτός αν είναι πολύ καλό, τότε αλλάζουν τα πράματα.
Και κάτι για τους φίλους που εξαφανίζονται... επιβάλλεται να γίνει αυτό και επιβάλλεται να το κατανοούμε απόλυτα. Στις αντροπαρέες τουλάχιστον είναι απόλυτα φυσιολογικό να εξαφανίζονται άτομα για τέτοιους λόγους και απόλυτα σεβαστό. Και όταν έρθει ο καιρός, είτε αυτό σημαινει πως πέρασαν τα μέλια είτε χωρισμός, η παρέα εκεί είναι και δεν έχει αλλάξει. Και αν στραβώσουμε εμείς θα χάσουμε τη χοντρή πλάκα για τον σχεσάκια/αγκαλίτσα/παντοφλάκια που τον μάντρωσε η γκόμενα... Εννοείται βέβαια πως στην ανάγκη ο φίλος είναι πάντα εκεί, άνευ όρων και προϋποθέσεων αλλά η παρουσία σε μπαρότσαρκες, ποδόσφαιρα, playstation, καφέδες ή ο,τι μπορεί να κάνει αντίστοιχα μια κοριτσοπαρέα είναι optional.
δν ξέρω τι σε πειράξανε οι δυό σελίδες για μούσια,εγώ ξέρω οτι το φόρουμ έχει πολύ καιρό να κινηθεί πέρα από κάτι εκατοντάδες σελίδες από το τι έφαγα σήμερα ή πόσα γραμμάρια έχασα σήμερα!