-
Γεια σας Κοριτσάρες...
μόλις τελείωσα το δεκατιανό μου - παγωτοεπιδόρπιο!!!
ήτοι> μια παγωμένη μπανάνα χτυπημένη στο μούλτι με λίγο γάλα+ 1 digestive και πασπάλισμα κουβερτούρας...
δεν ξέρω για σας αλλά μόλις ανακάλυψα το Νο1 επιδόρπιο καλοκαιριού με λίγες θερμίδες...!!!
Κατα τα άλλα η ζυγαριά μου κρατάει μούτρα και τα πήρα και γω και από αύριο πάει πατάρι
αίντε γιατί με είχε ζαλίσει πάνω κάτω....:saint:
-
πωπω eve τι είπες τώρα!κ εγώ το φτιάχνω αλλά αντι digestive βάζω μιά μπαλίτσα παγωτό :P
είναι τέλειοοο
και εγώ έχω κολλήσει στα κιλα...
-
κορίτσια όταν κολλάω στα κιλά... πίνω περισσότερο νερό και δεν τρώω τίποτα μετά τις 7 το βράδυ και αυξάνω την άσκηση... επίσης για βραδινό τρώω βραστά κολοκύθια... μπορεί όμως να περιμένετε να αδιαθετήσετε οπότε αν το συνεχίσετε θα ξεκολλήσει δεν γίνεταιιιιιιιιι αλλιώςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!
υπομονήηηηηηηηη!!!!!!!!!!!
-
Από 77.6 Kg έφτασα τα 76.9 kg σήμερα..!:thumbup:
Τρέμε κόσμε! :P
-
Μα που πήγατε όλες καλέεεε;
Βρε μπας με δουλεύετε και φοράτε ήδη τα μπικίνι σας στην παραλία;;; :D
-
εννοειτε ότι ήδη το φοράμε :lol::lol::lol::lol::lol:
αχ, και χθες ειδικά ήταν τέλεια...!
εκανα και μες τη θάλασσα τις γυμναστικές μου, σημερα με πονάει το σώμα μου παντού...
επανέρχομαι λλλλλλλεεεεεεμεεεεεεεεε!!!! !!
έχω πάρει τρελή φορα!!
-
Εμένα δεν μου χωράει το μαγιό eve!
Και δεν έχω όρεξη να αγοράσω άλλο απ'ό,τι καταλαβαίνεις...
:bouncy:
Καλή συνέχεια και καλές βουτιέεεες!!!!!!!!
-
Δηλαδή λέμε τώρα,
στα πόσα πιο κάτω ξαναμπαίνεις στο μαγιό?
και μέχρι να τα χάσεις δεν θα πας για μπανάκια????:grind::mad:
βρε, αιντε που θα χάσεις τα μπάνια σου...πάρε ένα φθηνό εκεί με 10-15 ευρώ
και βουρρρρρρρρρ
-
καλέ στα 76 δεν σου χωράει το μαγιό?μην χάνεις τα μπάνια , είναι και καλή γυμναστική!
-
Εγώ θα πρωτοτυπήσω σε αυτόν τον διαγωνισμό και θα βάλω αντί να χάσω!!:S Eκεί στα 71 μπήκε ο οξαποδώ μέσα μου και άρχισα να τρωω ανεξέλεγκτα.Μια φωνή μου έλεγε: φάε λίγο παγωτάκι, και μια άλλη μου έλεγε:φάε ακόμα λίγο παγωτάκι.Μου ήρθε και περίοδος και τώρα με δείχνει πάλι 73.Όσο ξεκίνησα!Νταξ, είμαι για βραβείο λέμε
-
αχ με τα παγωτάκια!
προχθές κάτι έγινε στη δουλειά και πήρα ένα οικογενεικό που είχε συν ένα μικρό δώρο και το ευχαριστήθηκα μιλάμε!!!!!με την κόρούλα μου μαζί τα τσακίσαμε....
μάλλον με το ίδιο μαγιο θα την βγάλω κια φέτος.
80,200 σταθερά.αλλά έχω περίοδο ίσως πέσω λίγο μετά.
-
για την Sethunya
για όλες μας....
-
πολλά LIKE LIKE LIKE LIKE
-
κοριτσιαααα!!!!!!!Που ειστε ολες?????
-
Δευτέρα 30-06-14 ώρα 19:08!είναι γεγονός!είμαι 70!!!:spin:
πήρα και τέλειο πολύχρωμο μαγιώ.Γιουπι!!!