Quote:
Originally posted by maria26
Ναι ισως τελικα να μου προσφερουν μια ασφαλεια υποσυνειδητα.γτ φοβαμαι πως αν τα χασω θα φανουν ολες μου οι αδυναμιες.ακομα και αν φαω σαλατα με ψαρι οπως εφαγα το μεσημερι μετα θα θελω να φαω βλακειες οπως λιγη σοκολατα.παω να κανω κατι και μετα το χαλαω.και ο καιρος περναει.το ιδανικο θα ταν να τρωω οτι μου κατεβει.πιλατες ψυχολογος ακυρα γτ θελουν λεφτα και εφοσον δεν δουλευω δεν γινεται.ασε που δεν θελω να με βλεπουν.περσυ πηγα και πληρωσα συνδρομη για ενα χρονο σε γυμναστηριο που ειχε πολυ ωραια ομαδικα και πολλα οργανα αλλα δεν πατησα ποτε.το ηθελα ομως με το που πατησα το ποδι μου για να παω να πληρωσω σαν να μου κοπηκε η αναπνοη.ενιωσα πολυ αβολα.και μετα το ανεβαλα συνεχως ωσπου περασε ο καιρος και τελος.θελω να βγω απαυτο το τελμα δεν αντεχω αλλο.δεν ζω απλα υπαρχω.αυτοπεποιθηση μηδεν αυτοεκτιμηση μηδεν επιτυχια μηδεν
Λοιπόν σε ότι αφορά το θέμα της γυμναστικής: εγώ έχω πληρώσει άπειρες συνδρομές, οι οποίες πήγαν πανηγυρικά χαμένες.. Όταν πριν από 2 χρόνια που ξεκίνησα με πίεσε η διατροφολόγος μου να ξεκινήσω πήγα με βαριά καρδιά και σίγουρη ότι θα πληρώσω ακόμα μία συνδρομή τσάμπα.. Στο γυμναστήριο βρήκα τα ομαδικά που μου άρεσαν και δειλά δειλά ξεκίνησα.. Γύρω μου υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν γυναίκες με πολύ πιο ωραίο σώμα από το δικό μου.. Αδιαφορώ παντελώς.. Αν είναι έτσι να μην βγαίνω και στο δρόμο γιατί και εκεί μπορεί να περάσει κάποια με τις αναλογίες της gisele.. Δεν προσπαθούμε να μοιάσουμε σε καμία κορίτσια.. προσπαθούμε να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας.. Εγώ ποτέ δεν ένιωσα ότι με κοιτάνε στο γυμναστήριο.. Αλλά αν με κοιτάνε και τους χαλάω την αισθητική υπάρχει λύση.. Ας φύγουν εκείνοι.. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει.. Κι αν νομίζετε ότι μου ήταν εύκολο να φτάσω σε αυτό το σημείο παραδοχής του εαυτού μου, σας διαβεβαιώ ότι ήταν παλούκι... αλλά με πολύ κουβέντα με τον εαυτό μου τα κατάφερα.. Τι είμαι εγώ ο Αϊνστάιν της δίαιτας;;; Όλοι μπορούμε!!! Πιστέψτε το!!!