Rain μου σε παρακαλώ... Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις..Τον εαυτό σου να προσεχεις, τα υπόλοιπα γινονται ... Να μην ζηλεύεις είναι κουραστικό.. Και για τους δύο.
Printable View
Rain μου σε παρακαλώ... Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις..Τον εαυτό σου να προσεχεις, τα υπόλοιπα γινονται ... Να μην ζηλεύεις είναι κουραστικό.. Και για τους δύο.
rain μου δεν ήξερα οτι έχεις boyfriend! τι καλά που ζηλεύεις, αυτό σημαίνει οτι είσαι ερωτευμένη!!!!!!!!! θα σε συμβούλευα να ακούς πολλά καψουροτράγουδα όχι απαραίτητα σλοου αλλά αρκετά δυναμικά ειδικά όταν βγαίνεις για περπάτημα για να ξεσπάς την έντασή σου εκεί. επίσης ΣΕΞ. τέλος πρέπει να ζήσεις αυτό που σου συμβαίνει και να μην σε νοιάζει αν θα πληγωθείς γιατί δεν συμβαίνει σε πολλούς. Ξέρω οτι δεν είναι ωραία να πληγωνόμαστε αλλά έτσι νιώθεις πιο έντονα συναισθήματα. ΖΕΙΣ! επίσης να χαίρεσαι που του την πέφτουν κ άλλες γιατί σημαίνει οτι το αγόρι σου είναι καλό και αξίζει.
Πάντως και εγω ζηλευα στην αρχη τον αντρα μου πολύ, και στενοχωριόμουν και έβαζα πολλά με τον νου μου ώσπου το ξεπέρασα.. Γιατι ποτέ δεν ανακάλυπτα κάτι
Ε και μετα βαρέθηκα να το ψάχνω...
μμμ ας γραψω σημερα εδω που δεν με αγχωσε τιποτε και δε θα αφησω να με στεναχωρησει τιποτε. Γιατι τις αλλες μερες δε θα εφταναν 10 σελιδες :P
Σιγουρα αν ημουν πιο αναισθητη δε θα ημουν τοσο παχυσαρκη.
ναι αλλά δεν έχει κ νόημα μια σχέση αν φοβόμαστε διαρκώς μην πληγωθούμε ή να μας πληγώσουν. αφού λες οτι το αγόρι σου θέλει εσένα. φυσικά κ δεν θα ανέχεσαι τις άλλες να την πέφτουν θα τις βάζεις στην θέση τους με τρόπο κ στον φίλο σου θα δείχνεις τι σε ενοχλεί κ μέχρι που είναι τα όριά σου αλλά χωρίς υστερίες. όλοι σε καταλαβαίνουμε, γιατί όλοι πληγωνόμαστε κ όλοι ζηλεύουμε. επίσης ένα τιπ. όσο περισσότερο δείχνεις στις άλλες οτι ζηλεύεις τόσο θα του την πέφτουν. είναι αρπακτικά τα θηλυκά.http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...1_1561202c.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=81llheFKpco
αρπακτικό indeed η κοπέλα. η καημένη δεν μπορεί να βρει δικό της γκόμενο. τι εννοείς με το "το έκανα για τον φίλο μου"; βρε το όλοι πληγωνόμαστε το είπα για να μην νιώθεις οτι δεν καταλαβαίνω τι περνάς.
Θα ηρεμησεις, θα δειξεις εμπιστοσυνη στον φιλο σου κ αδιαφορια κ ανωτεροτητα ως προς τις αλλες. Εισαι πολυ καλυτερη!! αλλωστε εσενα επιλεγει γιατι εσδνα θελει. Κ επισης θα κανεις αυτα που ευχαριστουν εσενα, χωρις καταπιεση.. κ ενα ερωτημα, γιατθι συνυπαρχετε με αλες κοπελες που δειχνουν ενδιαφερον στο αγορι σου; δεν μπορεις να τις κανεις περα; οι γυναικες οταν βλεπουν δεσμευμενο η παντρεμενο, πολλες δηλαδη, τις πιανει ενας ανταγωνισμος κ θελουν να τον παρουν.. μην τα επιτρεπεις αυτα, απομακρυνσου.
ωχ συγνωμη ειδα το θεμα στα σημερινα μηνυματα και πεταχτηκα σφηνα λολ δεν ειχα δει οτι συζητουσατε...
Κοριτσι μου εφοσον εχεις καταθλιψη και ο συντροφος σου σε στηριζει και ειναι μαζι σου εχετε γερη σχεση. Απο εκει και περα καλο ειναι να κανεις περα αυτες που τον γουσταρουν. Δεν θελεις να τον βαζεις σε πειρασμο οσο κι αν τον εμπιστευεσαι.
Ετσι το βλεπω εγω. Προφανως ενας αντρας ειναι πιστος ασχετα τι κανει η αλλη αλλα δε βλεπω το λογο να κανετε παρεα με ατομα που δε σεβονται τη σχεση σας. Γνωμη μου παντα ετσι?...
rain μου,καταρχάς μαρέσει το ψευδόνιμό σου! είναι δροσιστικό! :blush:
δεν σου κρύβω είχα και εγώ τον πρώτο χρόνο όλες τις ανασφάλειες του κόσμου με την πρώτη μου σχέση.
Είναι θέμα χρόνου.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου πιο πολύ,είναι να του έχεις εμπιστοσύνη.
(δεν λέω τυφλή, αλλά να σκέφτεσαι πάντα ότι ό,τι και να γίνει ό,τι μπορεί να θέλουν οι άλλες κοπέλες το αγόρι σου
θέλει εσένα και για αυτό είστε και μαζί.)
Σκέψου πως για να είναι μαζί σου και όχι με τις άλλες κοπέλες,τότε συμαίνει πως για εκείνον είσαι το καλύτερο.
Θα έλεγα μήπως θα ήταν καλό απλά να ρωτήσεις την κοπέλα αφού μιλάτε κιόλας αν τρέχει τίποτα, γιατί ίσως να είναι απλά έτσι ο χαρακτήρας της και στην πραγματικότητα να μην θέλει το αγόρι σου.
ή καλύτερα απλά δείξε της με τρόπο πόσο πολύ σε αγαπάει το αγόρι σου και το πόσο καλά είστε μαζί μπας και το καταλάβει..
Και συμφωνώ με την Butterfly, δεν υπάρχει λόγος αφού σε στεναχωρεί η φάση,να κάνετε παρέα στην κοπέλα.
ό,τι δεν σε κάνει χαρούμενη διώξ'το.
rain μου άρεσε η ιδέα της αιλουρίτας ,να την ρωτούσες αν γουστάρει το αγόρι σου με φιλικό και διακριτικό τρόπο, αλλά βέβαια αυτό προϋποθέτει πολύ σωστό χειρισμό κ χιούμορ από μέρους σου αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να φανείς η κακιά ζηλιάρα. γενικώς kill em with kindness που λένε κ οι αμερικανοί. η αλήθεια είναι οτι έχω ξεχάσει τέτοιου είδους ίντριγκες αλλά υπάρχει ενδεχόμενο αυτή η κοπέλα να είναι απλά τύπος που ψάχνει επιβεβαίωση απόλους τους άνδρες αλλά χωρίς διάθεση να σου φάει τον φίλο; ή είναι τόσο διαχυτική μόνο μαζί του; υπάρχει περίπτωση να του την έπεσε παλιότερα πάνω σε σούρα ή απόγνωση κ να μην το θεωρεί η ίδια σημαντικό; μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να κυνηγάει τον δικό σου τόσο καιρό, και να τρώει χυλόπιτες κατ' εξακολούθηση. αν κ νομίζω οτι τα νέα τα κορίτσια ίσως έχουν ξεφύγει λίγο (η θεια).
που το ξέρεις εσύ οτι την είχε πέσει στο φίλο σου; στο είπε αυτός; ήσουν μπροστά;
Η κάθε κοπέλα και ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται διαφορετικά τα θέματα και τα προβλήματα που τον απασχολούν.. Εγώ εφ'όσον με έφθειρε μια τέτοια κατάσταση, θα απαιτούσα να την απομακρύνει.. Τι υποχρέωση και βλακείες, από εκεί και πέρα θα σκεφτόμουν τι να κάνω.. Αλλά ειπαμε, δεν αντιμετωπίζουμε όλοι με τον ίδιο τροπο ό,τι μας απασχολεί..
Νιώθω φριχτά απο τη στιγμη π διαβασα για το κτηνος που βιασε τη 18χρονη κορη του οταν του ειπε οτι ειναι εγκυος.
Νιώθω απιστευτη οργη για τους εγκληματιες που στοιχειώνουν όλη τη ζωη του θυματος με τις διεστραμμένες πράξεις τους.
Ο συγκεκριμένος θα φυλακιστει για 15 χρονια ενω δεν θα επρεπε να ξαναδει το φως του ηλιου. Αλλοι μενουν ατιμώρητοι.
Νιωθω απεραντο πόνο για ολες αυτες τις ψυχες που βιωνουν τοσο φριχτες καταστασεις.
Νιωθω απαισια που μπορει να "κλαφτω" ή να ξεσπασω στο φαγητο για μια βλακεια τη στιγμη που ανθρωποι παλευουν για ο,τι εγω εχω δεδομένο.
Προσευχομαι απλα ο Θεος να δωσει δύναμη στους ανθρωπους που πονουν.