Quote:
Originally posted by Ioli_sun
θα πρεπει να μαθουμε να τον επιβαρυνουμε λιγοτερο κ να σταματησουμε αυτο το ξεχειλωμα που ειπες! τοσο οσο.. θα το καταφερουμε θετικη σκεψη!! χθες ηρθαν 2 φιλοι μας κ παραγγειλαμε γυρους, σουβλακια κλπ... εγω κυρια, παρειγγειλα 2 κοτοσουβλακια (σκετα,καλαμακια που λεν κ οι νοτιοι) κ τα εφαγα με μπολικη σαλατα! σε καποια φαση φρικαρα γιατι ενω ολοι μου λεγαν "μπραβο καλα κανεις κ προσεχεις" κ αλλα ενθαρρυντικα, καταβροχθιζαν με ευχαριστηση τα παντα ολα κ μου την εδωσε, σκεφτηκα για μια στιγμη να ενδωσω.. αλλα σαφως κ δν το εκανα κ το βραδυ ημουνα ακομα πιο κυρια οταν ο συζυγος απο τη βαρυστομαχια επινε σοδες κ μουρμουριζε "τι τα ηθελα κ τα σουτζουκακια", ενω εγω σπουργιτακι!!! χαχαχα :smilegrin:
Σημερα καταφερα να παω κ για περπατημα μια ωρα... ειμαι πτωμα αλλα χαρουμενο πτωμα!!!!:bouncy:
Μπραβο που κρατήθηκες! Κ εγω εχω ερθει στην πεθερά μου, τρώνε πάστες, παγωτά.. Εγω ουτε μια μπουκιά δεν εχω φάει, αυτα φταίνε που έφτασα ως εδω. Σε αυτην την φαση δε θελω ουτε να τα βλεπω, καταφεύγω σε υγιεινές λύσεις.