Quote:
Originally posted by maria030
Blossom καταρχήν σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!!!! Όμως ούτε αισιόδοξη είμαι ούτε γλυκεία χα χα ειναι που δεν με ξέρεις ... Έτσι και με πιάσει το ανάποδο μου άστα να πάνε!!!
Ναι το ξέρω ότι με το να απασχολείς το μυαλό σου κάνοντας αλλα πράγματα κάποιες φορές κατάφερνες και ξεφεύγεις απο το να σκέφτεσαι τι θα φας ... Δεν ειναι όμως αυτή η λύση ούτε φυσικά τέτοιου είδους τεχνάσματα πιάνουν πάντα... Εσύ καλά βέβαια πράττεις γιατί όπως είπες αγαπάς τον εαυτό σου και του δίνεις σημασία επιτέλους!!!!
Ξέρεις στάθηκα πολύ σε αυτό που είπες κάποια στιγμή εδώ στο ημερολόγιο σου ότι χρειαζεσαι εμψύχωση και έχεις δίκιο.. Και αν έτσι και εγώ βάζω ενα λιθαράκι σε αυτό ειμαι χαρούμενη για σένα!!!!
Τώρα διαβάζω την απογοητευση σου!!! Ναι δεν μπορούμε να είμαστε πάντα μέσα στην τρελη χαρά... Όμως σκέψου ότι πέρασες κάτι σοβαρό με την υγεία σου και προφανώς ο οργανισμός σου δεν έχει ακόμα επανέλθει... Μπορεί να χρειάζεσαι και κάποιες πολύ-βιταμίνες για ψαχτο και αυτο...
Σιγουρα κάτι σου φταίει και έχει επηρεάσει γενικά τον τρόπο ζωή σου απο όσο καταλαβαίνω...
Και θα το βρεις!!! Όταν ηρεμήσεις τώρα δεν είσαι ήρεμη... Και ξέρεις κάτι? Ωραία πες η ζυγαριά δεν ειναι σύμμαχος σου αυτό τον καιρό. Τι θα τα παρατήσεις? Όχι βέβαια .... Δεν θέλω ηττοπάθειες ...
Έχεις βάλει ενα στόχο και μείνε σε αυτόν έστω και αν σε πάει μια μέρα / βδομάδα / μήνα δεν ξερω και εγώ ποσο, πίσω... Πρέπει να πεισμώσεις και να πεις ότι θα τα καταφέρεις γιατί απλά μπορείς!!! Όσα εμποδια και αν βρεις στη διαδρομή!!!