Κ εγω δικαιολογουσα τοτε, τωρα πια ξερω γιατι το εκαναν.. για προσβολη κ μειωση. Κ νευριαζω με τιν εαυτο μου που το ανεχομουν.
Printable View
Κ εγω δικαιολογουσα τοτε, τωρα πια ξερω γιατι το εκαναν.. για προσβολη κ μειωση. Κ νευριαζω με τιν εαυτο μου που το ανεχομουν.
purplerose και εγώ έχω κλίση στην ψυχολογία και έτσι πολλές φορές δείχνω περισσότερη κατανόηση από όση πρέπει επειδή καταλαβαίνω από που προέρχονται πολλές συμπεριφορές ανθρώπων.Πρέπει όμως να βάζουμε ένα όριο για να μην μας προσβάλουν.Προφανώς η κοπέλα που ανέφερες είχε σοβαρό πρόβλημα και έβγαζε όλη την ανασφάλεια της επάνω σου.Εσύ όμως είσαι πιο δυνατή από εκείνη γιατί παραδέχεσαι ότι σε αγχώνει όλο αυτό και ότι μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα ενώ εκείνη δεν θέλει να το δει.
Είχα και εγώ μία "φίλη" αθλήτρια και κορμάρα που έλεγε συνέχεια κυρίως σε εμένα"πως είμαι έτσι? πάχυνα, έχω χοντρά πόδια χέρια κτλ" και εγώ ήμουν στην προσπάθεια να αποκτήσω απλά ένα φυσιολογικό δείκτη μάζας σώματος .Καταλάβαινα πως μου τα έλεγε για να ακούσει το γνωστό "εγώ δηλαδή τι να πω που είμαι χοντρή?"Και μερικές φορές το έλεγα.Ε μετά από καιρό δεν άντεξα και της είπα "δίκιο έχεις, χάλια είναι τα πόδια σου"εντάξει...κακία το ξέρω αλλά δεν άντεχα άλλο.Τελικά το έκοψε γιατί κατάλαβε ότι δεν θα συνεχίσω να της κάνω τη χάρη.
Quote:
Originally posted by jasmine93
Ε μετά από καιρό δεν άντεξα και της είπα "δίκιο έχεις, χάλια είναι τα πόδια σου"εντάξει...κακία το ξέρω αλλά δεν άντεχα άλλο.Τελικά το έκοψε γιατί κατάλαβε ότι δεν θα συνεχίσω να της κάνω τη χάρη.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...4e27728301.jpg
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Μαντάμ σου σου κάπως έτσι και εγώ σαν τον Βόλντεμορντ!!
Αφού η κοπέλα δεν καταλάβαινε, είχε ύψος 1,66 και ήταν 55 κιλά ενώ έτρωγε ότι ήθελε χωρίς να παχαίνει γιατί ήταν αθλήτρια στο στίβο.Ήταν γραμμωμένη με κοιλιακούς κτλ.Αν μου έλεγε ότι έπρεπε να χάσει κιλά για αγωνιστικούς λόγους θα το καταλάβαινα αν και ήταν ήδη πολύ αδύνατη, αλλά εκείνη γκρίνιαζε για το πως θα φορέσει το σορτσάκι το καλοκαίρι επειδή "έχει χοντρά μπούτια".Και της είχα πει και το πρόβλημά μου και τι είχα περάσει.
Εμένα μου φαίνεται απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά, τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια... και τα σκέφτομαι και θυμώνω και με εμένα αλλά και με αυτές! Είναι κρίμα, και δυστυχώς υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι αλλά πλέον απαντάω και εγώ αντίστοιχα, και με άσχημο ύφος, τα έχω μαζεμένα και την πληρώνουν και για τα παλιά!
Καλά κάνεις Ελένη!Τον θυμό μας πρέπει να τον βγάζουμε, δεν γίνεται να αφήνουμε ανθρώπους να μας χαλάνε συνέχεια την ψυχολογία.Κατανόηση και υπομονή δεν λέω αλλά ως ένα σημείο...Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι το κάνουν επίτηδες.Σίγουρα δείχνει και ανασφάλεια βέβαια και ανάγκη να καταπατούν τους άλλους για να νιώθουν εκείνοι καλά αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.
Χαχαχαχαχα (γελαω με τη φωτογραφια)!!!! Μα να σου πω επρεπε να της εχω πει και εγω δικιο εχεις εισαι χοντρη κοιτα να χασεις λιπος! Βλακεια μου:(. Ναι, σε κοροιδευουν μπροστα στη μουρη σου για να αυτοεκπληρωθουν ως ομορφια...
Γι αυτο παλαιοτερα ειχα κανει ενα ποστ για το τι σημαίνει υγεία και είχα τονισει ακριβως αυτο, και το υγιες περιβαλλον και οτι αν μας χαλαει κατι, το πεταμε.;) Τετοιοι άνθρωποι πάντα υπηρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το θεμα ειναι πως νιωθουμε και πως σκεφτομαστε εμεις.
Ματαιδοξία..Quote:
Originally posted by purplerose
Ναι, σε κοροιδευουν μπροστα στη μουρη σου για να αυτοεκπληρωθουν ως ομορφια...
Άνθρωποι που θέλουν μια αυλή για να τονώνουν το εγώ τους.
Ό,τι και να μας δένει με τέτοιους ανθρώπους όταν είμαστε σε ευάλωτη φάση η γνώμη μου είναι να τους απομακρύνουμε πάραυτα...
Δεν ξέρω αν είναι ο ωριμότερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί μια τέτοια σχέση αλλά αν δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο καλύτερα να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.
Σκληρό, αλλά αναγκαίο...
Βρε κορίτσια, και εμένα αρκετές κοπέλες, μεταξύ των οποίων και η καλύτερη μου φίλη, έχουν παραπονεθεί μπροστά μου
για τα κιλά τους, αλλά ποτέ δεν το πήρα προσωπικά.
Ειδικά η φίλη μου, καμιά φορά όταν παίρνει 3-5 κιλά, μου λέει με απελπισία πόσο παχιά νιώθει, ενώ ρεαλιστικά
είναι πολύ αδύνατη με όμορφο σώμα.
Το δικαιολογώ, γιατί όταν κάποιος έχει συνηθίσει σε ορισμένα κιλά και ξαφνικά παχύνει, το νιώθει,
και κάπου πρέπει να το βγάλει, έτσι είναι οι άνθρωποι...
Προτιμώ να κρίνω τη φιλία και την πορεία μας με βάση πιο ουσιαστικά κριτήρια, όπως η εμπιστοσύνη, η στήριξη
και η ζεστασιά που μου προσφέρει όλα τα χρόνια, η αγάπη μας.
Και ας κλαίγεται για τα περιττά της κιλά μπροστά σε 'μενα την παχύσαρκη! :lol:
Κατά τ' άλλα, δε διαφωνώ για τους κακόβουλους, αυτοί δεν είναι φίλοι και τα λεγόμενά τους καμία επίδραση δεν έχουν πάνω μου.
Αν και πάλι, όταν κάποιος γκρινιάζει για τα κιλά του ποτέ δεν το συνδέω με 'μενα, αλλά με τις προσωπικές του ανασφάλειες.
Αλλο αυτη η περιπτωση, και αλλο να λες ρητα οτι αυτο που κανεις με αγχωνει και να το κανει περισσότερο.. Ισως ειναι αναλογα, μπορει η δικη σου φιλη να μην το ελεγε κακοβουλα. Η δικη μου περιπτωση ηταν ελλειψη σεβασμου.
Εχω σκεφτει πολλες φορες οπως εσυ τωρα, αλλα δε θα ηθελα να με περασουν και για κοροιδο με το να τα δικαιολογω αυτοματα ολα. Γιατι δεν ειναι μόνοι τους αυτοι οι ανθρωποι, ειναι μαζι με αλλους και οφειλουν να τους σέβονται. Αλλα και παλι είναι αναλογα την περιπτωση.
Παντως η σταση σου δειχνει οτι δεν εχεις κομπλεξ, οτι νιωθεις ανετα και με παραπανω κιλα, που και τωρα σιγουρα εισαι οκ, και αυτο ειναι το ιδανικο που προσπαθω να πετυχω με το διαλογισμο!!! Που θα μου παει.... :lol:
Συμφωνω με αυτο που λες. Απλως να διευκρινισω, οτι το αν ο αλλος σε σεβεται ειναι εξισου ουειωδες κριτηριο. Οταν αναφερθηκα σε αυτην την περίπτωση δε θελω να θεωρηθω παραξενη που τελικα δεν κανω πια παρεα μαζι της. Ουτε που της το ειπα. Αλλωστε για το οτι δεν κανουμε παρεα δεν φταιω μονο εγω, γιατι οταν της το ειπα παλι και τελευταια φορα, παρεξηγηθηκε κ δεν ξαναμιλησε. Και εφτασα σε σημειο κ της μιλησα μετα απο 6 μηνες που καθε μερα περιλαμβανε αυτην την κουβεντα σε πολυ υπερβολικο βαθμο.. Δεν μιλαμε για ενα απλο παραπονο, μιλαμε για καθε μερα αναλυση του ανυπαρκτου θεματος..
Ρε κορίτσια εγώ τι να πω που είστε εδώ όλες αδυνατισμένες κεγώ παχαίνω συνέχεια κ όλες λέτε τον πόνο σας για ελάχιστα παραπανίσια κιλά? Αστειεύομαι φυσικά.κ όταν ήμουν 18 το χα κάνει κεγώ αυτό να γκρινιάζω για κιλά μπροστά σε κοπέλα εμφανώς πιο παχιά από εμένα. Θα συμφωνήσω με μπεσμπαμπ.εντιτ μπλόσομ ( υπήρχε μέλος μπεσμπαμπ που μου θυμίζει εσένα μπλόσομ) Υπάρχονυ σίγουρα κακοπροαίρετοι αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας.
Ποια είναι η μπεσμπαμπ;;;;;;!!!!!! Μπουρρρρλόοτοοοο! :lol:
http://i.imgur.com/nNsfH7l.jpg
(Εντάξει, σε συγχωρώ για τώρα.)
Κορίτσια, τα λέμε αργότερα! Γκοτ του γκόου!
Το φουσκωμα στην κοιλια, ειναι κατι παραπανω απο εμφανες. Δε ζυγιζομαι χεχε... Νιωθω χαλια ψυχολογικα αλλα θα κανω ελλειπτικο. Ειναι ο μονος τροπος να αλλαξω ο,τι δεν θελω πια να εχω. Αλλη μια μερα γυρνανε στο μυαλο σκεψεις, κοροιδιες, λογια, κλπ. Ποσο λαθος. Θα βαλω τη μουσικη μου, θα τρεξω στο ελλειπτικο μου, και ελπιζω, ολα να γινουν καλυτερα...Φιλια σε ολους.
@purplerose μου, να εισαι θετικη, κοπελα μου.
Εισαι μια νεα, δυναμικη κοπελα που την χαρακτηριζουν πολλα...αλλα οχι τα κιλα της.
Σε χαρακτηριζουν οι σκεψεις σου, οι πραξεις σου, τα ταλεντα σου, η προσωπικοτητα σου...
Μην αφησεις τα λογια ανθρωπων να σου μαυρισουν τη διαθεση σου.
Eχεις καταφερει τοσα και θα καταφερεις αλλα τοσα!!! Πιστεψε με, σε περναω 7 χρονια και μετανιωνω που δεν ξεκινησα να ξεφορτωνομαι τα κιλα οταν περασα στη σχολη. Ποιο το αποτελεσμα?? Δεν ηθελα ουτε να βγαινω εξω γτ ντρεπομουν για την εικονα μου. Χρονια μεσα στην ανασφαλεια.
Ωστοσο, εχω κι αλλα χρονια, θελω να πιστευω, που μπορω να προσπαθησω να φτασω πιο κοντα σε αυτο που θελω να γινω...γενικοτερα!!!
Κι εγω πεφτω καποιες φορες με λογια που μου εχουν πει, τις προαλλες τα εγραφα...αλλα πιο χαμενες ειναι οι στιγμες που καταρρακωνομαστε με αυτα!!! Eστιαζουμε στο τωρα! Εστιαζουμε στο να βελτιωθουμε ολοπλευρα. Συγχωρουμε, καταννοουμε οτι ο αλλος ειπε τη χαζομαρα του αλλα δεν πρεπει να μας επηρεαζει.
Κανε το ελλειπτικο σου, φαε σωστα, ασχολησου με ο,τι σου αρεσει.... εστιασε στα θετικα και χαμογελα!!!!!
@Mανταμ Σου Σου κι εγω περυσι απο 70 που ημουν πηγα 82!!! Παμε παλι, μη τα παρατας! Βλεπω, εφυγαν 800 γρ. ή δεν θυμαμαι καλα??? Oλα καλα θα πανε, trust me!!!!!!
Purplerose μου μην αφήνεις αυτές τις σκέψεις να σε ρίχνουν.Είδα τις φωτογραφίες σου και πραγματικά η αλλαγή είναι μεγάλη.Μπράβο σου κοπέλα μου. Είναι μόνο μία κακή μέρα.Αύριο όλα θα είναι καλύτερα.Πόσες φορές θυμάμαι και εγώ όλα αυτά που έχω ακούσει και πέφτω ψυχολογικά. Όμως έτσι και αλλιώς εσύ τα κιλά σου τα έχασες και θα βελτιωθείς και άλλο επειδή έχεις θέληση, σε εκείνους όμως η κακία τους θα μείνει.