καλα κανετε Blossom μου και γραφετε ...
Εγω παλι σημερα τα εκανα χαλια ... Κανω ακραια πραγματα ενω ξερω οτι ειναι λαθος ... Με εχει πιασει μια βιασυνη να χασω 5 κιλα γιατι στα μεσα του Ιουνιου εχω μια υποχρεωση και θελω να μπω στα ρουχα μου ...
Θα μου πεις για 5 κιλα κανεις ετσι ? Ναι γιατι ειχα παρει 9 προς 10 ,περασα και ενα προβλημα σοβαρο , αλλα καταφερα να χασω καποια και τωρα μου εχουν μεινει τα 5 με τα οποια βασανιζομαι 2 χρονια τωρα ..
Φαυλος κυκλος υπερφαγικα και ξανα μανα διαιτες μονοφαγικες πρωτεινης και μετα με πιανει λυσσα ως φυσικο επακολουθο ..
Ασε που στη δουλεια τρωνε συνεχεια γλυκα αλμυρα κουλουρακια κεικ ... Ελεος ... και εχω και μια συναδελφο που ειναι οδοντογλυφιδα και θελει να παρει κιλα ... και ειναι και κοντη σαν παιδακι φαινεται ... Μια φου να της κανεις επεσε ..
Οχι δεν εχω προβλημα με τις κοντες , με την συγκεκριμενη εχω που τρωει οτι να ναι με ανεση και θελω πολυ μα παρω πολυ να της δωσω μια μπουφλα να κατεβει πιο κατω .. και στο σπιτι λεει ξεχναει να φαει ... :mad:
Πολυ επιθετικοτητα μου βγαινει να το κοιταξω χαχα
Ε μα εχω το προβλημα μου εχωκαι αυτες τις λυσσαρες που ρτωνε τα παντα .. Καλα τις αλλες δεν τις νοιαζει γιατι ειναι παχουλες και ουτε να χασουν θελουν ..
Αποτελεσμα εκει δεν τρωω και το απογευμα μια η κουραση μια οι πειρασμοι η αν γινει κατι ως συνηθως εκει που θα με στεναχωρησει να τα επεισοδια ...
Αυτα ...
Να γιατι δεν εγραφα για να μη σας πρηζω εγω η κατα τ αλλα χαρωπη :roll: