Έχεις σκεφτεί γιατί μπορεί να το έπαιζε γκόμενος ο πρώην φίλος σου?
Printable View
Έχεις σκεφτεί γιατί μπορεί να το έπαιζε γκόμενος ο πρώην φίλος σου?
σωστό κι αυτό...Quote:
Originally posted by MANTHES
Οι γυναικες κοιτανε το συμφερον ενω οι αντρες τι κανουν;
Ειναι λιγοι αυτοι που παρατανε την κοπελα τους για μια πιο ομορφη ή απλα γιατι ετσι θελουν να αλλαξουν ενω εχουν πουλησει παραμυθι στην σχεση τους;
Εχω πει και αλλες φορες την αποψη μου.
Δεν ειναι θεμα αντρων και γυναικων αλλα ανθρωπων
ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ..ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝ
,ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΑΠΟ ΘΥΜΟ...Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΡΓΑ..
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ;ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ...
αλικη επεσες σε λαθος ανθρωπους,υπαρχει και αυτη η χαζονοοτροπια στα χωρια για περι \"αντρισμου\".Και ειναι και οι ηλικιες που ακομα δεν εχουν κατασταλαξει μεσα μας τι θελουμε και τι εχουμε αναγκη πραγματικα ..... ελπιζω να εμαθες καποια πραγματα απο αυτη σου την εμπειρια
Παίζει ρόλο και η ωριμότητα του ατόμου όσον αφορά το ερωτικό μέρος...
ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ Κ.ΤΛ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 35 ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΣΕ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ...
δεν τον δικαιολογω,ισα ισα πιστευω πως αν σπασει το γυαλι ποτε δεν κολλαει.εξ αλλου και εσυ τωρα μεγαλωσες και εμαθες καποια πραγματα για την ζωη.δεν εισαι το αγνο κοριτσι που εισουν.φροντισε ο 30αρης σου.σκεψου ειχε 11 χρονια παραπανω εμπειριας στην ερωτικη ζωη σε σχεση με σενα.και ναι ηρθε η ωρα των ευθυνων και για αυτον.
Μιας και κανένας δεν το σχολίασε θα το κάνω εγώ. Η αλίκη είπε οτι το έχει παίξει γκόμενα στον πρώην της. Όμως ο πρώην της δεν έπαψε να την επιθυμεί, το αντίθετο μάλιστα, την εκλιπαρούσε να γυρίσω πίσω. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αλίκης όταν κάποια το παίζει γκόμενα ο άλλος χάνει την εμπιστοσύνη του. Αυτό δεν έγινε. Όταν πάλι κάποιος το παίζει γκόμενος χάνει η άλλη την εμπιστοσύνη του, που στην προκειμένη περίπτωση έγινε. Θα μπορούσα να συμπεράνω μάλιστα πως υπάρχει μια γυναικεία αλήθεια και ένα αντρικό ψέμα όσον αφορά τον παραμυθιασμό στις σχέσεις. Η αντίθεση δημιουργεί έλξη και η αντιστροφή ρόλων της την διακοπή της. Είναι αυτό που λέμε παίζουμε παιχνίδι και κάποιος κερδίζει ή χάνει. Όσο το παιχνίδι είναι ισσοροπημένο δεν εξαντλείται το ενδιαφέρον. Και σε απάντηση στην αρχική ερώτηση θα μπορούσα να πώ πως μια σχέση προυποθέτει συνθήκες τύπου γινγκ-γιανγκ. Το ένα μέρος είναι μαύρο με λίγο άσπρο, και το άλλο είναι άσπρο με λίγο μαύρο.
ειναι καπου που δεν παιζει ρολο?Quote:
Originally posted by vince
Παίζει ρόλο και η ωριμότητα του ατόμου όσον αφορά το ερωτικό μέρος...
Προχθες ενας ελεγε ηλιθια την κοπελα του σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης.Quote:
Originally posted by αλίκη!
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ;ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ...
Οταν ομως σε μειωνει ο συντροφος σου η ευθυνη ειναι δικη σου που τον ανεχεσαι.
ΜΑΝΤΗΕΣ να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση...
Γιατί γράφεις πότε με μικρά και πότε με κεφαλαία??? :)
Αν και ειμαστε οφ τοπικ και θελω να κοιμηθω γιατι τοση ωρα διαβαζα καμια 80αρια σελιδες απο το φορουμ της ομαδας μου θα σου απαντησω :)
Προτιμω τα κεφαλαια γιατι ειναι ευκολια. Τα μικρα θελουν και τονους αλλα βαριεμαι να το κανω. Καθαρα και μονο για αυτο.
Γραφω σε μερικα θεματα ή ακομα και στο μεσσεντζερ ή σε u2u αναλογα με το ποσο σημαντικο θεωρω ενα θεμα για μενα (οχι αν θεωρω σοβαρο το θεμα αλλα συμφωνα με το κατα ποσο αφορα εμενα) και αναλογα με το ατομο που εχει ανοιξει το τοπικ ή που συνομιλω προσωπικα μαζι του.
Ας πουμε οτι το κανω σαν ενδειξη σεβασμου σε καποιες λιγες περιπτωσεις.
Ελπιζω να σε καλυψα. Ονειρα γλυκα σε οσους θα κοιμηθουν τωρα.
Περίεργα μου τα λές... Δλδ όταν γράφεις με κεφαλαία σημαίνει οτι δεν σέβεσαι το συγκεκριμένο θέμα??
Πάντως το να μην βάζεις τόνους δεν το βρίσκω και τόσο τρομερό...
είμαι και οφ τοπικ...τεσπα
αραγε ειναι δυνατον να καταφερουμε μεσα απο τις εμπειριες των σχεσεων,και το αργο αλλα σταθερο \"ξεθωριασμα\" να δοθουμε ξανα ολοκληρωτικα;να αφεθουμε ξανα στο χαδι του ερωτα;γιατι ολοι φοβομαστε αλλα δεν πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος που δεν θελει να το ξανανοιωσει.