Originally Posted by
Macgyver
Αντε να πω την γνωμη μου ως μεγαλυτερος και σε παρομοια φαση ........... ειχα παρει κιλα απο ενα φαρμακο , 1/12/17 ημουν 107 κιλα για 5 χρονια , δεν πολυκινουμαι λογω κτθλψης , κανω γυμν. με βαρη απο το 1986 , τα τελευταια χρονια δεν πολυκανω , ελλείψει διαθεσης ........ δεν καθομαι να γραφω τι τρωω, εχω στοχο τα ιδανικα κιλα μου , 84 , τωρα ειμαι στα 98 ( με ακινησια , λογω κτθλψης ) , με σωστη διατροφη , την γνωριζω απο την γυμναστικη που ειναι η αγαπη της ζωης μου ,................... κακως καθεσαι και γραφεις τι τρως , θα σε κουρασει αυτο , τρωγε επιλεγμενες τροφες , σε μικρη ποσοτητα και συχνα γευματα , και ρωτα τον εαυτο σου μια βασικη ερωτηση , ' μπορω να συνεχισω να τρεφομαι ( πανω-κατω ) με τον τροπο που επελεξα για τα Χ προσεχη χρονια ? ' ........... αν η απαντηση ειναι οχι , τοτε ατυχως ανηκεις στο 95% που ξαναπαιρνει τα κιλα του τα επομενα 5 χρονια max .....αν τα χασει βεβαια ....... εγω εχω κανει βιωμα το διατροφολογιο μου , δεν μαρεσουν τα γλυκα ( εχω μαθει να μην μου αρεσουν , ολα μαθαινονται ) , και δεν ζυγιζομαι παρα απαξ/ μηνιαιως ........ χανω σταθερα κιλα/μηνα ( 3 περιπου ) , βλεπω μακρια , οχι την αλλη βδομαδα , ουτε τον αλλο μηνα , πιστευω στον εαυτο μου , οραματιζομαι τον εαυτο μου να ξαναμπαινει στο τζηνακι 32 Νο. ( τωρα 37 , απο 38.5 προ 3μηνου ) , και οποτε φτασω τα 84 κιλα , καλως , δεν μενδιαφερει το πότε , αν και υπολογιζω χοντρικα ....... οταν τα φτασω , απλα θαυξησω τις ποσοτητες , δεν θαλλαξω εντελως την διατροφη μου .....................
η γυμναστικη απλα επιταχυνει τον μεταβολισμο για 24 ωρες , πραμα χρησιμο, που γινεται και με αλλους τροπους ....... σαν γυμναστικη , αντε να καψεις 250-300 θερμιδες max / ωρα , με σκληρη γυμναστικη........... εγω κανω πολυ λαιτ ( και λιγη ωρα ) μονο τον τελευταιο μηνα , και παρ ολα αυτα χανω κιλα ......