Κι επισησ μπου θα γινεισ παοκ αν θελεισ γτ αυτα ειναι κολπα που τα κανουμε εμεισ απο το 2004
Printable View
Κι επισησ μπου θα γινεισ παοκ αν θελεισ γτ αυτα ειναι κολπα που τα κανουμε εμεισ απο το 2004
Ετσι εγινα κι εγω παοκτσακι τρελλο
Δεσ πωσ ειναι τα παοκτσακια
https://youtu.be/Znw72cXLiDw
μετα απο 2 ωρες απο τα φαρμακα δε νιωθω τοση ενταση και τσιτα.τα ιδια.εχω κλειστει στο δωματιο.δε θελω να βλεπω κανεναν πνιγομαι.πνιγομαι μεσα στο σπιτι και φευγω για κανα 2ωρο παω σε μια πολυ μικρη καφετερια και πινω 1 καφε μονη μου.δε μπορω να συγκεντρωθω.στο elearning θα κοπω.δε μπορω να διαβασω.εχω αγχος και στεναχωρια.
Κι εγώ έτσι ζω δε είναι τίποτα ζωή είναι θα περάσει έτσι λέω εγώ
δυσκολα τα πραγματα boo γενικος αλακιες για καποιο λογο μας δινουν ποσοστο αναπηριας, γιατι δεν μπωρουμε να ζησουμε κανονικα δυστηχως, προσπαθησε να συγκεντρωθεις και διαβασε οσο μπωρεις στο elearning αν μπωρεις, καλα τους πληρωνεις και σε κοβουν κιολας αν ειναι δυνατο. εμενα δεν με πηρε ο γεωπονος για τη δουλεια στο γραφειο, μια ακομα εργασιακη αποριψη......... τωρα εβγαλαν ανακοινωση απο της ιχθυοκαλειεργειες εδω οτι ζητανε εργατες, να παω θα τα βγαλω περα ζητανε για το συσκευαστηριο 3 μεροκαματα τη βδομαδα, κανονικα εχω πτυχιο για να διοικω ιχθυογεννητικο σταθμο-ιχθυοκαλλειεργειες αλλα σαν εργατης θα τα εβγαζα περα?
Μια λυση ειναι οτι δεν πρεπει να πιστευεις παντα το μυαλο σου. Σου λεει? εσυ γραψτο.. (στα @@σου)
θα αντεξεις ως εργατης?ειναι δυσκολη δουλεια? ευχομαι να τα καταφερεις!
ναι πληρωνω και εχω 1-3 διαγνισματα ανα εβδομαδα κι αμα κοπεις σε ενα το χανεις ολο...ξεπατωμα
δε μπορω να ελεγξω τις σκεψεις μου.αμα ειχα φωνες θα τα καταφερνα καλυτερα αλλα τωρα δε μπορω
Καλημέρα μπου
Λες πως δεν μπορείς να το ελέγξεις αλλά νομίζω πως είσαι ήδη καλύτερα. Νιώθω πως δεν είσαι τουλάχιστον τόσο ταραγμένη και σε ένταση.
Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στα φάρμακα να δράσουν, κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα.
Για το elearning δεν πειράζει, ας χαθεί και μια βδομάδα, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, πέρασες χοντρό λούκι, κοίτα την υγεία σου πρώτα.
Καλημερα elisabet
Μετα απο 1-2 ωρες αφοτου τα παρω μου φευγει η πολυ ενταση.αλλα τα ιδια σκεφτομαι.θελω να βαλω βομβα στο γραφειο της ψυχολογου.αλλα δε ξερω να φτιαχνω.μου βαζει σκεψεις στο κεφαλι κι ας μη τη βλεπω.θελω να την εξαφανισω.εχω χαζεψει με τα φαρμακα μου λενε.
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Στο elearning ακομα και 1 διαγωνισμα να μην παραδωσω το χανω ολο.στεναχωριεμαι γιατι το πρπσπαθω μηνες
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Μπου δεν υπαρχει τιποτα που να σε βοηθαει στη συγκεντρωση? Κανενα συμπληρωμα διατροφης ισως? Μηπως να ρωτουσες παθολογο? Η αν ξερει καποιος εδω να σου πει, στις εξεταστικες πολλα παιδια δοκιμαζουν συμπληρωματα για ενισχυση συγκεντρωσης και μνημης. Καποιο πολυβιταμινουχο ισως?
το μυαλο μου κυλαει πολυ αργα οταν παιρνω τα χαπια.οι αισθησεις μου ειναι τσιτα.και στον πιο απλο ηχο.και παρατηρω τους ανθρωπους και ερμηνευω καθε κινηση και καθε λεξη.δε μπορω να κοιταω στα ματια γιατι μου βαζουν ιδεες.τους φοβα,μαι.εχω χαζεψει απο τα φρμακα ειναι μεγαλη η δοση πλεον.κι εχω και τη μανα μου να μου λεει να διαβασω...
Και πριν κανεις τη μειωση ετσι ησουν?