Originally Posted by
λουλούδι
Ναταλία αυτό λέω να μην κρίνουμε άμα δεν ξέρουμε γιατί στην ουσία με έκρινε. Είναι σαν να έλεγε, προχώρα κορίτσι μου δεν θα ασχολούμαστε μαζί σου, όμως εγώ είχα ανάγκη από υποστήριξη. Και να καταλάβω ότι όλος αυτός ο τρόπος που μεγάλωσα που τον θεωρούσα σωστό μέχρι τώρα γιατί με έκανε δήθεν άνθρωπο είναι λάθος. Και άρα ο τρόπος που σκέφτομαι. Οπότε ναι, είμαι ακόμα σε πρώιμο στάδιο γιατί δεν είχα κάτσει ποτέ να τα επεξεργαστώ και ίσως στο τέλος όλη αυτή η ψυχανάλυση που κάνω στον εαυτό μου να βγει σε καλό, προς το παρόν είμαι σε έναν λαβύρινθο με σκοτάδια, και τα σκοτάδια δεν είναι η άγνοια μόνο, αλλά και οι δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα. Πάντως άσχετο, είμαι σε καλό δρόμο, λύθηκα, κάποτε δεν μπορούσα να μιλήσω τόσο καλά, ένιωθα ότι δεν είχα ευχέρεια λόγου και το είχα παράπονο, όλα γίνονται και είμαι χαρούμενη γι'αυτό για να πούμε κάτι θετικό, ειχα ανοίξει και θέμα.
Kozchr να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω, μιλάς πολύ λογικά σαν κι εμένα σκέφτεσαι κι εσύ.....!!!! Διαβάζω αυτά που γράφεις και ταυτίζομαι, τελικά τι είναι πιο άρρωστη; Η κοινωνία προς την οικογένεια ή η οικογένεια από μόνη της λολ δεν ξέρω τι να πω παιδιά συμβαίνουν πάρα πολλά και εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα από κάποιους που περνάνε ακόμα ξύλο, κακοποίηση κτλ από συντρόφους ή από γονείς ή από κουνιάδες ξέρω εγώ και δεν είναι σε θέση να τα πουν δημόσια!!!!! Μακάρι να βελτιωθεί η κοινωνία μας σε αυτό, θα ήταν ένα μεγάλο συν!!!!!