xaxaxa! κρίνο ισχύει το \"ο Lostsoul και το χαρέμι του...!!\"
μα ποιός είσαι!
ψωνάραααααα επαναλαμβάνω!!
:P
Printable View
xaxaxa! κρίνο ισχύει το \"ο Lostsoul και το χαρέμι του...!!\"
μα ποιός είσαι!
ψωνάραααααα επαναλαμβάνω!!
ααα ρε κρινο, εισαι μεγαλη ψυχη τελικα αδερφουλη....σε ευχαριστω .........
χιχιχιχιχχιιχχιιχιχιχιχιχ ιχιχι
dodis, οσον αφορα εσενα .......χμμμμμμ.... κρατησου γιατι σου ερχεται!!!!!
αντε μπραδερ στειλτο το ρημαδι....
εβαλα και ζωνη μην τρακαρεις και εχουμε και αλλα.
βρε (κρινο) , εσενα τι σε κοφτει ???? στην dodis θα παει το μηνυμα μου!!!!
μπα σε καλο σου!!!!!!!!!!!!!!!!.....
θα το στειλω στην κοπελια.... μολις μπορεσω βεβαια , γιατι με εχουν πηξει παλι σημερα στην δουλεια......
μην το λες αυτό το \"κοπελιά\".. !! πες κορίτσι, πες κοπέλα, πες στην πανέξυπνη και πανέμορφη dodis τελοσπάντων!!!
είναι κολλητικό το ψώνιο τελικά!!
lostsoul με κόλλησες ψωνίτιδα!!!!!
χιχιχιχι
ps:άντε στείλτο ρε πουλάκι μου γιατί μ\'έχει φάει η περιέργεια!!!
έχει πάνω δεξιά, στην αποσύνδεση δίπλα ένα που λέει u2u. υποθέτω πατάω εκεί και ανοίγει ε?
χμμμ εισαστε σιγουροι οτι εδω συζηταμε για \'ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ\"????
με ζμπαθειο κιολας αλλα εχετε ξεκατινιαστει στο γελιο....
:P:P
χαχα!! να σου πω...εγώ είμαι σε μόνιμη φάση καταθλιψούλας αλλά αυτές τις τελευταίες μέρες δεν ξέρω,αλλά έχω ανέβει πάλι... και αυτό θέλω να το μοιράστώ μαζί σας μιας και εσείς και τα φαρμακάκια μου φυσικά με βοηθούν να χαλαρώσω και να χαμογελάσω επιτέλους και γιατί όχι να ξεκατινιαστώ και στα γέλια....το γέλιο είναι υγεία αγαπητό μου κρίνο και εδώ υπαρχούν άνθρωποι που το έχουν χάσει..αυτό πρέπει να δίνουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη including me...
άρα....που καταλήγουμε???
γελάτε γιατί χανόμαστεεεεεεεε!!!!!!!!;)
εδω λοιπον φιλε μου κρινο , ειναι που μπαινει o lostsoul (δλδ εγω!!!! yeahhhh) και καθε \"καταγραφη καταθλ. επεισοδιου\" ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
ετσι απλα...... συμφωνεις καλη μου, ομορφη, \"μεταξενια\" dodis?............
;):D:):P
μαστααααααα....
αντε για πιαστειτε με το λοστακο χερι χερι και να πλακωθουμε στα γελιο....
:cool:
άκου πως έχει το θέμα τώρα...λοιπόν ή θα πρέπει να σταματήσω να διαβάζω αυτά που γράφετε ή θα πρέπει να συγκρατηθώ γιατί θα με περάσουν για τρελή στο γραφείο που κάθομαι και γελάω μόνη μου...!!!!!!!!!
συμφωνώ lostsoul, άλλωστε εγώ είμαι μια καλή, όμορφη και \"μεταξένια\" dodis, πως θα μπορούσα να διαφωνησω..!!!???
χιχι!;)
ρε...μου άνοιξε η όρεξη με τα γέλια...!!πεινάω!!
αυτό δεν έχει ξαναγίνει!! εγώ να πεινάω!! ουαου!
αντε καλη ορεξη.
είχα πάρει μια φραντζόλα ψωμί ερχόμενη στο γραφείο για τον σπίτι το απόγευμα...ε...πρέπει να ξαναπάρω γιατί δεν έμεινε ούτε ψίχουλο....!
αχ...νομίζω τελικά πως θα πάρω κανένα κιλό αυτές τις μέρες που είμαι καλά...μακάρι θεούλη μου...!!
:)
το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως δεν κρατήσει όλη αυτή η χαρά, φοβάμαι μήπως ξαναπέσω πάλι..δεν θέλω να ξαναπέσω..θέλω να είμαι έτσι συνέχεια...μου αρέσει να κάνω πλάκα, να γελάω...να είμαι χαρούμενη...πόσο όμορφο είναι τελικά απλά να είσαι χαρούμενος..
ειδες κρινο.....\"προσφερομαι\" και σαν \"ορεκτικο\"........................!!! !!
οοουυυυυααααααοοουυυυυ!!!! ποιος ειμαι ρε?