Originally Posted by
Asiatas
Φίλε Γιώργο,
Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Αυτό το χαλαρό όπως θα διάβασες το έκανα. Και όντως ψάρωσε. Και πάλι τα ίδια. Είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα αν μέσα σου πιστεύεις ότι ένα άτομο μπορεί να είναι δίπλα σου όχι μόνο για σεξ. Το σεξ δεν το είχα ανάγκη, πίστεψέ με, μπορούσα κι εγώ να βρω άλλη να περνάω καλά μόνο με σεξ. Και καλό σεξ. Και με αυτή ήταν ωραίο γιατί υπήρχε άλλη χημεία. Σίγουρα όχι τόσο όσο θα ήταν αν κάναμε πιο πολλές φορές που θα μάθαινα κι εγώ τα πατήματά της. Γιατί τρεις φορές δεν είναι αρκετές, το μόνο σίγουρο.. Τώρα αν της άρεσε ή δεν της άρεσε μόνο εκείνη το ξέρει. Εμένα πάντως μου έδειξε (και όντως φάνηκε) πως της άρεσε την ώρα που το κάναμε. Εν πάση περιπτώσει τώρα ότι και να λέμε περισσεύει.
Αυτό που είπαμε εχθές είναι να βρεθούμε σήμερα. Πάλι βέβαια όταν της είπα ότι δεν θα την απασχολήσω πολύ θέλω απλά να της πω κάτι μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι εννοώ... Τεσπα είναι όντως παιχνιδάκι και μάλιστα ένα παιχνιδάκι που παρατραβάει και με καθυστερεί. Δεν θέλω να το παίξω. Οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι να της στείλω ώρα και μέρος να βρεθούμε, να της τα πω χύμα και αν της αρέσει έχει καλώς. Αν όχι γεια σας!
Τι να της πω; Ότι αυτό το παιχνιδάκι που παίζει με ξενερώνει αφάνταστα, ότι δεν θέλω ούτε ψέματα, ούτε κυνήγι, ούτε να με γράφει στα @@ της. Δεν θέλω πάλι βέβαια να είμαστε σαν κολλιτσίδα. Αν όντως ισχύει αυτό που έλεγε ότι της αρέσω ή θα αφεθεί ή θα το αφήσουμε. Αν πάλι δεν της βγαίνει τι να κάνουμε.. Δεν πειράζει. Αλλά σίγουρα θα της πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον γελοία. Έτσι ακριβώς.
Νομίζω δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος. Αν πάλι μου αρχίσει τα μα μου τότε τέλος χωρίς γυρισμό. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος.
Α κι επίσης, ότι και να της είπα, ότι και να ένιωθα δεν είναι εσαεί. Όλα αλλάζουν. Και προφανώς σε αυτό συμβάλλουν και οι δυο.
Αυτά. Αν νομίζετε κάτι άλλο πείτε..