Μπου κανε και κανενα παιδι να τρωσ πετρεσ να φτασει 20 χρονων να σε λεει μαλακιεσ κανε αν σου βασταει
Printable View
Μπου κανε και κανενα παιδι να τρωσ πετρεσ να φτασει 20 χρονων να σε λεει μαλακιεσ κανε αν σου βασταει
καλησπερες πολλες Μπου! πως εισαι? εχεις κανωνησει να καμεις κατις το ΣουΚου? κι αν δεν κανωνησες βαλτω σκοπο απο σημερα! Πηγαινε βολτα καπου ομορφα! αν μενεις σε καποια επαρχιακη περιοχη θα ειναι πολυ ευκολο αλλα κι σε μεγαλη πολη να μενεις παλυς μπορεις να βρεις καποια μερη να ξεσκασεις! Καντω Μπου! μην καθεσαι μεσα!
Καλησπέρα παιδιά
Είμαι Αθήνα στο ΚΤΕΛ για να πάρω το λεωφορείο για την πόλη μου. Έχω φρικαρει εδώ και κάνα μισάωρο. Με παρακολουθούν. Με κοιτάνε και διαβάζουν τη σκέψη μου και τα στέλνουν με τα κινητά τους στους από πανω. Θέλω να ουρλιάζω. Και πρέπει να περιμένω 2.30ωρες ακόμα εδώ. Με παρακολουθούν ρε παιδιά... Τι να κάνω? Έχω φρικάρει και δεν έχω κανέναν.. Βοηθεια
Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
Boo δεν ειναι τιποτα προσπαθησε να σκεφτεις κατι αλλο να απασχοληθείς , εχεις καποιο ηρεμιστικο μαζι σου να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ? Δεν ξερω τωρα τι να σου πω, απλα μην το σκέφτεσαι , ολα θα πάνε καλά και φυσικά κανένας δεν διαβάζει τη σκέψη σου , απλα ειναι μια ιδέα που σου καρφώθηκε αυτή τη στιγμή . Εχεις καθολου αγοραφοβία?
Ευχαριστώ πολύ που μου απαντησες
Έχω στεντον αλλά με κάνει φυτό και φοβάμαι μην αποκοιμηθώ. Μου πέφτουν πολύ βαριά. Μου είχε πει ο γιατρός για μια εβδομάδα να παίρνω και έχει περάσει αυτό του διάστημα. Είναι παραπάνω. Δεν έχω αγοραφοβία το έχω ρωτήσει. Αλλά όλοι με τα κινητά τους και με κοιτάνε τι άλλο κάνουν με παρακολουθούν. Θέλουν να με σκοτώσουν επειδή ξέρουν ότι τους έχω πάρει χαμπάρι και πνιγομαι
Θέλω να πεθάνω δεν αντέχω να ζω άλλο μέσα στο φόβο και το αγχος
ΜΠΟΥ! εισαι εξυπνο κορητσι! πρεπει να παρεις αποφαση οτι αυτο που νιωθεις, το οτι σε παρακολουθουν ειναι επηπτωσεις της ασθενεια σου! Μπου! πρεπει να παρεις αποφαση οτι εχεις αυτο το προβλημα! μονον αν παραδεχτεις, αποδεχτεις κι συνηδητοποιησεις οτι εχεις αυτο το προβλημα μονον τωτες θα μπορεις να ζεις ειρηνικα με αυτην την ασθενεια! εισαι εξυπνο κορητσι! ειμαι συγουρος πως αν προσπαθησεις θα μπορεσεις.
Μπου αυτο ειναι το φυσιολογικο αγχοσ και φοβοσ μια χαρα εισαι
μου κανεις μια χαρη μπορεις να αναλυσεις λιγο αυτη τη φραση οτι θελουν να με σκοτωσουν για να καταλαβω πως κατεληξες σε αυτο το συμπερασμα
ισως κατι σε τρομοκρατησε απλως και ισως νομιζες οτι ειναι επικινδυνο
να σου πω παραδειγμα θυμαμαι μια φορα που εβλεπα ενα εργο στη τηλεοραση που σκοτωναν μια και την αλλη μερα διαβασα που εγραφες οτι θα σε σκοτωσουν αν μηλισεις
μηπως ειχες δει και εσυ αυτη τη ταινια και μπερδεψες το εργο με τη πραγματικοτητα? αλλες φορες μπερδευεις οσα σκεφτεσαι με οσα ακους
elis οταν τα λεω στους γιατρους και στους ψυχολογους μου λενε οτι ειμαι παρανοικη
αλεξανδρε εχω καταλαβει οτι μας παρακολουθουν και οτι μας εχουν πειραματοζωα καποιους και μας δοκιμαζουν και μου ερχεται να τους ξεσκεπασω και επειδη διαβαζουν τη σκεψη μου και ξερουν οτι θελω να μιλησω θελουν να με σκοτωσουν.
boo ειναι κομματι τις ασθενειας
και εμενα με παρακολουθουν το ξερω.. και αυτη τη στιγμη που σου γραφω. αμα σου πω τι μου εχουν κανει αυτοι θα πρεπει να βρεθουν πισω απο τα σιδερα της φυλακης για πολλα χρονια.
γινεται της κακομοιρας..
εσυ κοιτα να εισαι ψυχραιμη και θαραλεα.
κανε καμια νηστεια, βοηθαει παρα πολυ !
γενικα κοιτα να κανεις τακτικα νηστειες π.χ. καθε εβδομαδα να μη τρως απο το ενα μεσημερι εως το αλλο μεσημερι.
ετσι καθαριζει η ψυχη και αυξανει η βιοενεργεια σου και επισης νιωθεις και ωραια γιατι εχεις ενδορφινες και νιωθεις ωραια.
γενικα ερχεται η νεα ταξη πραγματων οποτε θα γινουν διαφορα πολλα πραγματα και οχι μονο σε εμας.
για αυτο μη τρελενεσαι, δε παρακολουθουν μονο εσενα ή εμενα αλλα πολλους.
εσυ κοιτα να κανεις τη νηστεια και θα νιωσεις πολυ καλυτερα και θα σβηνεις αμαρτιες με καθε νηστεια που κανεις.
δεν υπαρχει θεος.αν υπηρχε αυτος ο θεος της αγαπης γιατι υποφερουμε?δε πιστευω σε τιποτα.
νοιωθω τοσο μονη σε ολο αυτο.κανεις δε με πιστευει.ψυχιατροι και ψυχολογοι λενε τα δικα τους.τους βαρεθηκα.δεν εχω κουραγιο να συνεχισω.ουτε εχω ανθρωπο να με καταλαβει.να με πιστεψει.με πιανουν τα κλαματα.φοβαμαι τοσο πολυ
Θελουνε να υποφερουμε λεσ και περασαμε καλα η ψυχωση προκαλειται απο τισ δυσκολιεσ αλλιωσ θα ειχαμε καταθλιψη δηλαδη με λιγα λογια ο μονοσ που εχει προβλημα απο ολουσ ειναι αυτοσ με ψυχωση οι υπολοιποι που εχουν καταθλιψη ειναι απλα βλαμμενα που τα εχουν ολα και δεν εκτιμουν και δεν αγαπουν ουτε τα αντερα τουσ τοσο καλα παιδια ειναι να μη μιλησω για αγχοσ που ειναι απλα ανυσηχια για το μελλον ολα τα ψυχολογικα ειναι που εστιαζεισ την προσοχη σου και τι πιστευεισ απο αυτα που ακουσ αυτη ειναι ολη κι ολη η διαφορα ενοσ υγιη με εναν με ψυχολογικα δατσ ολ
Δηλαδη μπου για να καταλαβεισ ετσι και μου γραψεισ εσυ που στην πεφτω αντρακλα μου παιχταρα μου κλπ εσενα θελω μονο γενικα ομορφα λογια εχεισ να φασ μπινελικι που θα παει συνεφο ξερεισ γιατι θα σου πω οχι γτ δε σε γουσταρω αλλα γτ μεγαλωσα στην αλανα με μπινελικια την αληθεια λεγαμε ωσ παιδια και ειχαμε βεβαια και τα κακα παιδια και ολουσ τα συζητουσαμε μεταξυ μασ κι εδω που μενω κρινουμε ολη τη διαδρομη απο παιδι μεχρι τωρα κλειστη κοινωνια μικρο μεροσ αλλα ετσι κανουμε αυτα