Quote:
Originally posted by krino
Ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελες να το καθορισεις σαν διαταραχη απλα δεν τολμας...:P
α μπα....δεν υπαρχει τιποτε που πιστευω και δεν τολμαω να το πω...το να πεις οτι δεν ειμαι σιγουρη μηπως και οντως ειναι διαταραχη, ειναι πιο κοντα στην αληθεια...ανωμαλια ομως δεν θα τολεγα...
το πιο σωστο ειναι οτι εισαι μπερδεμενη....
αναμεσα σε οτι εχεις διαβσει και σε οτι εχει φορτωθει, οπου και οποτε.
Κανενας ομοφυλοφιλος δεν μπλεκει με ετεροφυλο.
Ουτε στα ορια του φαντασιακου δεν μπορει να ισχυσει.
αυτο ειναι το πιο ανυποστατο πραγμα που εχει ειπωθει απο καταβολης τετοιου ειδους συζητησεων....ΑΠΕΙΡΟΙ ομοφυλοφιλοι μπλεκουν με ετεροφυλοφιλους. υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ γαμοι μεταξυ ομοφυλοφιλων και ετεροφυλοφιλων για κοινωνικους και ενοχικους λογους.πολλοι εχουν βγει καποια στιγμη στην επιφανεια, καποιοι δεν εχουν βγει ποτε....οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι ανικανοι....εχω ακουσει ακομα και το γελοιο επιχειρημα οτι δεν ειναι δυνατον παντρεμενος με παιδι να ειναι ομοφυλοφιλος, λες και η ομοφυλοφιλια προκαλει στειροτητα..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...αλλωστε ελαχιστες λεσβιες εχουν ξεκινησει με γυναικες...οι περισσοτερες εχουν προιστορια με αντρες, ακομα και οικογενεια και παιδια μεχρι να κανουν αυτο που πραγματικα θελουν
γιατι μπερδευεσαι και μαλιστα ασχημα???
δεν μιλαγαμε για κοινωνικες σχεσεις αλλα για επιθυμιες και πως αυτες πραγματωνονται.
Επιτελους αλλο τι κανει η Χ κοινωνια συμπεριφορικα, αλλο το αν θελει καποιος να κανει παιδι και αααααααααααλλο πως του σηκωνεται.
Ειτε με δουλευεις, ειτε τα εχεις χοντρομπερδεψει.
Για να στο πω πιο μπακαλιστι,
εαν ενας αντρας συνεβρισκεται με μια γυναικα και το απολαμβανει ειναι ετεροφυλος. Οι τροποι ειναι ασχετοι με την συζητηση μας.
για να στο πω μπακαλιστι,φυσικα και δεν το απολαμβανει ενας ομοφυλοφιλος, το σεξ με γυναικα, απλα δεν το λεει...
βρε ποσες φορες θα το πουμε οτι ενας γκευ αντρας δεν γουσταρει ερωτικα μια γυναικα??? (εκτος αν ειναι ΒΙ)
Δηλαδη τοσο δυσκολο σου ειναι να το χωνεψεις??
λεει οτι το απολαμβανει ενω σκεφτεται αντρες...
σιγα μην σκεφτεται και προβατακια...
αυτο δεν σημαινει οτι δεν μποριε να το κανει(μερικοι βεβαια δεν μπορουν με τπτ να το κανουν ουτε και χωρις να το απολαμβανου. οι περισσοτεροι ομως, μπορουν)
αν υποθεσουμε οτι δεν γουσταρεις καθολου γυναικες, μπορεις να πας με γυναικα εσυ??
Οπως ειπα και πιο πριν, το οτι ενα βιτσιο που μπορει να εχει ενας αντρας το βρισκει αντιερωτικο μια γυναικα ειναι θεμιτο.
Αλλα μεχρι εκει.
Γιατι παρακατω αγαπητη μου ρεμεντυ, εαν ο αντρας της θεματοθετριας χωρισει και βρει μια αλλη γυναικα που να γουσταρει στραπον με τον τυπο και μαλιστα σε ημερησια διαταξη, τι θα ηταν τελικα ο αντρας, γκευ και η γυναικα λεσβια???
δεν ξερω αν ηταν γκει και λεσβια,ξερω σιγουρα ομως, οτι ο αντρας απολαμβανει τον γευναικειο ρολο για τον εαυτο του και η γυναικα τον αντρικο ρολο για τον εαυτο της, οσο κανουν κατι τετοιο....αν δε, απολαμβανουν ΜΟΝΟ κατι τετοιο κι ολα τα αλλα δεν τα κανουν η τα κανουν αγγαρια, τοτε γενικως ταυτιζουν τον εαυτο τους με το αντιθετο φυλο κι οχι περιστασιακα...
και τι σημασια εχει τι ταυτιζεις η δεν ταυτιζεις??
δλδ εχει σημασια η ταυτιση, η φαντασιωση και δεν εχει σημασια αυτο που εχεις μπροστα σου?? αυτο που χαιδευεις η πιανεις???
αν ειναι ετσι, να παω και εγω με καμηλοπαρδαλη και να σκεφτομαι την γυναικα μου...
Αν θες να μας τρελανεις καντο με δοσεις γιατι εφαπαξ ειναι ζορι....
γιατι να τρελαθεις? μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις αυτα που θες...απλα σου λεω τα δικα μου συμπερασματα επι του θεματος
να βρεις πιο πειστικα επιχειρηματα γιατι με τα παροντα δεν κανεις ουτε την αρχη.
Κατα τα αλλα τα σεναρια κατασκοπευτικων ταινιων που στηνεις δεν μπορω να τα παρακολουθησω.
δεν σου το ζητησε κανεις....ουτε εγω μπορω να συμφωνησω με αυτα που λες εσυ...τι να γινει....
σου χαλαει την ψυχοσυνθεση σου??
δεν την αντεχει η ιδιοσυγκρασια σου???
Νιωθεις προδομενη ως γυναικα που ενας αντρας σε προδιδει ετσι???
τι απο ολα??