Quote:
Originally posted by Φοίβη
Την περίμενες δηλαδή απο την αρχή. Έκανες υπομονή πιστευόντας οτι κάποια στιγμή θα είσαστε μαζί. Της έδωσες άπλετο χρόνο, αλλά πάντα πίστευες οτι στο τέλος θα καταλήξει στη δική σου αγκαλιά. Και τώρα, ναι, πραγματικά, σου πήρε αυτή την πίστη, κι απο τη μια δεν μπορείς να το πιστέψεις και απο την άλλη δεν περνάει απο το χέρι σου να της αλλάξεις και γνώμη.
Εκτός αυτού, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο άνιση για σένα. Εκείνη δουλεύει το θέμα με τους ειδικούς και πιστεύεις οτι σε λίγο θα είναι μια χαρά, χωρίς κανένα συναίσθημα για σένα, ενώ εσύ, απο την άλλη πλευρά, είσαι μόνος σε αυτό, φορτωμένος με όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα. Σαν να πιστεύεις οτι σε λίγο καιρό θα σε ξεχάσει(κι εσένα και τα όνειρά σας) ενώ εσύ θα τη θυμάσαι?
Κι όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα σου έλεγε και όσα έκανε όσο είσασταν μαζί. Είχες μια γυναίκα που ήταν παθιασμένη μαζί σου, μια γυναίκα που σε παρέσερνε στο όνειρό να κάνετε μαζί μια οικογένεια. Και εντελώς ξαφνικά, αυτή η γυναίκα τραβάει μια γραμμή και σβήνει όλα αυτά τα όνειρα, όλα αυτά τα συναισθήματα. Είναι σκληρό αυτό...
καλημερα :) ναι την περιμενα απο την πρωτη στιγμη γιατι πιστευα οτι αξιζε κ ηταν κατι ξεχωριστο αλλα μου ελεγε οτι οσο ερωτευμενη κ να ειναι μαζι μου, πρεπει να αφησει τον φιλο της γιατι δεν ειναι πλεον ευτυχισμενη μαζι του κ οχι επειδη ερυτευθηκε αλλο κ το σεβαστηκα..Οπως ειπε η ιδια, ηδη δεν νιωθει κατι για μενα παρα φιλικα αισθηματα!!, δεν νομιζω απλα να με ξεχασει αλλα σιγουρα δεν νιωθει οτι νιωθω κ οτι οταν με βλεπει δεν θα της κανει διαφορα ειτε ειμαι εκει ειτε οχι.. Συγγεκριμενα με ρωτησε γιατι να με πειραξει αν σε καποια φαση (1 μηνα, 1 χρονο η 3 χρονια) βρεθουμε στην ιδια παρεα κ ειναι με καποιον αλλο αφου μου λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ οτι μου κανει ξεκαθαρο οτι δεν θα ειμαστε ποτε μαζι???