επιλογη του καθενος ...και τι αλλο θα ακουσουμε δε ξερω...
Printable View
επιλογη του καθενος ...και τι αλλο θα ακουσουμε δε ξερω...
εεεεεεγινε!
διάβασα πολλά πράγματα που με στενοχώρησαν λίγο. πιστεύω στον θεό και τον αγαπάω πρώτον ο χριστιανισμός δεν δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα αντίθετα τα λύνει όπως συνέβη και με εμένα. μικρή έμπλεξα με ναρκομανείς σατανιστές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το αποτέλεσμα; βαριάς μορφής κατάθλιψη και διπολική τα οποία με τα λεγόμενα του γιατρού μου οφείλονται σε αυτά τα βιώματα.με βοήθησαν πολύ τα φάρμακα δεν λέω αλλά την μεγαλύτερη βοήθεια την πήρα από τον θεό και την πίστη μου σε αυτόν για αυτό δεν μπορώ να δεχτώ από κανέναν να μιλάει άσχημα για αυτό . και δεν είμαι καμμία γριούλα που πηγαίνει στην εκκλησία για να σώσει την ψυχή της είμαι 29 χρονών και πηγαίνω στην εκκλησία για να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που απλόχερα μου έχει προσφέρει. ακόμα και για τις δυσκολίες γιατί αυτές με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Quote:
Originally posted by λίτσα
διάβασα πολλά πράγματα που με στενοχώρησαν λίγο. πιστεύω στον θεό και τον αγαπάω περισσότερο και από τα παιδιά μου.
μετα απο αυτο, τι να διαβασεις παρακατω??
πρώτον ο χριστιανισμός δεν δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα αντίθετα τα λύνει όπως συνέβη και με εμένα.
σε εσενα μπορει να λειτουργησε καπως, υπαρχει αρκετος κοσμος που ζει με τις ενοχες που τους φορτωνουν οι θρησκειες.
μικρή έμπλεξα με ναρκομανείς σατανιστές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε
δηλαδη ειτε με σατανιστες ειτε με παπαδες πρεπει να ασχολιομαστε??
το αποτέλεσμα; βαριάς μορφής κατάθλιψη και διπολική τα οποία με τα λεγόμενα του γιατρού μου οφείλονται σε αυτά τα βιώματα.
δεν ειναι παραξενο, αυτοι βαρανε το αλλο ακρο του χριστιανισμου.
με βοήθησαν πολύ τα φάρμακα δεν λέω αλλά την μεγαλύτερη βοήθεια την πήρα από τον θεό και την πίστη μου σε αυτόν
παλι καλα που σεβοηθησαν και τα φαρμακα...
να επαιρνες μονο αγιασμο αμα πιστευεις τοσο.
Τα υπολοιπα ειναι του διαβολου.
(π δε χωρος που γραφεις ειναι του θηριου)
για αυτό δεν μπορώ να δεχτώ από κανέναν να μιλάει άσχημα για αυτό .
και εγω δεν δεχομαι ολα τα εγκληματα που εχουν κανει οι χριστιανοι φονταμενταλιστες αλλα δεν βγαινει κατι.
Συνεχιζουν και κανουν.
Τελευταιος στη λιστα ειναι ο δεσποτης που μαζευε παιδακια να πηδιουνται απο ενηλικες.
Εισαι σιγουρη οτι αμα τα πας τα παιδια σου σε παπα να στα εξομολογησει δεν θα στα χουφτωσει???
και δεν είμαι καμμία γριούλα που πηγαίνει στην εκκλησία για να σώσει την ψυχή της είμαι 29 χρονών
ελα ντε...
αμα ησουν γριουλα παιζοταν και να σε καταλαβει καποιος...
και πηγαίνω στην εκκλησία για να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά που απλόχερα μου έχει προσφέρει. ακόμα και για τις δυσκολίες γιατί αυτές με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
οτι πεις...
και οι μουσουλμανοι πεθαινουν ευχαριστως για να σωσουν την ψυχη τους οπως λενε μιας και θα συναντησουν τον αλλαχ....
αντε βαλτους εσυ μυαλο.
ο καθένας έχει την άποψή του και αυτή είναι η δική μου όσο για την δική σου είναι σεβαστή και καλοδεχούμενη. και ποιός σου είπε πως δεν πίνω και αγιασμό και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό. όσο για αυτό που είπες για τον δεσπότη εγώ δεν προσκυνώ κανέναν από αυτούς και σε αυτό συμφωνώ μαζί σου εγώ προσκυνώ μόνο τον Θεό.
Quote:
ο καθένας έχει την άποψή του και αυτή είναι η δική μου όσο για την δική σου είναι σεβαστή και καλοδεχούμενη. και ποιός σου είπε πως δεν πίνω και αγιασμό και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό.
δεν ειπα οτι πρεπει να ντρεπεσαι, δεν κανω κατήχηση εγω.
Παρεπιπτωντος μια θρησκευομενη μου ειχε κανει βουντου.
Μου ειχε βαλει στο σπιτι κρυφα ενα κομποσκοινι απο τα ιεροσολυμα.
Απο τοτε που της το εδωσα πισω βρηκα την ησυχια μου....
όσο για αυτό που είπες για τον δεσπότη εγώ δεν προσκυνώ κανέναν από αυτούς και σε αυτό συμφωνώ μαζί σου εγώ προσκυνώ μόνο τον Θεό. όσο για τα παιδιά μου φυσικά και θα τα στείλω να εξομολογηθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία και αν το νιώθουν φυσικά ποτέ δεν θα τα πιέσω για τίποτα.
δεν ειπα οτι θα τα πεισεις.
Ειπα αν θα συμβουλευσεις να πανε και απαντησες ναι.
Δεν φοβασαι μηπως τους την πεσουν οι παπαδες?
έτσι όπως το θέτεις κινδυνεύουν και από τους δασκάλους τόσα έχουμε ακούσει οπότε μην τα στείλουμε σχολείο και όχι δεν φοβάμαι μήπως τους την πέσουν οι παπάδες
τι εχουμε ακουσει??Quote:
έτσι όπως το θέτεις κινδυνεύουν και από τους δασκάλους τόσα έχουμε ακούσει
εγω για παπαδες ακουω συνεχεια....
και ναι για ενα δασκαλο, σου φαινεται τοσο δυσκολο να δεχτεις οτι οι εκπροσωποι του θεου (τουλαχιστον στη χωρα μας που γνωριζουμε) ειναι οι πρωτοι που ειναι βουτηγμενοι στην αμαρτια?
κρινο σου ειναι τοσο δυσκολο να δεχτεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται διαφορετικα απο σενα;και επιτελους ασε να πει ο καθενας τι γνωμη του.πες και εσυ τη δικη σου και ασε τον κοσμο να διαεξει.Δηλαδη πρεπει να χαλασεις ενα θρεντ για να αποδειξεις οτι το δικο σου ειναι το σωστο με το ζορι;αν λειτουργησε κατι για αυτη θετικα καλως εκανε,με το ζορι πρεπει να λειτουργησει αρνητικα για να εχεις την ψευδαισθηση πως θα δικαιωθεις;και ναι εχουμε ακουσει για δασκαλους που τους πιασανε να πασπατευουν παιδακια και να εχουν πορνογραφικο υλικο,και προπονητες και παπαδες.η ανωμαλια υπαρχει παντου ειναι γνωστο αυτο.ξεκολλα επιτελους
όχι δεν μου είναι καθόλου δύσκολο και δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ απλά και αυτοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες εξάλλου δεν ακούω τις προσωπικές τους απόψεις αλλά το ευαγγέλιο που μου μεταφέρουν.
δηλαδη εσύ μόνο για παπάδες έχεις ακούσει για άλλες κατηγορίες γραβατωμένων ανθρώπων τίποτα έτσι; μην κοροιδευόμαστε ο κίνδυνος καιροφυλακτεί παντού στο σχολείο στην εκκλησία ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι.
Επέλεξα αυτή την παράθεση για να απαντήσω στον κ. Εμπνευστή, προστάτη του δογματισμού της παπαδολατρείας και εμφανιζόμενο σποραδικά όπου υπάρχει η αντιπαράθεση μεταξύ ορθολογισμού και σατανοδαιμονοθεολογολαγνι κών δοξασιών.Quote:
πιστεύω στον θεό και τον αγαπάω περισσότερο και από τα παιδιά μου.
Είναι ό,τι ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει στους τόσους μήνες που συμμετέχω σ\' αυτό το φόρουμ, δεν θα επεκτείνω κανενός είδους αντιπαράθεση με την κα Λίτσα, ας θυσιάσει τα παιδιά της σε κανένα θυσιαστήριο σαν τον Αβραάμ, ή αν θέλει όταν μεγαλώσουν να ομολογήσει παρουσία τους, πως τα αγάπησε λιγότερο από το θεό της. Το πρόβλημα είναι δικό της και κανενός άλλου...θα μας απαγορευτεί στο τέλος τέλος και να στηλιτεύουμε δηλώσεις που εκστομίζονται στ\' όνομα του χριστιανικού φονταμενταλισμού ? Γιατί θα πρέπει κάποιος κάθε τόσο να αποδεικνύει με τέτοια ατυχή παραδείγματα πως δεν διαφέρει στο ελάχιστο από τον μουτζαχεντίν ή τον σιχ ή τον οπαδό οποιουδήποτε πιστεύω στον κοσμο ? Έλεος...
ούτε εγώ θέλω αντιπαράθεση αλλά νομίζω πως έχω το δικαίωμα να απαντήσω. ναι αγαπάω τον Θεό
μη διαβαζεις ανατριχιαστικα πραγματα,διαβασε ενα αλλο τοπικ.Και στο κατω κατω δεν εχει αυτη το δικαιωμα να εκφραστει;γιατι με τα δικα σου λεγομενα θελεις να την μειωσεις;Quote:
Originally posted by sabb
Επέλεξα αυτή την παράθεση για να απαντήσω στον κ. Εμπνευστή, προστάτη του δογματισμού της παπαδολατρείας και εμφανιζόμενο σποραδικά όπου υπάρχει η αντιπαράθεση μεταξύ ορθολογισμού και σατανοδαιμονοθεολογολαγνι κών δοξασιών.Quote:
Είναι ό,τι ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει στους τόσους μήνες που συμμετέχω σ\' αυτό το φόρουμ, δεν θα επεκτείνω κανενός είδους αντιπαράθεση με την κα Λίτσα, ας θυσιάσει τα παιδιά της σε κανένα θυσιαστήριο σαν τον Αβραάμ, ή αν θέλει όταν μεγαλώσουν να ομολογήσει παρουσία τους, πως τα αγάπησε λιγότερο από το θεό της. Το πρόβλημα είναι δικό της και κανενός άλλου...θα μας απαγορευτεί στο τέλος τέλος και να στηλιτεύουμε δηλώσεις που εκστομίζονται στ\' όνομα του χριστιανικού φονταμενταλισμού ? Γιατί θα πρέπει κάποιος κάθε τόσο να αποδεικνύει με τέτοια ατυχή παραδείγματα πως δεν διαφέρει στο ελάχιστο από τον μουτζαχεντίν ή τον σιχ ή τον οπαδό οποιουδήποτε πιστεύω στον κοσμο ? Έλεος...
Σε όλα σου τα πόστ αναρωτιέσαι αν οι άλλοι έχουν παιδιά. Προφανώς δεν είσαι η μόνη στο κόσμο που έχει παιδιά, έχω δυο και Τ\'ΑΓΑΠΩ πάνω από οτιδήποτε υπάρχει στο σύμπαν, προφανώς πάνω κι από τον θεό σου....Quote:
ούτε εγώ θέλω αντιπαράθεση αλλά νομίζω πως έχω το δικαίωμα να απαντήσω. ναι αγαπάω τον Θεό γιατί αυτός μου τα έδωσε ούτε τα έσπειρα για να τα θερίσω ούτε τα φύτεψα για να τα μαζέψω και να τα βάλω στο βάζο μου.και όταν μεγαλώσουν δεν θα χρειαστεί να τους πω πως τα αγαπώ λιγότερο γιατί προσπαθώ να τα μάθω να με αγαπούν και αυτά λιγότερο από τον Θεό.
και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανατρίχιασες είσαι πατέρας/μητέρα και ένιωσες τόσο άσχημα;
Αν προσπαθείς να μάθεις τα παιδιά σου ν\' αγαπούν τους ανθρώπους λιγότερο από ένα πιστεύω, δεν κάνεις τίποτε άλλο παρά να χειραγωγείς τα ελεύθερα συναισθήματα των ίδιων σου των παιδιών, αν μη τι άλλο δεν νομίζω πως μπορώ να συνεχίσω μια αντιπαράθεση μαζί σου κάτω από τέτοιες συνθήκες...
Τελικά σιγά σιγά με τον καιρό αποκτάς και χιούμορ :)Quote:
Originally posted by Empneustns
μη διαβαζεις ανατριχιαστικα πραγματα,διαβασε ενα αλλο τοπικQuote:
Originally posted by sabb