Κοιτα να προσεχεις το εαυτο σου να βρεις και καμμια κοπελιτσα και αγχοι κι αυτα θα περασουν μη χαλιεσαι και μη σκεφτεσαι τα παλια μονο τις κοπελες σκεψου. Βρες και να γιατρο να κανεις ψυχαναλυση και μη χαμπαριαζεις τιποτα.
Printable View
Κοιτα να προσεχεις το εαυτο σου να βρεις και καμμια κοπελιτσα και αγχοι κι αυτα θα περασουν μη χαλιεσαι και μη σκεφτεσαι τα παλια μονο τις κοπελες σκεψου. Βρες και να γιατρο να κανεις ψυχαναλυση και μη χαμπαριαζεις τιποτα.
Αιρετικε πως γίνεται να σκέφτομαι κοπέλες όταν ολοι οι άλλοι με δοκιμάζουν ( σαν να γράφει στο κούτελο δοκίμασε με ρε πουστη ) και να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου ;
Το όλο θέμα μου είναι πως δεν θέλω να πάω με άντρες δεν γουστάρω αλλά όταν με δοκιμάζουν νιώθω απόγνωση , αμηχανία και δεν ξέρω τι να κάνω .
πρεπει να πας με γυναικες και αμα σε δοκιμαζουν να τους λες για το αιδιο μετα. Απλα τωρα σε δοκιμαζουν αλλα αμα τη προηγουμενη εισαι με γυναικα θα τους γηωνεις μετα. Ειναι της μοδας τωρα φιλε εχει πεσει πολυ διαφημιση.
Σαν ένα κομμάτι του εαυτού μου να ειναι
Εγω θεωρώ οτι εισαι μπαι..
Το γεγονός όμως ότι δεν θέλω να κάνω κάτι με άντρες τι σημαίνει ;
Για μενα δε σημαίνει κάτι πέρα απο το οτι δε θες να δεχτείς τι σου συμβαίνει. Αν ήσουν καθαρά στρειτ δε θα εκανες σκέψεις με άντρες. Ειχα φιλο που το παραδέχτηκε πολυ μεγαλος. Περίπου στα 28.ειχε επίσης θέματα στύσης με κοπελες και χαραμισε τοσα χρονια για να μην αποδεχτει τη σεξουαλικη του ταυτότητα και ελπίζω να μη συμβεί και σε σενα το ίδιο. Βγαλ της ταμπέλες. Αν σου αρέσει σαν ιδεα και σε ερεθίζει να κάνεις κάτι με αντρα απλα κανε. Ουτε κακο ειναι ουτε τπτ
Μα δεν με ερεθίζει και θέλω να πηγαίνω με γυναίκες , όταν βρίσκομαι μαζί τους ερεθιζομαι σεξουαλικά , έχω καλη στύση αλλά με το που γίνει η διείσδυση χάνεται . Τι λες να συμβαίνει ; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη και με άντρες όταν μιλάω δεν νιώθω αυτή τη σεξουαλική επιθυμία που νιώθω όταν μιλάω με μια γυναίκα .
Έχω απευθυνθεί και μου λέει ότι δεν είμαι γκέι αλλά όλοι με περνάνε για γκέι και δεν νιώθω πως μου λέει ψέματα σαν να το αρνούμαι. Δεν ξέρω
Φανταζομουν αλλά δεν ήθελα να πάω και ούτε θέλω με αηδιάζει σαν ιδέα .