Originally Posted by
Antonis8
Μου είπε ότι μου τη δίνει προληπτικα για να δούμε αν ανταποκρινομαι στη θεραπεια γιατί της ειπα τους φόβους μου για ενδοκαρδιτιδα κλπ. Εχω αμελησει να κάνω τον υπερηχο , μόλις τον κάνω και παρω τα αποτελεσματα στον παθολογο μου, θα τον ρωτησω τη γνώμη του για το αν πρεπει να την αρχισω ή όχι.
Σήμερα εντωμεταξυ με επιασε και πονος όταν αγγιζω το αριστερό πλευρό μου γεγονός που με πανικοβαλε, αλλά τον πήρα τηλ και μου είπε ότι πιθανότατα είναι μυοσκελετικο, κάτι που μου φαίνεται υπερβολικη συμπτωση τη στιγμή που εκεί είναι το σημείο που με πιανουν οι σουβλιες και επιπλεον εβγαλα και καποια σπυρακια, τα οποια η δερματολογος είπε ότι είναι σπασιμο αγγείων,οπως και στην παλαμη. Το οποίο "σπασιμο αγγείων" εμένα μου λέει πως ίσως έχω πρόβλημα στην κυκλοφορια του αίματος. Αύριο έχω ραντεβού με τον αγγειολογο, αλλά ίσως χρειαστεί να το αναβαλλω γιατί προεχει ο υπερηχος.
Αποψε λέω να κοιμηθω χωρίς το πιεσομετρο αγκαλιά,αν και νιώθω πολυ αργούς τους παλμους μου και ειχα και μερικές εκτακτες. Θα περιμενω λίγο καιρό και μετά θα ξαναβαλω χολτερ να συγκρινω τους παλμους.
Ποιο νησί; Αν θες πες σε πμ, κι εγώ απο νησι ειμαι.