Originally Posted by
Georgewww
Δε μας ειπες τι ωρα ηταν... αλλο 12 μεσημερι αλλο 12 το βραδυ :)
Κοιτα, σκεφτομαι τον αυτο μου στη θεση του.. δηλαδη πες οτι πετυχαίνω μια κοπελα στη φαση που ησουν εσυ, μαρεσει.. αν δε μιλησω τωρα... θα τη χασω.. πρεπει να πιασω κουβεντα... νταξ ηταν αποτομο το ποτο.. αλλα ... μπορει απλα να ηταν αγαρμπος.. πιο πολυ θα εδεινα σημασια στον τροπο που το λεει.. στο πως μοιαζει, κτλ... ε κανε λιγη κουβεντα... μη τρεχεις (αν δεν ειναιι βραδυ)
Δηλαδη αν δω ρε κοριτσια την γυναικα στης ζωης μου στο δρομο.. και πες οτι ειμαι κι εγω γιαυτην .. ο αντρας της... ε τι να κανουμε? Επειδη δεν εχω εναν τριτο να μας συστησει ... να την χασω??? Ειμαστε σε δυσκολη θεση τα αγορακια...
Να ξερεις αυτα τα περιστατικα τα κοροιδευουμε λιγο στην παρεα (υποθετικα μιλαω, οχι το δικο σου)... λεμε δηλαδη..
τι να πας να μιλησεις σε ελληνιδα?... μολις σε δει... καλημερα θα της πεις .. κι αυτη θα σε βαρεσει κλωτσια στα @@ και θα τρεχει φωναζοντας βοηθεια με βιαζουν χαχαα :) Ε σας εχω νεα, δεν ειμαστε ολοι βιαστες και δολοφονοι :P
Γιαυτο δε γνωριζομαστε τελικα ποτέ, εσεις φοβαστε κι εμεις βλεπουμε σνομπισμο. Ειστε μαζεμενες και βλεπουμε αδιαφορια. εεε την εξαιρεση περιμενουμε ολοι ;)