Originally Posted by
kutchunie
Καταρχάς δεν είναι 2 σκ. 2 χρόνια πάει έτσι το πραγμα. Επισης, είτε της αρέσει είτε όχι, ο πατέρας της πρέπει ν φεύγει για δουλειά. Δεν μπορεί να κάνει άλλη δουλειά. Έτσι ήταν πάντα. Έτσι επιβιώνουν. Και έχουν έρθει Κρήτη επειδή το ήθελε η μικρή, οπότε έχει χάσει ο άνθρωπος τη δυνατότητα να κάνει περισσότερη δουλειά στο αντικείμενο του. Δεν αλλάζει κάνεις καριέρα στα 45 όταν έχει ήδη μια στρωμένη. Άλλοι έχουν γονείς καπετάνιους και κάνουν να τους δουν μήνες. Επίσης είπε στον πατέρα της για την πεθερά μου, πως την φέρθηκε άσχημα πως δεν την άφησε να κάνει μπανιο και τέτοια. Για εμένα είπε πως ήθελα να την δείρω κ της επιτέθηκα (τηλεφωνικά?). Ειλικρινά θέλω να της δώσω σφαλιάρες. Είναι το απαίσιο πλάσμα που είναι επειδή ΘΈΛΕΙ να είναι έτσι. Έχω βιώσει κακοποίηση, αποδεδειγμένα πιο έντονη από αυτήν που βίωσε η ίδια και μου χει βγει η Παναγία να ισορροπησω. Στην αρχή δίχως υποστήριξη καμία, το αντίθετο. Αλλά μόλις βρέθηκα σε υποστηρικτικο περιβάλλον, άρπαξα την ευκαιρια. Επειδή το Ήθελα και επειδή ΔΟΎΛΕΨΑ ΣΚΛΗΡΆ να καταφέρω το οτιδήποτε, δεν απαιτησα από κανέναν περισσότερα από όσα απαιτούσαν και απαιτω από τον εαυτο μου. Πιστεύω πως είναι καμένο χαρτί. Ειλικρινά. Και το μόνο που θέλει να γίνει είναι ένα τσόκαρο που θα αμολάει παιδιά και θα ζητά διατροφές για να ζήσει. Δεν θελω να ασχοληθώ ξανα. Και γενικότερα, εάν ποτέ κάποιος άνθρωπος μου ζητήσει βοήθεια, επειδή θέλει να ξεφύγει από την κακοποίηση, θα το σκεφτώ πάρα πολύ για να την προσφερω.