Originally Posted by
Ελενα17
Leykos_Lotos Σίγουρα, κάτι παει στραβα στην προκειμενη περιπτωση. Απο μεριάς μου εγω θελω να ξεκινησω συνεδριες με εναν ψυχολογο απο φετος, γιατι πραγματικα εχω παραδωσει πνευμα μαζι του και με ολες τις καταστασεις που βιωσα. Πηρε με αποκρυψη , αλλα οταν παιρνεις με αποκρυψη ειναι σαν να μη παιρνεις. Το μηνυμα το εστειλε απο το ψευτικο προφιλ. Ειναι ακομη πολυ ανωριμος , ή απλα παρτακιας (κι αυτο δεν παει με την ηλικια) και κανει οτι ειναι καλυτερο για εκεινον και μπραβο του μακαρι να το μπορουσα. Απλα, θεωρω οτι και για μενα μετα το παραστρατημα του τοτε εν καιρω πανελληνιων οσο κι αν το προσπαθουσα μεσα μου εχω πληγωθει ανεπανορθωτα. Αυτος δεν μπορει να το κατανοησει και να το φτιαξει με τον τροπο του και ετσι μειναμε στα ιδια και χειροτερα.
Οσο, γι αυτο με τις φιλες , δυστυχως δεν θα το καταλαβω ποτε , ειναι τραγικο απο μερος του ολο αυτο που ειδα , μου ηρθε να ξερασω ακου εκει να γραφουν η αποδειξη της υπαρξης φιλιας μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικαας σε 4 μηνες( γιατι τοτε ανεβηκε η φωτο) κατσε ρε που πας? .
George1520: Αυτος με ειχε προσελκυσει δυστυχως τοτε! Χαχα . Το θεμα ειναι οτι την ανεβασε αυτη οχι αυτος για να μην κινησει υποψιες σε μενα και ψαχνομαι . Ελα που εγω ειμαι διαολος ομως και βρεθηκε στα ματια μου αυτη η φωτογραφια. Δεν νομιζω οτι θα αντιδρουσε πολυ ηρεμα αν γινοταν αυτο με μενα.. Γενικα, αυτη η υποθεση περι φιλιας δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη χωρις να βλεπω κατι υποσεινηδητα δεν μου κολλαγε και ελπιζω να μη βγω αληθινη. ΚΑΙ ΝΑΙ την ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ και διδασκε δεν ξερω μονος του με τους υπολοιπους φιλους το νοημα της ζωης? Ποιος ξερει... . Γενικα μου ειπε διαφορες δικαιολογιες -πιθανες εκδοχες για τη φωτο και τα σχολια και μαλιστα μου ειπε οτι ειναι και λιγο ξερεις "χαζουλα" και ετσι και οτι δεν σκεφτεται και πολυ..μμμμ μαλιστα λεω. Απλα δεν του ερχοταν καμια διαθεση να με πλησιασει με παθος και ετσι με ορμη οπως παλιοτερα οσο και αν προσπαθουσα το τελευταιο διαστημα ενιωθα οτι κανει αγγαρεια ( στο κομματι σεξ).
Whyalwaysme? Ελα ντε μου αρεσει κατι αληθινα? ή υποθαλπτει δικα μου θεματα που προεκυψαν απο αυτη τη σχεση? Θα κανω ως δωρο στον εαυτο μου ψυχοθεραπεια παιδια. Δεν βγαινει αλλιως , εκτος κι αν με το νεο ξεκινημα φυγει απο μονο του.