Originally Posted by
Antonis8
Πρώτον, ποιος σου είπε ότι μόνο οι μοναχοί πρέπει να αποστρέφονται τα υλικά αγαθά; Κάθε χριστιανός οφείλει να αποστρέφεται την τεχνολογία γιατί δημιουργείται απλώς για να κολακέψει την ανθρώπινη ματαιοδοξία και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων. Ο χριστιανος δεν πρέπει να στοχεύει σε μια εύκολη ζωή ούτε να έχει GPS,ούτε κινητά. Όλα αυτά είναι περιττά και σε αποστρεφουν από το δοξάζεις το θεό.
Δεύτερον,σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου; Και αυτοαποκαλεισαι χριστιανός;
Τρίτον,όλοι θα πεθάνουμε,απλώς εσύ θεωρείς πως όταν όταν πεθάνεις θα συναντήσεις το θεουλη,ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα. Είσαι ένας αφελής που απλώς πήρε έναν τυχαίο μύθο ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους που έχουν εφεύρει οι άνθρωποι,και επειδή τυχαίνει να γεννήθηκες στην Ελλάδα,έγινες χριστιανός ορθόδοξος. Γιαλαντζι βέβαια γιατι δεν τηρείς όσα λέει η θρησκεία σου. Φαντάζομαι και σεξ για απόλαυση κανεις και διασκεδάζεις κλπ. Όλα αυτά δεν συνάδουν με την Αγία Γραφή.
Και μην προσπαθείς να μου πεις ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τη θρησκεία όταν έχω πτυχίο επ αυτού. Αμφιβάλλω αν έχεις διαβάσει ολόκληρη την Αγία Γραφή. Δεν τηρείς ούτε τα μισά από όσα αναφέρονται.
Τέταρτον, πραγματικά θα αστειεύεσαι. Δώσε μου τις πηγές σου. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας έγιναν και γίνονται από πιστούς. Τολμας να λες πως οι πιστοί δεν κάνουν εγκλήματα σε μια εποχή που ο φονταμενταλισμός είναι σε έξαρση; Προφανώς κοιτάς επιλεκτικά τα δεδομένα.
Πέμπτον,δεν εκφράστηκα ρατσιστικά προς κανέναν πιστο,την άποψη μου εκφράζω, βάσει ερευνών, πως πρόκειται για χαμηλότερης αντίληψης άτομα. Πήγαινε πουλα αλλού την δήθεν ανωτερότητα σου όταν είσαι απλά ένα αφελές άτομο που έτυχε να γεννηθεί σε ένα χριστιανικό περιβάλλον. Αν είχες γεννηθεί σε μια χώρα που η κυρια θρησκεία είναι ο βουδισμός,τώρα θα μας έλεγες πόσο καλός είναι ο Βούδας. Και όχι δεν πρόκειται για διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού,είναι εντελώς διαφορετικές θρησκείες.