Παρακαλώ ξαναδιαβαστε το θέμα γιατί δεν ανταποκρίνονται αυτά που λέγονται τελευταία.
Μιλάμε για υγιές χαμηλό βάρος. Τεσπα. Πάει το thread :)
Printable View
Παρακαλώ ξαναδιαβαστε το θέμα γιατί δεν ανταποκρίνονται αυτά που λέγονται τελευταία.
Μιλάμε για υγιές χαμηλό βάρος. Τεσπα. Πάει το thread :)
υγιες ο θεος να το κανει αυτο μαζει με κουρα εξπρες
Και πάλι το ίδιο πράγμα λέμε elisavet.1.70 φυσιολογικό να είναι 60 κιλά και 1.60 φυσιολογικό να είναι 50 κιλά οποιαδήποτε ηλικία κι αν εχει. Προσωπικά πιστεύω ότι υγιες είναι να μην περνεις κιλά με την πάροδο του χρόνου αν έχεις ήδη τα ιδανικα κιλα για το ύψος σου.
Gewrgeww δεν χάλασε κάποιο θέμα
Απλά ο καθένας παραθέτει την άποψή του από την οπτική γωνία που τα βλέπει ο καθένας. Δεν είναι κακο.δεν μπορει να υπάρχει συμπνοια από όλους.
νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει τι λεμε..
δεν υπαρχει προβλημα που εχει ενα συγκεκριμενο γουστο . βεβαια υπαρχει λογος που το εχει εφοσον ειναι τοσο ακραιο το γουστο αυτο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ.
το προβλημα ειναι οτι θελει να το ελεγχει και να χειριζεται την γυναικα συμφωνα με το γουστο του αυτο. να της υποβαλει δλδ το οτι την θελει παντα αδυνατη (αλλα χωρις να την προσβαλει), ωστε η κοε΄πλα να μην ξεφυγει ποτε απο τα ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ. λες και ειναι καποιο αντικειμενο η κοπελα και υπαρχει εκει για να καλυπτει τα δικα του γουστα και οχι τις δικες της επιθυμιες, αλλαγες ζωης κλπ...
στο δευτερο που ρωτας εμενα και την ελισσαβετ, φυσικα και δεν "πρεπει". απλα αυτα σκεφτηκαμε ως αιτιες για το ακραιο γουστο του. διοτι, αιτια υπαρχει και ειναι πολυ συγκεκριμενη, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αυτη που λεμε. μπορει να ειναι αυτη που λεει ο μπορο η και καποια τεταρτη. υπαρχει, ομως..
αυτο το λες εσυ, οχι ο τζ.
ο τζ αποφευγει να μιλησει για υψος, ακριβως για να μην τονιζει το ποσο αρρωσδτημενα αδυνατες θελει να ειναι οι γυναικες (ιδανικα)
για παραδειγμα, παραπανω, στην συζητηση με νοσηρη, μια γυναικα περιπου 1.60 που εγινε με κοπο 50 κιλα, την αποκαλεσε παχουλη...
Καλημέρα remedy!εγώ εκείνο που πιστεύω ότι εννοεί είναι ότι δεν θέλει να αλλάξει πολύ η εικόνα της γυναίκας που θα είναι μαζί εφόσον την διαλεξε με αυτά τα κιλά.
Εγώ θεωρώ απαράδεκτο να γνωρίζεις πχ κάποια 50 κιλά και με την πάροδο του χρόνου να γίνεται 60 και 70.
Ξέρω πολλές περιπτώσεις γυναικών που μετά από γάμους και γέννες έχουν γινει διπλασιες.αλλά ξέρω και περιπτώσεις που χωρίς αυτούς τους λόγους πάλι έχουν γίνει διπλάσιες και τριπλασιες.
Οι άντρες όμως λειτουργούν πολύ οπτικά και οι γυναίκες φυσικά
γενικά οι άνθρωποι έτσι ειμαστε.
Οπότε θεωρώ άδικο για έναν άντρα να προσποιειται ότι η γυναίκα που είναι μαζί του απλά και μόνο επειδή είναι γυναίκα του του αρέσει όταν ξεφεύγει από τα γούστα του.
Ο gewrgeww θέλει να εξηγειται από την αρχή και καλά κάνει. Δεν μίλησε ότι θέλει να της υποβάλλει με το ζόρι κάτι γιατί κανείς δεν μπορει να υποβάλλει σε κάποιον ενήλικο τίποτα χωρίς την θέληση του.
Τώρα τον αν η αλλη θα δεχτεί αυτο του το γούστο είναι άλλο θέμα καθώς ξέρω ότι είναι δύσκολο να διατηρησει κάποιος το σώμα του στα ίδια κιλά πάντα. Δεν είναι όμως ακατορθωτο.βλέπω από τον εαυτό μου που πλέον μπόρω να ελεγχω τα κιλά μου.
Οπότε νομίζω ότι αυτά του παχυνα από τις γέννες η παχύνα επειδή μεγάλωσα και έτσι είναι φυσιολογικό για μένα είναι απλές δικαιολογιες.
Εγώ του εξήγησα όχι κατά την δική μου γνώμη αλλά κατά την γνωμη των μετρησεων για το σωστό σωματικό βάρος ότι μια γυναίκα που είναι 1.70 και 40 κιλά φυσικά και έχει πρόβλημα.γιατί δεν είναι το φυσιολογικο.τώρα υπάρχουν πολλές με χαμηλο δείκτη βάρους άλλες με καταθλιψη άλλες με αγχος και με χίλια δύο αλλά προβληματα.
Ένα πολύ αδύνατο κορμί για μένα υποδεικνύει κάποιο πρόβλημα υγειας.τώρα τον αν θέλει ο gewrgeww να είναι σε μια τέτοια σχέση είναι δικό του θέμα. Αν μπορεί να δεχτει όλα τα προβλήματα υγείας μόνο και μόνο για να θαυμάζει ένα σώμα με κοκκαλα τότε Οκ.αλλα εγώ διαβασα που λεει ότι του αρεσει και το φυσιολογικο.
δεν του αρεσει πολυ, απλα δεχεται να συμβιβαστει με αυτο γιατι ξερει οτι το πραγματικο του γουστο ειναι νοσηρο και οχι υγιες.
δεν ειναι δικο του θεμα.
ειναι και θεμα της κοπελας, γιατι με τον τροπο που θελει να το χειριζεται, να της γνωστοποιει δλδ, οτι την αποδεχεται ΜΟΝΟ λεπτη, αν ειναι λιγο ευαισθητη, την σπρωχνει αμεσα στην διατροφικη διαταραχη και βεβαια, θα γινει η αρρωστη η δυστυχισμενη, γιατι θα ξερει καλα, οτι αν παρει κιλα, ο τζ θα την απορριπτει.
αδιεξοδο...
και για την σχεση και για την κοπελα.
κι αν εσυ που ελεγχεις τα κιλα σου, θεωρεις οτι τα σωστα κιλα για σενα ειναι τα 60, αλλα ο τζ σε ηθελε στα 45- 47 για να του αρεσεις, και στο ελεγε συνεχως (διακριτικα), τι θα εκανες;;;;
υ.γ. δεν χρειαζεται να προσποιειται τπτ. αν δεν του αρεσει, να μην ειναι μαζι της κι αν του αρεσε στην αρχη και μετα εκεινη αλλαξε και δεν μπορει να την αποδεχτει, να σηκωθει να φυγει εκεινος, οχι να την τρομοκρατει..
Εντάξει είναι λίγο πιεστικο να ξέρεις ότι ο άλλος δεν θέλει να ξεφύγεις γραμμαριο παραπανω.
Δεν ξέρω σε τι σημειο έχει ο θεματοθετης αυτό το κόλλημα με τα κιλά. Δεν έχω διαβάσει αλλά μηνυματα του για να ξέρω.καλό είναι να μας εξηγησει για τις παλιές του σχέσεις αν έχει φτασει σε ακραίο σημειο να χωρίσει για λίγα κιλά.
Πάντως και μένα ο συντροφος μου μου λέει να πάρω 10 κιλά ακόμη. Αλλά επειδή βλέπω ότι είμαι πολύ καλά στα 49 με 50 κιλα ξέρω ότι δεν πρέπει να τον ακούσω. Και όχι ούτε δυστυχισμενη με κανει να νιωθω ούτε νιωθω ότι με απορριπτει.γιατί Πλεον είμαι ενηλικη και ξέρω καλά πως πρέπει να είμαι.τωρα αν ο φίλος μου θέλει 10 κιλά παραπανω η αν ο gewrgeww θέλει 10 κιλά παρακατω είναι ελευθεροι να φυγουν και να βρουν αυτό που θέλουν.
Ενηλικοι είμαστε μη τα κάνουμε όλα τόσο τραγικα.όταν θα πει σε κάποια σε θέλω λεπτη και πιο λεπτη και πιο λεπτή θα του πει και αυτη αντε και γα...... βρες μια πιο λεπτη.απλά τα πράγματα.
εμμμμ
στα λογια μου ερχεσαι...
αλλα εσυ, το βλεπεις υγιως και θα ειχες την υγιη αντιδραση που θα ηταν να τον γραψεις στο ... σου.
μια κοπελα πολυ ευαισθητη και ειδικα αν εχει περασει ζορια με τα κιλα της (και σαφως αν ειναι 40 κιλα θα εχει περασει απο διατροφικες διαταραχες) δεν θα εχει την ψυχραιμια να το δει ετσι και η θα αρρωστησει, η θα δυστυχισει..
εμενα δεν θα με ενδιεφερε να μαθω αν εχει φυγει ο τζ. επειδη η κοπελα παχυνε, αλλα αν εχουν φυγει κοπελες απο σχεση η απο γνωριμια μαζι του, γιατι δεν αντεχαν αυτες τις πιεσεις που προσπαθει να ασκησει με πλαγιο τροπο που ειναι και ο πιο υπουλος και απωθητικος και απευθυνεται μονο σε χαζους..
Εχω περάσει και εγώ ζόρι στη σχέση με τα κιλά μου.ήμουν πολύ αδύνατη και ο τότε σύντροφός μου ελεγε ότι πρέπει να πάρεις κιλά
Για μένα ήταν αδυνατο γιατί δεν μπορούσα τότε να πάρω γραμμαριο.το ενιωθα σαν απορριψη.βέβαια ήμουν κάτω του φυσιολογικόυ τοτε αλλα προφανως για να μην επερνα κιλά είχα τα θέματα μου.
Όμως είναι άδικο να με γνωρισει ο άλλος 45 κιλά και να θέλει να με παχυνει και το αντιθετο ακριβως να ζητάει ο άλλος από κάποια να αδυνατησει.
Όμως θεωρώ φυσιολογικό να σε γνωρίσει κάποια συγκεκριμένα κιλά και να θελει να παραμεινεις εκεί. Να σου ζητάει να αλλάξεις όμως είναι παραλογο αφού έτσι σε γνωρισε
οταν ομως τα κιλα στα οποια σε βρισκει ειναι ηδη ΚΑΤΩ του φυσιλογικου, (γιατι οταν ο τζ. μιλαει για 46 κιλα, το λεει για γυναικα του 1.70.
σε γυναικα του 1.60 του φαινονται ΠΟΛΛΑ τα 50 κ.), τοτε η "επιθυμια" του για να εκπληρωθει, οδηγει την γυναικα στην αρρωστια, κι αν δεν εκπληρωθει, την οδηγει στην φυγή..
γιατι, ποσο καιρο μπορεις να παραμενεις με εναν ανδρα που ξερεις οτι δεν του αρεσεις;;;
Πραγματικά η όλη συζήτηση μου φαίνεται αισχρή. Δεν εννοώ τους "συνομιλητές" εννοώ αυτό που προσπαθούμε να αναλύσουμε για τα γούστα του καθενός, και τι του αρέσει κι αν του αρέσει 50 κιλά και με τα 51 ξενερώνει και με τι τρόπο θα της το πει κτλ κτλ
Στις χημειοθεραπείες που πήγαινα με τον πατέρα μου ήταν κάθε φορά ένα νεαρό ζευγάρι (δεν θα ήταν πάνω από 35) με την κοπέλα σε ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση, ένας κινούμενος σκελετός που την έφερνε υποβασταζόμενη ο σύντροφος της. Της είχαν πέσει τα μαλλιά, περπατούσε με το ζόρι, τα πόδια της ήταν τόσο λεπτά που νόμιζες ότι θα σπάσουν ανα πάσα στιγμή και είχε μόνο μια τεράστια κοιλιά. Τους παρατηρούσα κάθε φορά, με πόση αγάπη την κοιτούσε και την πρόσεχε και εκείνη με πόση εμπιστοσύνη στηρίζονταν πάνω του για να σηκωθεί ή να ξαπλώσει. Μετά από διακοπή μερικών μηνών όταν τους ξαναείδα αναγνώρισα μόνο τον άντρα από το ζευγάρι. Η κοπέλα επειδή είχε αλλάξει θεραπευτικό σχήμα, είχε πάρει δεν ξέρω πόσα κιλά αλλά είχε γίνει αγνώριστη ακόμα και στο πρόσωπο της ήταν σαν πρησμένη και μετακινούνταν πια με αναπηρικό αμαξίδιο.
Δεν μπορώ να διανοηθώ καν πώς θα ένιωθε αυτή η κοπέλα αν εκτός από το ζήτημα ζωής και θανάτου που είχε να αντιμετωπίσει, είχε επιπλέον να αντιμετωπίσει και την "απέχθεια" του συντρόφου της ακόμα κι αν δεν της το έλεγε. Αν έβλεπε στα μάτια του πόσο άσχημη την έβλεπε.
Γιαυτό μου φαίνεται αισχρή αυτή η κουβέντα και αρρωστημένη. Με τους ανθρώπους μας, με αυτούς που αγαπάμε ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠ ΕΞΩ. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει σαφώς ρόλο στην αρχή που θα γνωρίσεις κάποιον, αλλά από ένα σημείο και μετά αν αγαπάς το μέσα του, το έξω δεν το βλέπεις πια με τα μάτια των άλλων. Όταν αγαπάμε δεν ψάχνουμε διακριτικούς τρόπους να πούμε στον άλλον να μην αλλάξει, γιατί ΟΣΟ κι αν αλλάξει εμείς τον αγαπάμε και γιατί ξέρουμε πως στο πέρασμα του χρόνου ΘΑ αλλάξει, όπως θα αλλάξουμε και εμείς. Θα γεμίσει ρυτίδες, το δέρμα του θα σταφυδιάσει και θα κρεμάσει, μπορεί να χάσει μαλλιά, δόντια , να παχύνει να αδυνατίσει, να γίνει μια αηδία σκέτη....αλλά αν είναι ο άνθρωπος μας πάλι όμορφο θα τον βλέπουμε.