Printable View
Quote: Originally Posted by Maria10 Δες χαρυ ποττερ ???? Τον έχω βαρεθεί τον Χάρι ποτέ μου δεν ήμουν μεγάλη φαν.........
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Τον έχω βαρεθεί τον Χάρι ποτέ μου δεν ήμουν μεγάλη φαν......... Εμένα είναι απ τα αγαπημένα μου! Αλλά θα προσπαθήσω να κοιμηθώ για να ξυπνήσω νωρίς να διαβάσω.. Τώρα είσαι καλύτερα;
Quote: Originally Posted by Maria10 Εμένα είναι απ τα αγαπημένα μου! Αλλά θα προσπαθήσω να κοιμηθώ για να ξυπνήσω νωρίς να διαβάσω.. Τώρα είσαι καλύτερα; Έτσι και έτσι με τυρανναει η ταχυκαρδία :/
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Έτσι και έτσι με τυρανναει η ταχυκαρδία :/ Πφφ γτ έτσι ρε συ, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να κοιμηθείς.. Κάνε κάτι χαλαρωτικο
Quote: Originally Posted by Maria10 Πφφ γτ έτσι ρε συ, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να κοιμηθείς.. Κάνε κάτι χαλαρωτικο Γενικά την ταχυκαρδία την έχω στην ζωή μου λόγω της αγυμνασιας μου παρόλο που είμαι αδύνατη απλά τώρα με το άγχος την νιώθω πιο αισθητή να το πω
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Γενικά την ταχυκαρδία την έχω στην ζωή μου λόγω της αγυμνασιας μου παρόλο που είμαι αδύνατη απλά τώρα με το άγχος την νιώθω πιο αισθητή να το πω Απλά σκέψου ότι τώρα δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος, είναι βράδυ θα κοιμηθείς.. Όλα καλά!
Quote: Originally Posted by Maria10 Απλά σκέψου ότι τώρα δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος, είναι βράδυ θα κοιμηθείς.. Όλα καλά! Αυτό θα προσπαθήσω.... Τώρα ξάπλωσα έχω την τηλεόραση να παίζει θα παίξω κάτι στο κινητό μπας και χαλαρώσω
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Αυτό θα προσπαθήσω.... Τώρα ξάπλωσα έχω την τηλεόραση να παίζει θα παίξω κάτι στο κινητό μπας και χαλαρώσω Εγώ θα διαβάσω λίγο κ θα τα κλείσω
Quote: Originally Posted by Maria10 Εγώ θα διαβάσω λίγο κ θα τα κλείσω Καλά θα κάνεις. ;) Σε αφήνω να συνεχίσεις καλό βράδυ σου εύχομαι θα τα πούμε αύριο. :)
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Καλά θα κάνεις. ;) Σε αφήνω να συνεχίσεις καλό βράδυ σου εύχομαι θα τα πούμε αύριο. :) Kαλο βράδυ σου εύχομαι κ καλή ηρεμια:)
Quote: Originally Posted by Maria10 Kαλο βράδυ σου εύχομαι κ καλή ηρεμια:) Ευχαριστώ πολύ
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Ευχαριστώ πολύ Πως είμαστε σήμεραα; ☺️
Quote: Originally Posted by Maria10 Πως είμαστε σήμεραα; ☺️ Καλύτερα μπορώ να πω.. Παράγγειλα φαγητό αν και δεν πεινάω πάρα πολύ αυτή την στιγμή αλλά κάτι θα κάνω... Εσύ πως είσαι?
Quote: Originally Posted by nightwalker77777 Καλύτερα μπορώ να πω.. Παράγγειλα φαγητό αν και δεν πεινάω πάρα πολύ αυτή την στιγμή αλλά κάτι θα κάνω... Εσύ πως είσαι? Τέλεια, χαίρομαι! Εγώ λίγο βαριεστημένη είμαι σήμερα κ δε θέλω κ να διαβάσω με τιιποτα
Quote: Originally Posted by Maria10 Τέλεια, χαίρομαι! Εγώ λίγο βαριεστημένη είμαι σήμερα κ δε θέλω κ να διαβάσω με τιιποτα Και εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη να διαβάσω και δίνω αύριο