Και όποιος βλέπει όλο αυτό..
Printable View
Και όποιος βλέπει όλο αυτό..
Φίλοι ,κοπέλες γιατροί αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν,μια ελπίδα που λέγεται θεός έχω μπροστά μου..το οποίο δεν μπορεί να καλύψει την ζωή όλη που χάνω και δεν μπορώ να διαχειριαστω..
Να μη χάνεις την ελπίδα σου στο Θεό. Μπορεί να σε βοηθήσει! Κάποιος έλεγε 'όταν όλα φαίνονται χάλια, είναι ώρα για προσευχή". Πάντως μη νομίζεις ότι αυτοί που 'χαίρονται τη ζωή' όπως λες είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Αν είσαι πιστός βρες και ένα πνευματικό ή πηγαινε σε κάποιο μοναστήρι (π.χ. Άγιο Όρος) για λίγες μέρες για καθοδήγηση και ηρεμία. Αλλά προσπάθησε να βρεις και κάποιον ψυχολόγο, έστω δωρεάν. Αυτοί έχουν εμπειρία στο πώς να βοηθάνε τους απελπισμένους. Γιατί όμως σε αποφεύγουν οι άλλοι? Σε βλέπουν δυστυχισμένο και δε θέλουν να σε κάνουν παρέα?
Ναι αυτό είναι..αλλά το περίεργο είναι ότι δεν είναι ψεμα
ένα κρεβάτι μου χει μείνει ουσιαστικά κ λίγο φαγητο και μια προσευχή στον θεο
Comment Edited
Είσαι αλλού??
Έχεις αγχος στεναχώρια ; κρίσεις πανικού; εμεις να σε ακούσουμε εδω, να μας πεις ότι νιώθεις και οτι θέλεις όμως αν δεν σε βοηθάει αυτο πρέπει να πας σε ψυχίατρο ψυχολογο..Βασικα να πας και ταυτόχρονα να μας μιλας βλεπεις οτι εχεις φτασει σε αδιέξοδο.. Οσο για το περιβάλλον σου τι να πω, δυστυχώς δεν εχουν κατανόηση ολοι και δεν μπορούν πολλοι να καταλάβουν ποσο δυσκολο και σοβαρό ειναι για εμας αυτο που νιώθουμε... Μια χαρα ησουν και θα γινεις αν το πιστέψεις και αν ζητήσεις βοήθεια και εκτος του φόρουμ.. Οτι θελεις θα το συζηταμε εδω ολοι μαζι αλλα καταλαβαίνεις οτι εκτος αφτου πρέπει να πας και σε ειδικούς
Ο Θεός να σε βοηθήσει. Όλοι μπορεί να φτάσουμε σε αυτο το σημείο. Όμως το παλεύουμε, το προσπαθούμε. Πάντα να ξέρεις υπάρχουν χειρότερα. Δες τα και πάρε δύναμη. Ίσως θα σε βοηθήσει να πας και σε έναν πνευματικό να εξομολογηθεις, θα νοιώσεις αλλιως. Ακόμα και ένας ψυχολόγος θα βοηθήσει. Αν θέλεις να σου δώσω τηλέφωνα. Μπορείς να το παλέψεις! Πρέπει να το παλέψεις! Όλοι κάθε μέρα κάτι παλεύουμε, άλλος πολύ, άλλος λίγο. Βγες εξω και περπάτα, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς καλύτερα και πιο καθαρά. Άκουσε μουσική που σου αρέσει ή διάβασε κανένα βιβλίο.
Μπορείς!
Θα τα καταφέρεις!
Μην το βάζεις κάτω!
Η ζωή είναι δώρο! Και είναι δική σου! Για κανέναν δεν αξίζει να στεναχωριέσαι.... και λίγο προσευχή με λόγια όπως αισθάνεσαι θα βοηθήσει...
Περιμένω νέα σου!
Ammos
Γεια σου @Confused889
Θα σου μιλήσω από τη δική μου εμπειρία.Πολλες φορές οι γύρω μας όταν τους μιλάμε συνεχώς για τους φόβους μας επιλέγουν φαινομενικά να μη μας δίνουν σημασία γιατί έτσι μας αποτρέπουν απ'το να δίνουμε τεράστιες διαστάσεις σ'ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί.Μπορει δλδ να φαίνεται ότι σε αγνοούν και κοιτούν τη δική τους ζωη(και κάποιοι όντως μπορεί να το κανουν),όμως εξέτασε και το ενδεχόμενο που σου έδωσα παραπανω,μηπως δηλαδη ειναι ο τροπος τους να σε βοηθησουν.
Αν όμως όντως δε νοιάζονται,εχεις διαφορες επιλογες όπως ακριβώς σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδια εδω: ψυχολόγο,ψυχίατρο,δημόσιο νοσοκομειο,forums,γραμμές επικοινωνιας και στήριξης.Παντα και παντού υπάρχει κάποιος που θα σε ακούσει,είτε είναι η δουλειά του είτε οχι.Για τα φάρμακα δε μπορώ να μιλήσω γιατί δε γνωρίζω αλλά μοιάζει λογικό το ότι δεν πρέπει αυθαίρετα να παύεις μια φαρμακευτική αγωγή.
Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά πρέπει κι εσύ να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.Προσπαθησε να κρατησεις λιγο τον εαυτο σου απασχολημενο με διαφορες δραστηριοτητες για να κανει ευχαριστες σκεψεις το μυαλο σου.Το να κάνεις πράγματα για σένα συνδυαστικά με μια βοήθεια ειδικού θα σε βοηθήσει να πας μπροστά σταδιακά και σταθερα.Θέλει χρόνο,υπομονή και πρέπει να συνειδητοποιησεις οτι δε θα είναι κάθε μέρα η ιδια(χάλια ή υπεροχη).Υπαρχουν πολλοί άνθρωποι που σε καταλαβαίνουμε και βιώνουμε παρόμοιες καταστάσεις.Δεν είσαι μόνος ούτε ο μόνος.
<3
<3
Καλό κουράγιο σου εύχομαι και για ο,τι θες ειμαι εδώ.
Ελπιζω να βοηθησαν καπως!
Εύχομαι να σε δούμε σύντομα ευτυχισμένο και αισιόδοξο όπως ήσουν μόλις πρόσφατα που είχες πάρει την απόφαση να αναλάβεις δράση!Βλέπεις λοιπόν ότι δεν ειναι όλες οι μέρες ίδιες? ;)
Πάρε κι ένα χαμόγελο για το βραδάκι σου. :)
Καλημερα παιδιά και @Confused889 . :)
Έπεσα τυχαία σ'ένα όμορφο quote με το οποίο θέλω να σας στείλω τη θετική μου ενέργεια για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!
"Μην κλεισεις το βιβλιο
αν συμβούν άσχημα πραγματα στη ζωή σου.
Απλά γύρνα σελίδα
και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο."
Τα φιλιά μου!!