να μου μύρισε λίγο campari....
φαντάζομαι θυμάστε την διαφήμιση.....campari...it\'s passion!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!:D:D:D: D:D
έχω κέφια σήμερις!!!!!!!
Printable View
να μου μύρισε λίγο campari....
φαντάζομαι θυμάστε την διαφήμιση.....campari...it\'s passion!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!:D:D:D: D:D
έχω κέφια σήμερις!!!!!!!
ρε συ μπιμπι!!!!!
ήσουν πεταλουδίτσα πουλάκι μου ε???!!!!!!!χιχιχιχι....ε, αυτό μπορεί να το κάνει με την προϋπόθεση να αφήσει το πάθος στην άκρη....
Quote:
Originally posted by boubourina
τελος παντως δεν χρειαζεται να λεω αλλα, εμεις οι γυναικες ξερουμε πως να το καμουφλαρουμε αυτο που θελουμε να πουμε.
ειλικρινεια λεει η μια,
καμουφλαζ λεει αλλη....
αντε βγαλε ακρη.
Εγώ πάλι βρε dodis ξέρω πολλούς που χωράνε μια χαρά και τα δυό καρπούζια στην ίδια μασχάλη... μέχρι ν αποφασίσουν ποιό τους αρέσει παραπάνω να κρατήσουν. Δεν το επικροτώ, απλώς το αναφέρω ότι συμβαίνει.Quote:
Originally posted by dodis
χεχε...χαζοχαρούμενοοοο!!!!!!! ! δεν διαφωνώ σε αυτό, μάλλιασε η γλώσσα μου τόσα χρόνια να της το λέω...
καλά, απέχει πολύ νομίζεις? όχι το να φύγει μαζί του, αλλά να πάει μαζί του και να μαθευτεί? όχι, είμαστε απόλυτοι, εγω τουλάχιστον όταν δεν είσαι μόνος σου...και παιδιά να μην είχε, έχει άντρα. αυτός τι είναι δηλαδή? μαλ...ας? αν κάθε φορά που μας ερχόταν κάτι στο ξερό μας το κάναμε, δεν θα υπήρχαν οικογένειες, μπουδ...λα θα υπήρχαν.
φυσικά και δεν είναι εύκολο να αφήσεις την οικογένεια σου, δεν μπορείς να τα έχεις όλα...ή οικογένεια θα έχεις ή πάθη....δυο καρπούζια κάτω απο μια μασχάλη δεν χωράνε, κάποιο θα πέσει σίγουρα και το θέμα είναι πως δεν είσαι σίγουρος πιο θα είναι αυτό...γι\' αυτό λέω ή χωρίζεις ή σκάσε και κολύμπα.
ίσως να έχω άδικο αλλά αυτή είναι η άποψη μου......................τελικά...!!!;);)
αχ ρε dodi, γι\'αυτο η μαμα σου δεν κοιταξε ποτε αλλον....
\"ποιος να συγκριθει μαζι σου.....\" ωπα!!!
Quote:
εγω πιστεύω πως σαν γυναίκα σίγουρα ένοιωσε την ανάγκη ενος συντρόφου αλλά σκέφτηκε το καμάρι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για αυτο καποιες γυναικες σε τετοια φαση,
μετα απο μερικα χρονια νιωθουν νεκρες.
ειλικρίνεια αν αποφασίσει να ακολουθήσει το πάθος της....
καμουφλάζ αν αποφασίσει να κάτσει στ\' αυγά της, ξεχνόντας το πάθος...
κρίνε? απλούστατον!!!!!
εμείς καλά τα λέμε και τα συμφωνούμε,η γυναικούλα όμως βασανίζεται και ταλαιπωρείται.βλέπω να την κάνει την κουτσουκέλα και τότε θα δείτε.θα έχουμε θέμα:\"ο άντρς μου έμαθε για την εξωσυζυγική μου σχέση τι να κάνω\";
και τότε μας βλέπω να λέμε τα ίδια ανάποδα.
μπίμπη τα λες πολύ καλά.με καλύπτεις πλήρως.
και θα ξαναρωτήσω.πως γίνεται να προδίδεις κάποιον που λες πως αγαπάς;;;
Quote:
ειλικρίνεια αν αποφασίσει να ακολουθήσει το πάθος της....
καμουφλάζ αν αποφασίσει να κάτσει στ\' αυγά της, ξεχνόντας το πάθος...
κρίνε? απλούστατον!!!!!
εσυ τι θα προτιμουσες??
:P:P
Το να μην επιδιωκεις να παθει εγκεφαλικο ο συζυγος ειναι μεμπτο;;;Quote:
Originally posted by krino
ειλικρινεια λεει η μια,
καμουφλαζ λεει αλλη....
αντε βγαλε ακρη.
Κρινο; δεν καταλαβαινεις τη διαφορα της ωμης ειλικρινιας και της καμουφλαρισμενης ειλικρινιας; = ΓΥΝΑΙΚΕΣ
το παθος δεν εχει να κανει με την αγαπη.Quote:
Originally posted by λίτσα
και θα ξαναρωτήσω.πως γίνεται να προδίδεις κάποιον που λες πως αγαπάς;;;
τι να πω...εμένα δεν μου βγαίνει...μου \'ρθε και μένα το πάθος...αλλά όπως μου\' ρθε μου φύγε γιατί δεν μου γουστάρουν και τα δύο καρπούζια στην μια μασχάλη....θα κοψομεσιαστώ και δεν κάνει....!!;)
Μπα, λίτσα δεν γράφει εδω πέρα, ούτε που ξέρει την ύπαρξη του φόρουμ.
Μπορεί και να μου θύμωνε που εξέθεσα το πρόβλημά της, έστω και ανώνυμα.
Μα η αλήθεια είναι ότι με επηρέασε πολύ
δυστυχως αυτο το δυσεπιλεπτο ζητημα (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) παραμενει σχετικα αγνωστο για τον μετριο εγκεφαλο μου....Quote:
Originally posted by boubourina
Κρινο; δεν καταλαβαινεις τη διαφορα της ωμης ειλικρινιας και της καμουφλαρισμενης ειλικρινιας; = ΓΥΝΑΙΚΕΣ
δεν έχεις μεγάλη μασχάλη dodis, δεν πειράζει... :PQuote:
τι να πω...εμένα δεν μου βγαίνει...μου \'ρθε και μένα το πάθος...αλλά όπως μου\' ρθε μου φύγε γιατί δεν μου γουστάρουν και τα δύο καρπούζια στην μια μασχάλη....θα κοψομεσιαστώ και δεν κάνει....!!;)