να αυτό ήταν αστείο...!!! τα λέει ωραία όμως!!!
αι απο κει ρε που θα με πεις και άσχετη! παλιομαρτυριάρη!
Printable View
Quote:
Originally posted by Δοδις
δεν πάμε μεχρι εκεί, αν πάει ως επι τουτου να το ψάξει τότε χέστα...
χεστα επειδη θα ψαξει η επειδη εσυ κρυβεις??
:P:P
Δοδουλα, θα πλακωθείτε επειδή θα σε πιάσει ή επειδή σε έψαχνε?:D
χαχα, δεν παλεύεσαι όμως....! δηλαδή συγνώμη για να καταλάβω, δεν μπορώ να κρατήσω κάτι για μένα?
γιατί πιάσαμε αυτή την κουβέντα? δεν μπορώ ρε! μου προκαλεί άγχος!!!Quote:
Originally posted by Nora
Δοδουλα, θα πλακωθείτε επειδή θα σε πιάσει ή επειδή σε έψαχνε?:D
χμ...αυτό θέλει σκέψη νοράκι εγω επειδή είμαι και ανάποδη μάλλον γιατί με έπιασε!!!
;):P
λοιπόν καταρχήν εισπνοή εκπνοή να φύγει το άγχος...
τώρα για να σε πιάσει λίγο δύσκολο μου φαίνεται ξέρεις εσύ τι κάνεις....
;) ;) ;) ;)
Eγώ πάντως θα άφηνα φόρα παρτίδα την σελίδα ανοιχτή στο pc και ας διαβάσει τα πάντα
Είναι και προς τιμήν του που θες να συζητάς τα προβλήματα σας.Σημαίνει ότι νοιάζεσαι
Είναι και ένας τρόπος να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι αλλά δεν τα λες, γιατί έχετε σπάσει όλο το νοικοκυριό.:P:P:P:P
εγω προσωπικα πιστευω οτι η πιστη και η αποστια οριζεται απο την στιγμη που παιρνεις την αποφαση να ζησεις την υπολοιπη ζωη σου με εναν ανθρωπο και τον προσκαλεις στην αποφαση σου αυτη ή αποδεχεσαι την προταση του. Πριν απο αυτο το σημειο, δηλαδη ενω τα εχετε, ή βγαινετε και εν ολιγοις ακομα γνωριζεστε και σκεφτεστε το αν θα συνεχισετε μαζι, θεωρω οτι δεν μπαινει θεμα απιστιας. Το καλο θα ηταν να μπορουσαμε να μιλησουμε για τις τυχον αναζητησεις μας πριν απο αυτο το χρονικο σημειο, αλλα δεν εχουμε ακομα την παιδεια και το υποβαθρο να κατανοησουμε και να υποστηριξουμε τετοιου ειδους κοινωνικες συμπεριφορες.
Οποτε και να του την εκανες πριν απο αυτο το σημειο, φυσικα και εχεις δικαιωμα να κρατησεις και κατι για τον εαυτο σου, κατι που ουτως ή αλλως και να το ηξερε δεν θα του χρησιμευε σε τιποτα ως προσ το να σε κατανοησει καλυτερα.
καποτε χωρισα με καποιον και αυτος πηγε στο Αγιον Ορος.
Με ρωτησαν λοιπον οι φιλοι:
μα καλα τι του εκανες του ανθρωπου και πηρε τα μοναστηρια
και τους απαντησα:
Δεν εκανα τιποτα κακο που να το ξερει!
δεν νομίζω πως έχει την ίδια άποψη με σενα επι του παρόντος!!!:PQuote:
Eγώ πάντως θα άφηνα φόρα παρτίδα την σελίδα ανοιχτή στο pc και ας διαβάσει τα πάντα
Είναι και προς τιμήν του που θες να συζητάς τα προβλήματα σας.Σημαίνει ότι νοιάζεσαι
Είναι και ένας τρόπος να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι αλλά δεν τα λες, γιατί έχετε σπάσει όλο το νοικοκυριό.:P:P:P:P
ο Χριστός και η Παναγία!!! τον κατέστρεψες τον άνθρωπο!!!Quote:
Originally posted by boubourina
εγω προσωπικα πιστευω οτι η πιστη και η αποστια οριζεται απο την στιγμη που παιρνεις την αποφαση να ζησεις την υπολοιπη ζωη σου με εναν ανθρωπο και τον προσκαλεις στην αποφαση σου αυτη ή αποδεχεσαι την προταση του. Πριν απο αυτο το σημειο, δηλαδη ενω τα εχετε, ή βγαινετε και εν ολιγοις ακομα γνωριζεστε και σκεφτεστε το αν θα συνεχισετε μαζι, θεωρω οτι δεν μπαινει θεμα απιστιας. Το καλο θα ηταν να μπορουσαμε να μιλησουμε για τις τυχον αναζητησεις μας πριν απο αυτο το χρονικο σημειο, αλλα δεν εχουμε ακομα την παιδεια και το υποβαθρο να κατανοησουμε και να υποστηριξουμε τετοιου ειδους κοινωνικες συμπεριφορες.
Οποτε και να του την εκανες πριν απο αυτο το σημειο, φυσικα και εχεις δικαιωμα να κρατησεις και κατι για τον εαυτο σου, κατι που ουτως ή αλλως και να το ηξερε δεν θα του χρησιμευε σε τιποτα ως προσ το να σε κατανοησει καλυτερα.
καποτε χωρισα με καποιον και αυτος πηγε στο Αγιον Ορος.
Με ρωτησαν λοιπον οι φιλοι:
μα καλα τι του εκανες του ανθρωπου και πηρε τα μοναστηρια
και τους απαντησα:
Δεν εκανα τιποτα κακο που να το ξερει!
δεν κάνω κάτι πονηρό,θέλω να κρατήσω κάτι για την πάρτη μου...
Μπιμπι πολύ τελεσίδικα μου φαίνονται όλα αυτά και απόλυτα, άσε που είναι σαν να σε δένουνε με λουρί γύρω από το λαιμό
Άντε και την πήρες την απόφαση να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή με τον άλλον, ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο?
Το \"για πάντα\" με πνίγει
Quote:
Originally posted by Δοδις
Καρα-ασχετη ειπαμε.
Ας πουμε οτι εισαι σε ενα πισι και φροντιζεις πριν φυγεις απο αυτο,
να σβηνεις history, cookies, passwords κλπ κλπ.
Επειδη ομως ειπαμε τα εξυπνα πουλια μπορεις να τα πιασεις κανεις το εξης:
Βαζεις ενα προγραμματακι που τρεχει στο παρασκηνιο οπως αυτο,
Actual Spy - is a keylogger which allows you to find out what other users do on your computer in your absence. It is designed for the hidden computer monitoring and the monitoring of the computer activity. Keylogger Actual Spy is capable of catching all keystrokes, capturing the screen, logging the programs being run and closed, monitoring the clipboard contents.
* Logs all keystrokes, is case sensitive (keystroke logger).
* Makes screenshots within the specified time interval.
* Saves the applications’ running and closing.
* Watches clipboard contents.
* Records all print activity.
* Records disk changes.
* Records internet connections.
* Records all websites visited.
* Records startup/shutdown.
* All the information is stored in the encrypted log file.
* Convenient interface of the log and screenshot view.
* Generates the report in the text and html format.
* Sends the report to the specified email, via FTP or local area network.
* Works in the standard and hidden mode.
* In the hidden mode it is invisible in all operating systems (in Windows NT/2000/XP/Vista processes as well).
* Provides the opportunity to protect keylogger with the password, so that nobody except you could view the logs.
* Actual Spy Software is not detected by antivirus software.
* Fast installation, convenient and understandable interface, various set of features, flexible configuration system.
Τι δυνατοτητες εχω??
1. Μπορω να βλεπω οτι εχεις πληκτρολογησει πληκτρο - πληκτρο.
(πχ ολο αυτο το σημερινο θρεντ)
2. Μπορω να βλεπω σε εικονες περιοδικα screenshots
3. Μπορω να βλεπω τι προγραμματα ετρεξες.
4. Μπορω να βλεπω ολες τις σελιδες που μπηκες.
5. Ολα αυτα μπορω να τα βλεπω σε ενα html report που μπορει να ερχεται συγκεκριμενη ωρα στο μαιλ μου.
Επισης ολες οι κινησεις υπαρχουν σε ενα κρυφο log file στο οποιο προσβαση εχει αυτος που εχει το password του προγραμματος.
Τελος το προγραμμα τρεχει στο background και ενεργοποιηται με συνδυασμο τριων η τεσσαρων πληκτρων.
Δεν σκαναρετε απο antivirus και ειναι τελειως αορατο σε ολα τα λειτουργικα συστηματα.
Τα προγραμματα αυτα εχουν φτιαχτει για προστασια μικρων παιδιων αλλα κανουν και για απατημενους συζυξ as well.....
περισσοτερα ινφο εδω,
http://www.actualspy.com/
:cool::P:cool::P:cool::P
Quote:
αει γεια σου....
αυτο εκανα και εγω,
και οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται.
Μια φορα μου ειχε πε μια να διαβασω το τι ελεγε με ενα τυπο στο μσν της....
και της απαντησα, βαριεμαι, λεγε οτι θες.
Tώρα την αποτελείωσες βρε κρίνε
Ασε την κοπέλα να πάρει ανάσα
ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον Νορακι....
επισης αμα εισαι καρααααααααααααασχετη,
δεν χρειαζεται να κανεις τοσο τζερεμεδες με προγραμματα.
υπαρχει και το remote desktop που υπαρχουν σε ολα τα windows,
μπαινεις απο αλλο πισι, στο πισι που καθεται η δοδιον....
εκει βλεπεις σε προσομοίωση την οθονη που μπαινεις.
φυσικα αμα κουνησεις το ποντικι που εισαι - κουνιεται και του αλλου πισι αντιστοιχα.
Οποτε καθεσαι ακινητος να μην σε παρει χαμπαρι η δοδιον και βλεπεις τα πααααααααααανταααααα!!!
τραβας και κανα σκρηνσοτ, τα τυπωνεις, πας σπιτι και πιανεις τα τσουκαλια....
:P :P:P:P