Originally Posted by
panagos1
1. Είναι ενδιαφέρον που σχολιάζεις ένα σχόλιο που έχει διαγραφεί oboro.
2. Στο σχόλιο 108 γράφεις: Αλλα βεβαια εδω εφτασες στο σημειο να ισχυριζεσαι οτι η πολιτεια πρεπει να προστατεψει οχι τους τρανς η το απορρητο των προσωπικων δεδομενων εν γενει, αλλα εσενα. Να σε προστατεψει απο τι; Σε πιο σχόλιο το ισχυρίστηκα αυτό oboro;
3. Να σε προστατεψει απο τι; εμένα συγκερκιμενα από τι να με προστατέψει oboro; σε πιο σχολιο είπα για προστασία δικη μου. Δεν είπα για προστασία δική μου.
4. Στο σχόλιο 108 oboro γράφεις Ενα ατομο που δεν καταλαβε οτι η κοπελα που φλερταρε ειναι τρανς, απο τι ακριβως χρειαζεται κρατικη προστασια; Σε εμένα θέτεις αυτό το ερώτημα oboro; Αν ναι να στο απαντήσω.
Στο σχόλιο 54 στο 5. ο Antonis8 αναφέρεται καθάρα για προστασία τους κράτους μέσω α.φ.μ και αν είναι υποχρέωση να δωθεί στο θεματοθέτη. Πράγμα που δεν υφίσταντε αφού το κράτος σου δίνει το δικαίωμα να διορθώσεις και να αλλάξεις το γένος της ληξιαρκής πράξης. Στο σχόλιο 84 αναφέρω επί του θέματος επίσης αναλυτικότερα.
Άλλο παρεξηγώ κάτι ή δε μου αρέσει άλλο δεν αφήνω να συζητηθεί, αυτο είναι εκτροπη για εμένα. Μύνημα 109.