ρε παιδιαααα χαλαρααα
Printable View
ρε παιδιαααα χαλαρααα
δεν εχω τετοια αναγκη καλη μου....
οι εξυπνοι παντα λενε εξυπναδες λενε, τι ηθελες να λενε δηλαδη?
χοχοχο....
κ οι μαλακες μαλακιες..
αλλα υπαρχει κ εξαιρεση μαλακες μου να λενε εξυπναδες:mad:
δεν είναι απλά η ικανοποίηση μιας στιγμής.για να κάνεις έρωτα με τον άλλον σημαίνει πως σου λέει πολλά περισσότερα.και όταν υπάρχει συναίσθημα και πάθος για τον άλλον η προφύλαξη μπορεί να φαίνεται και σαν κάτι \"σπαστικό\".δεν χρησιμοποίησα ποτέ προφύλαξη με τον σύντροφό μου(και παρ\'όλα αυτά είμαι μια χαρά) εκτός από την συγκεκριμένη περίοδο που παίρνω τα φάρμακα και δεν θέλω μια εγκυμοσύνη.Quote:
Originally posted by anoiksi
δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος για τον αλλο οταν τον πρωτογνωριζεις, αλλοστε αυτο το αποδεικνυει και η ζωη.Πολλες φορες μαλιστα και μετα απο χρονια αποδειχτηκε οτι τελικα ο αλλος εχει ενα προσωπο (και αυτο ειναι και το πραγματικο)για το οποιο ο αλλος δεν ηξερε και ισως αυτο να μην το ηθελε κιολας.Επομενως η εμπιστοσυνη ειναι ενα μεγαλο ζητημα.Οσο αφορα για το δευτερο που λες.Ειναι λογικο στις μερες μας να υπαρχει αυτος ο φοβος, αλλοστε δεν ειναι λιγα τα κρουσματα που κολλησαν κοπελες και αντρες αρρωστιες επειδη δεν προφυλαχτηκαν.Και εδω ειναι το ζητημα βαζεις την υγεια σου κατω απο την ικανοποιηση μιας στιγμης;Δεν ειπα οτι απαγορευεται να κοιμηθεις με οποιονδηποτε σου κανει κεφι, δεν ειμαι προπολεμικη αλλα σημαντικο ειναι να προφυλασεσαι αφου ποτε δεν ξερεις.Το θεωρω απερισκεψια να κανεις ερωτα με καποιον χωρις προφυλαξη αμα δεν τον ξερεις και τονιζω το χωρις προφυλαξη οχι να μην κανεις ερωτα.
και γνωρίζω αρκετούς οι οποίοι \"σπάζονται\"να χρησιμοποιούν προφυλακτικό.η ταπεινή μου γνώμη.....
Ας μεταφέρει κάποιος αυτό το θέμα στο \"Γενικά\" πριν ο καθένας αρχίζει να ανοίγει θέματα \"με χώρισε η νίτσα! Βοήθεια!\", \"με χώρισε ο κίτσος, τρελαίνομαι :mad:\" στο \"Άγχος/Φοβίες\"
καλό....Quote:
Originally posted by PETRAN
Ας μεταφέρει κάποιος αυτό το θέμα στο \"Γενικά\" πριν ο καθένας αρχίζει να ανοίγει θέματα \"με χώρισε η νίτσα! Βοήθεια!\", \"με χώρισε ο κίτσος, τρελαίνομαι :mad:\" στο \"Άγχος/Φοβίες\"
πολύ καλό....:D:D:D
μαλλον ενα νεο section χωρισμων θα ηταν απαραιτητο....
γιατι σε ασχετο μερος ανοιγεις κουβεντα για σχεσεις???????Υπαρχει μερος γιαυτο.Νομιζω οτι το χουμε κανει λιγο μπαχαλο εδω μεσα!!!!Ας συγκεντρωθουμε λιγο..:mad:
Quote:
Originally posted by kyknos25
κ οι μαλακες μαλακιες..
αλλα υπαρχει κ εξαιρεση μαλακες μου να λενε εξυπναδες:mad:
ποσο συμφονω μαζι σου χαχαχαχα
Οπως βλεπεις αφρουλα μου,μονη σου τα λες μονη σου τα ακους..Προτεινω και εγω να μεταφερθει ολο αυτο το ωραιο σκηνικο σε αλλο μερος...Εδω ειναι για το αγχος καλε.........Αλλο αγχος αλλο χωρισμος οεο.....πφφφφφφ και ξανα πφφφφφφ:D:D:D:D:D:P:P
Σοφια, καταρχας σορρυ που δεν απαντησα τοσο καιρο.Πιστευω απλα οτι οταν κανεις ερωτα με καποιον που τον αγαπας, που του εχεις δοθει στα παντα ειναι πιο εντονη η σεξουαλικη πραξη, ειναι γεματο συναισθημα και φτανεις στην αποκορυφωση με διαφορετικο τροπο απο οτι να κανεις σεξ, γιατι τοτε δεν κανεις ερωτα συμφωνα με την δικη μου σκεψη.Το σεξ ερχεται απο βιολογικη αναγκη απο ορμες, ενω ο ερωτας απο αγαπη η απλα αν θελεις ερωτα.Αυτα..δεν ξερω αν σε καλυψα.Ευχομαι στο προηγουμενο ποστ μου να μην ακουστηκα σαν του 1821...χαχαQuote:
Originally posted by Sofia
πώς το εννοεις αυτο αλήθεια?Quote:
Originally posted by anoiksi
το καλυτερο θα ηταν μεσο της αγαπης να ερχοταν το σεξ αλλα στις μερες μας αυτο ειναι σπανιο
δυστυχως