Originally Posted by
Chaos1
Έχεις ιδιαιτερότητες με την έννοια ότι όταν δε σου αρέσει η αντίθετη άποψη, τσακώνεσαι άσχημα. Προσπάθησα να το πω ευγενικά, αλλά αφού ούτε η λέξη «ιδιαιτερότητες» δε σου αρέσει και υπέθεσες λανθασμένα ότι αναφέρομαι σε κάποια ψυχιατρική πάθηση, θα στο επεξηγήσω. Είσαι καλή και ευγενική, αυτό το εκτίμησα κι εγώ αρχικά, αλλά μόνο για όσο συμφωνούν μαζί σου. Μόλις πουν κάτι που δε σου αρέσει, αρχίζεις να επιτίθεσαι άσχημα και επί του προσωπικού. Για παράδειγμα, σε ρωτάω για τα στοιχεία του ιατροδικαστή και υποθέτεις ότι ζητάω τα δικά σου στοιχεία ή ότι πιστεύω πως ψεύδεσαι. Σε προσωπικά μηνύματα μιλάμε μόνο για εμβόλια κι εσύ κάθεσαι και λες ότι αποκάλυψα στοιχεία για την κόρη σου, για την οποία δε συζητήσαμε ποτέ, εξ ου τελικά και η παρανόησή μου για την φοιτητική της ιδιότητα. Βλέπεις, σε συνεχάρη με κάθε ειλικρίνεια για την κόρη σου κι εσύ μου επιτέθηκες και για αυτό! Αναφέρω πληροφορίες για την πανδημία και τον εμβολιασμό και υπονοείς ότι έχω συμφέροντα από την προώθηση των εμβολίων, ενώ γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην πρώτη θέση βάζω ένα εμβόλιο που δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα, οπότε κανένας Έλληνας δε θα πλουτίσει από αυτό. Επίσης, τα εμβόλια του κορωνοιού δε συνταγογραφούνται, γίνονται κατευθείαν στα εμβολιαστικά κέντρα όπου αποστέλλονται από κεντρικούς χώρους αποθήκευσης, οπότε κανένας γιατρός, φαρμακοποιός κτλ δεν αποκομίζει κάτι από αυτά. Φράσεις του τύπου «δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια του» δεν είναι ευγενικές, όλοι εδώ μέσα είμαστε χωρίς σκούφια κι εγώ δε σε ρώτησα ποτέ με ποια ιδιότητα γράφεις τα όσα γράφεις. Μπορεί να είμαι γιατρός, μπορεί να είμαι νοσηλεύτρια, μπορεί να είμαι βιολόγος ή βιοπαθολόγος ή χημικός, μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ή πωλήτρια, το τι είμαι εγώ ή κάποιος άλλος δεν αφορά κανέναν στο φόρουμ, δε σε ρώτησα, δε με ρωτάς. Ό,τι έγραψα για τα εμβόλια τα βρίσκεις παντού, μπορείς να διασταυρώσεις τις πληροφορίες-όχι απόψεις- που παρέθεσα μέχρι τώρα. Και τις παραθέτω προς ενημέρωση, όχι για να πείσω κάποιον. Κάνω διάλογο. Και εάν το φόρουμ θέλει να γράφουμε επώνυμα, θα προσαρμοστούμε όλοι.
ΥΓ. Ρωτάς τι κάνουν οι ιατρικοί σύλλογοι. Κάνουν, απλά κανείς από εμάς, ούτε εσύ, ούτε εγώ, δεν κάθεται όλη την ώρα μπροστά στην τηλεόραση για να δει τα πάντα, οπότε μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα τους για να δεις. Βγαίνουν διάφοροι στην τηλεόραση, εγώ δεν προλαβαίνω να τους δω. Δε γνωρίζω γιατί δεν κόβονται κάποιοι. Κι εγώ θα προτιμούσα να υπήρχε καλύτερο φιλτράρισμα, αλλά κάποιοι θα το θεωρούσαν αντιδημοκρατικό και θα ξεσηκώνονταν. Οι αντιεμβολιαστικές απόψεις γιατρών στην Ελλάδα έχουν κυρώσεις, αρκεί να γίνουν επώνυμες καταγγελίες, πάντως.
Εύχομαι να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μου πάλι. Τα έγραψα με καλή πρόθεση.