Eντάξει weird, ΕΠΑΝΗΡΘΑ!Quote:
Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Arsi
Κ μέσα από έναν χθεσινό καθρέφτη σας δείχνω ακόμα ένα κομμάτι μου ίσως σακατεμένο.Σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά.Πως μπορεί ένας άσχετος να ρθει κ να σε ταράξει στα καλά του καθουμένου,όπως κ αν φερθεί?πως μπορεί να σε ρίξει μέσα σε σκληρά συναισθήματα που δεν έχουν έλεος?δεν είμαι καθόλου καλά.έχει περικλείσει ο πόνος κάθε κύτταρό μου κ βρίσκομαι στο βάθος του μαύρου πηγαδιού μου.Μιάζει πως ήρθε κάποιος μ΄ακούμπησε με το δάχτυλο κ γω έπεσα στα ΄σκατά΄(συγνώμη για την έκφραση)μου.Τι ήταν το ξαφνικό?Δε μπορώ να το προσδιορίσω.......
(ωραίο το τραγούδι weird,το ακούω συγχρόνως,πολύ ωραίο
......κ ότι έγραψες:))
Καλημέρα κορίτσι μου.
Ελπίζω να είσαι καλύτερα.
Ξέχασα να σου πω, το τραγούδι βάλτο στη διαπασών για να το ακούσεις χεχε. οδηγίες ακούσματος.
Ενας άσχετος, ήρθε και σε τάραξε έ?
και φυσικά εσύ έμεινες στο αρνητικό καθρέπτισμα,
με όλα τα άλλα θετικά καθρεπτίσματα που έχεις κατά καιρούς δεχτεί να χάνουν την αξία τους.
Χμ... εσύ τι λές γι αυτό?
Για το οτι δίνεις τόσο μεγάλη εξουσία πάνω σου, σε έναν άσχετο.
Όπως τα λες είναι...
Τι να πω....τα γνωστά....
Το θέμα είναι πως εξαλείφονται αυτά τα γνωστά...γι\'αυτό κ το θέμα.
Άποψη μου είναι ότι η λογική δε φτάνει.Καταβάθος όλο αυτό σημαίνει πως πιστεύω ότι δεν αξίζω,έστω κ πολύ καταβάθος.
Εσφαλμένα αλλά πολύ καλά χαραγμένα μέσα μου.Το χάραγμα αυτό θα καλυφθεί από άλλο μόνο όταν δω τελικά ποια είμαι.Είναι χαζό,το ξέρω,όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε μια ευτυχισμένη ζωή κ μόνο οι επιλογές ή οι συνθήκες μας αναγκάζουν για μια δυστυχισμένη κ όχι η αναξιότητά μας.Ούτε γινόμαστε ανάξιοι επειδή κάποιοι άλλοι το πίστεψαν για μας.Όλοι μα όλοι αξίζουμε,κάποιες πράξεις μας μπορεί να είναι ανάξιες αλλά όχι εμείς.Μπορώ να γράψω ολόκληρες θεωρίες για την αξία κ.λ.π. αλλά η πράξη μάλλον θέλει αντιμετώπιση με πράξη....Θέλει μάχη μ\'αυτές τις ιδέες,παραμερίζοντας τες,βάζοντας ωτοασπίδες στα εσωτερικά αρνητικά ακούσματα και προχωρόντας ακάθεκτοι έστω κ με δυσκολία...ώσπου μια μέρα μέσα απ\'τη ζωή την ίδια να μην υπάρχει πλέον δυσκολία γιατί αυτές οι ψεύτικες πεποιθήσεις δε θα έχουν να στηριχτούν πουθενά(με έμπρακτες αποδείξεις)!
Σ\'ευχαριστώ για όλα.Το τραγούδι σου το\'χω βάλει πολλές φορές repeat!!!!!Tην οδηγία ακούσματος δεν την τήρησα ακόμα,θα το κάνω το απόγευμα χεχεχε να μην είναι κ ώρα κοινής ησυχίας..φιλιά:)