Ζήτω η χούντα καλά πάμε...
Printable View
Αν κολλήσω κορονοϊο έχω μια πιθανότητα να ζήσω, αν κάνω το εμβόλιο δεν έχω καμία.
Προσωπικα εκανα την πρωτη δοση Pfizer και περιμενω να κανω και τη δευτερη να τελειωνω. Δεν ανησυχω καθολου, λιγο την ταλαιπωρια φοβαμαι που μπορει να εχουν τυχον παρενεργειες οπως δεκατα, κοπωση κλπ για λιγες ημερες. Στην πρωτη δοση μονο ενα μικρο πονο στο σημειο οπου εγινε το εμβολιο για κανα 3ρι ημερες ειχα.
Η ασθενεια σαφως και ειναι χειροτερη και μπορει να αφησει και κουσουρια. Σου λεει οτι μια περιπτωση δεν πηγε το εμβολιο καλα και γινεται ειδηση. Το οτι διαβαζεις σημερα 50 πεθαναν και τοσοι ειναι διασωληνομενοι το εχεις συνηθισει και το περνας στο ντουκου.
Πολλοί και πολλές εδώ μέσα καπνίζουμε, πίνουμε, τρώμε ανθυγιεινά και φοβόμαστε μήπως μας δημιουργήσει θρόμβωση το εμβόλιο κατά του covid.....;;; Σοβαρά τώρα..;;
Πολλοί και πολλές λόγω άγχους και αρρωστοφοβίας έχουμε κάνει τους γιατρούς και τα φαρμακεία πλούσια, έχοντας βάλει στον οργανισμό μας έναν σκασμό ουσίες που δεν έχουμε ιδέα τις πιθανές παρενέργειες που θα έχουν στον οργανισμό μας βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.
Πολλοί και πολλές παίρνουμε ψυχικές αγωγές που μας αλλάζουν τον μεταβολισμό, τον χαρακτήρα, τις χημικές διαδικασίες στον εγκέφαλό μας και σε κάποιες περιπτώσεις προκαλούν ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας.
Και όλα τα παραπάνω αν γίνουν και δημοσιευθούν μελέτες σε ευρύ φάσμα του πληθυσμού όπως γίνεται με τα εμβόλια κατά του covid και δείτε τα ποσοστά θνησιμότητας ή σοβαρών παρενεργειών που έχουν δεν θα ξανά παίρνατε ούτε depon!
Συνεπώς αρκετά με τον φόβο θανάτου και θρόμβωσης και γενικά παρενέργειες από τα εμβόλια. Είναι σχεδόνη μηδαμινές σε σχέση ακόμη και με τις παρενέργειες μιας δυνατής αντιβίωσης.
Κάντε μια γενική αίματος, ακολουθήστε την συμβουλή του γιατρού σας όσοι και όσες έχετε υποκείμενα νοσήματα ή ιδιαιτερότητες στην υγείας σας και κάντε το κατάλληλο εμβόλιο κατά του covid γιατί διαφορετικά μας βλέπω να έχουμε και επόμενο lockdown το φθινόπωρο....
Προ λιγων ημερων πεθανε ενας συνανθρωπος μας απο κοροναιο.Τουλαχιστον ετσι λενε εδω στην γΕΙτονεια. Τωρα καταλαβα ποσο πολυ ασχημο ειναι να μην μπορουν οι συγγενεις του να θρηνησουμε τον ανθρωπο μας, ειδικα οι οικογενεια του. Αλλιως ειναι να το βλεπεις στις ειδησεις κι αλλιως διπλα σου.
Προσωπικα με σοκαρε οχι μονο διοτι γνωριζα τον ανθρωπο αυτον κι ηταν ενας καταπληκτικος ανθρωπος, δε το λεω επειδη πεθανε ,ηταν ετσι κι θα μας λυψει η ανθρωπια του κι το ενδιαφερον του για ολους.
Δεν επιτρεπετε να μπω σε λεπτομεριες , ομως ο ανθρωπος ειχε κανει -δεν ειμαι 100/100 συγουρος -το πρωτο εμβολιο προ λιγες ημερες, δεν ηταν πολυ μεγαλος ηταν 53 ,κι δεν ειχε σοβαρο προβλημα γεις ωστε να πουμε οτι πεθανε απο υποκειμενα νοσηματα.
Ειναι πολυ ασχημο να μην μπορει να θρηνηθει οπως συνηθιζουμε στην ελλαδα, κι οχι μονο αυτο αλλα μες στο πονο της η οικογενεια να ειναι κι καραντινα. Μας εχει σοκαρει ολους μας αυτο, κι μας αποδηκνηει δυστυχως με τον πιο βαρυ τροπο οτι υπαρχει ο κοροναιος.Δν ειμουν αρνητης, αλλα λιγο ειχα επιρεαστει απο οσα ακουγα.Πλεον καταλαβα με το πιο ασχημο τροπο οτι ο κορωναιος ειναι εδω!! ακομα κι σημερα! που εχουν πεσει τα κρουσματα!
Μας εδειξε η ζωη ,ολους εδω γυρο με τον πιο ασχημο τροπο οτι υπαρχει.Αυτες τις μερες προσωπικα καταλβα ποσο ανουσια ειναι τα προβληματα γυρο μας, αυτα που μας ενοχλουν, η δουλεια, το αν η καταθλιψη με εχει επιρεασει κι ολα τα αλλα τα θεματα.Μικρενουν μπρωστα στο θανατο αυτου του φιλου .Οσο περναν οι μερες καταλαβαινω ποσο μικρη ειναι η ζωη! ποσο θα ηθελα ν να ειχα λιγες ακομα μερες να μπορουσα να ξανα ειμουν με τον ανθρωπο αυτο να του ελεγα και να του εκφραζα την εκτιμηση μου ,οπου δυστυχως με την καθημερινοτητα το ξεχναμε.
Τελος εχω να πω οτι πρεπει ολοι να προσεχουμε! ο ιος υπαρχει ακομα!! και να προσπαθουμε να χερομαστε τους φιλους μας και τους δικους μας ανθρωπους διοτι δε ξερουμε τι μας ξυμερωνει δυστυχως.
Εχομαι να ειναι ελαφρι το χωμα που τον καληψαι.
Είμαι 23 ετών και έκλεισα στις 7/6 ραντεβού για εμβολιασμό με Johnson & Johnson. Μήπως είναι επικύνδινο εκείνο το εμβόλιο για τις νεαρές ηλικίες όπως και της AstraZeneca; Θα ήταν καλήτερα να περιμένω να κάνω της Pfizer; Πείτε μου γιατί έχω αγχωθεί...
Το αν πέφτουν σαν τα κοτόπουλα όπως λέτε θα το δούμε σε 1 με 2 χρόνια. Ο καθένας έχει την δική του άποψη και την δική του απόφαση. Και δυστυχώς όχι δεν μου το είπε η λεουση, διάβασε καμία συνέντευξη ξένων γιατρών για να μάθεις και εσύ....
Δημοσιευμενες μελέτες σε εγκριτα επιστημονικά ιατρικά περιοδικά θέλουμε, που έχουν περάσει από ενδελεχή κριτική εξέταση ως προς την αξιοπιστία των στοιχείων τους.
Όχι συνεντεύξεις ειδικών και μη, στον τύπο και social media ...
Εγώ θα κάνω το Ουγκάντατικο εμβόλιο!!
Όχι δεν είναι επικίνδυνο εκείνο το εμβόλιο για την ηλικία σου. Υπήρξαν στις ΗΠΑ 10 περιπτώσεις γυναικών που έπαθαν θρόμβωση με το Johnson. Όλες έπαιρναν αντισυλληπτικά (και ηταν όλες γυναίκες). Τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια και βάλε που το έκαναν στις ΗΠΑ ξεμπερδεψαν μια και καλή με αυτόν τον εφιάλτη