Originally Posted by
Marilou
Εσύ το λες αυτό με το δικό σου το μυαλό που είναι γεμάτο φοβίες και συνεχίζεις να είσαι επιθετικός σε εμένα ενώ σου λέω ξεκάθαρα ότι αυτό που δεν θες να σου κάνουν οι άλλοι το κάνεις εσύ σε αυτούς ..
Μην φοβάσαι καλό μου εγώ στην ζωή μου δεν φοβάμαι για τίποτα και δεν κρύβω απλά κανέναν τίποτα .
Αν ανατρέξεις στο ιστορικό μου θα δεις τι υποστηρίζω και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου γι αυτό και ούτε φυσικά ντρεπομαι να παραδεχτώ που πιστεύω ..
Άλλωστε έχω κάνει τόσα πολλά στην ζωή μου ,δεν καταπιεστικά και δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν οπότε για φόβους εμένα δεν θα μου μιλάς ,αυτά είναι δικά σου θεματακια και τα συζητάμε τόσο καιρό ...
Αυτό όμως είναι το θέμα ?
Τι πιστεύω εγώ που το έχω δηλώσει και συνεχίζω να το υποστηρίζω ή τι πιστεύεις εσυ και φοβάσαι όπως έχεις δηλώσει να το ξεστομίσεις ?
Μην καθρεπτιζεις δικές σου συμπεριφορές σε άλλους και το κυριότερο μάθε να καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε κι όχι να φοβάσαι και να παίζεις με τις λέξεις ...
Για ποια θρησκευτική καταπίεση μιλάς δεν κατάλαβα ..
Όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να πηγαίνει με άλλους ανθρώπους είναι καταπιεσμένος ?
Πλάκα μου κάνεις τώρα ?
Το γεγονός ότι μπορεί να το βρίσκει σαν πάτημα την θρησκεία το απορρίπτεις .
Εσύ ολόκληρο θέατρο εστυνες στην μαμά σου με γυναίκες για να το αποφύγεις και τώρα κατηγορείς κάτι που μπορεί αυτός που το κάνει να το βρήκε σαν λύση για την δική του ιδιαιτεροτητα ?
Εσύ τον άλλων τον κρίνεις από το φαίνεστε μόνο ?
Κακώς και πάρε τι δικό σου παράδειγμα ...
Λίγοι είναι αυτοί που προτιμούν την μοναχικότητα και στο σεξουαλικό κομμάτι ?
Γιατί λοιπόν πρέπει να χαρακτηριστούν και να κριθούν από εσένα ?
Ποιος είσαι εσύ στην τελική ή εγώ που θα τους κρίνω ?
Νότη μάθε να ξεχωρίζεις ιδιαιτερότητες ανθρώπων ..
Όλα στην ζωή δεν μετριούνται με βάση το σεξ ..
Εσύ είσαι με ένα σύντροφο που φοβάσαι να τον μιλήσεις και κανείς κρητική σε εμένα για το αν φοβάμαι να πω το οτιδήποτε ?
Τι παίρνεις από αυτό τον σύντροφό μόνο ένα συνεχές πήδημα ?
Να εκφραστεί δεν μπορείς γιατί λες ότι ζηλεύει ,να κυκλοφορήσει μαζι πάλι δεν μπορείς γιατί πάλι εσύ φοβάσαι να αποδεκτός τον ίδιο σου τον ευατο και μιλάς εσύ σε εμένα για φοβίες ?
Μαθε στην ζωή σου να μιλάς και να εκτονονεσαι εκεί που πρέπει και όχι αλλού γιατί ζεις μια καταπιεσμενη ζωή ...
Ένας άνθρωπος δεν εκτιμάται μόνο με το αν κάνει σεξ και πόσες φορές το κάνει ..
Είπαμε δε είμαστε κουνέλια και όλα δεν γυρνάνε γύρω από το πουλ@ σου .
Οι άνθρωποι έχουν ιδεολογίες ,πιστεύω ,θέλουν να εξελίσσονται και όχι να βαλτώνουν σε καταστάσεις .
Άσε λοιπόν την κριτηκη στους άλλους για το τι φοβούνται και κοίτα να δεχτείς τις δικές σου φοβίες και να μιλήσεις για αυτές ..
Αν αποδεχτείς ότι κάποιοι ζουν και χωρίς σεξ όχι επειδή είναι θρησκόληπτοι τότε έλα να μου πεις εσύ εμένα για φοβίες και κριτική .