Πως θεωρείς ότι μπορεί να το διασταυρώσει;Νομίζω είσαι ο πλέον κατάλληλος να τοποθετηθει
Printable View
Αρχικα θα ηθελα λιγο παραπανω στοιχεια για τον αδερφο του. Δηλαδη μας λεει τον αγαπαει. Αλλα για τη σωματικη επαφη δεν μας εχει πει πολλα θα ελεγα. Κοιμουνται μαζι; Έχουν κανει μπανιο μαζι; Ποσο αμοιβαιο ειναι αυτο;
Θα ελεγα να τον προσεγγισει. Ισως και με λιγο ερωτικη διαθεση. Φτιαξτου ενα φαγητο που του αρεσει. Καθιστε δειτε ταινια μετα. Καντον αγκαλια. Βλεπε πως αντιδραει. Του αρεσει ολο αυτο; Θελει κατι παραπανω; Εγω το βλεπωσαν κατι που πρεπει να εκδηλωθει. Οσο το κρατας ειναι ενα βαριδιο.
Έχω κλάψει....
Δεν ξερω κατα ποσο μοιαζει με αλλεργια η περιπτωση μου..
Δεν θα τολμουσα να του την πεσω οπως το περιγραφεις. νιωθω οτι ολο αυτο εχει μια παγιδα.. σαν να πιεζω ενα αποτελεσμα. Μαγκαλιαζει και χωρις να του κανω challenge οπως λες. Και καποιες φορες οταν κοιμαμαι το πρωι ερχεται ξαπλωνει διπλα του και καμια ωρα μετα εγω ξυπναω για δουλεια
Αυτο με την κινηση δεν το καταλαβαινω. Κινηση κανω με μια κοπελα που δεν την ξερω να κοψω κινηση. Αν θελω τωρα παω τον αγκαλιαζω και του λεω οτι τον αγαπαω. Δεν θα με διωξει. Δεν θελω να δρασω ανταγωνιστικα προς την κοπελα του γιατι αυτο που περιγραηκε παραπανω καπως ετσι το καταλαβα.
Τα ΣΚ λιγο χανομαστε γιατι βγαινω βολτα με τη δικια μου, παμα για φαγητο.. προ κοβιντ πηγαιναμε σινεμα, θεατρο. Ο καθενας τραβαει το δρομο του. Καποιες φορες κοιμουνται και οι 2 τους σε εμας, εχουν πολυ καλες σχεσεις. Και ο αδερφος μου αντιστοιχα. Αμα καθεται φευγουμε και τριημερακια καποιες φορες η ΣΚ ψιλοεναλλαξ