Originally Posted by
Al_Bundy
Δεν έχει χειροτερέψει , είναι πιο αραιό . Να χαθεί τελείως δεν γίνεται , γιατί είναι εκ των ουκ άνευ . Αν πει τελεσίδικα ότι δεν κάνει σεξ , ο γάμος θεωρείται τελειωμένο γεγονός και θα γυρίσει στο όμορφο πατρικό της και δεν θέλει ! Τα υπόλοιπα που γράφεις , συνεχίζουν να θυμίζουν έκθεση ιδεών λυκείου. Η γυναίκα ποτέ δεν θα θέλει να ξοδέψει από τα χρήματά της για μένα. Φταίνε δεν φταίνε οι γονείς δεν έχει και τόσο σημασία. Για μένα , φταίνε. Η διδαχή τους , είναι ανίκητη και αξεπέραστη . Οι δύο πρώην μπατζανάκηδές μου, προσπάθησαν να ξεπεράσουν τις συμβουλές αυτών των άθλιων γονέων και απέτυχαν . Δεν αισιοδοξώ ότι θα πετύχω εγώ, εκεί που απέτυχαν ! Δεν δαπανώ ούτε χρόνο , ούτε προσπάθεια. Και δεν θέλω. Δεν είναι στους στόχους μου, να περιμένω να με στηρίξει οικονομικά για να βγαίνουμε να τρώμε και να διασκεδάζουμε. Ούτε ανάγκη το έχω. Φίλοι και παρέες που ήταν τον παλιό καιρό μαζί σε όλα αυτά, τα έχουν κόψει και εκείνοι , για παρόμοιους λόγους. Η γυναίκα μου με αυτά , αρνητικά σχόλια μαζεύει και γίνεται περίγελος. Δεν θέλω να το μοιραστώ αυτό . Ίσως έχω άμυνες και απάθεια , που δεν είναι κατανοητά σε άλλους. Δεν με απασχολεί τίποτε για τη σχέση . Με απασχολεί η έλλειψη σεξ ! Μόνο . Νομίζω είμαι σαφέστατος. Δεν γράφω έκθεση περί ιδανικού γάμου και μη . Αναφέρομαι στο δικό μου αποκλειστικά .