Καλο μου απο τον κολπο βγαίνει ολοκληρο παιδί είναι φουλ ελαστικος το οτι δε χωράει είναι κάτι που ανατομικά δεν στέκει
Printable View
Λοιπόν να σου πω την άποψη μου; Πιστεύω πως από μικρή για λόγους που μονο εσύ γνωρίζεις δεν είχες πολλές σχέσεις με αγόρια. Αυτό καλλιέργησε μία απάθεια στο απέναντι φύλο, για παράδειγμα δεν επεδίωκες την κοινωνικόποιηση να δημιουργήσεις παρέες, να βγαίνεις έξω βόλτες και να κάνεις γνωριμίες. Εν τω μεταξύ κατά κάποιο τρόπο δικαίως έχεις σχηματίσει την άποψη και την έχεις στο μυαλό σου πως οι άνδρες εφόσον δεν προσφέρεις σεξ δεν θα σε θέλουν (για μια μεγάλη πλειοψηφία ισχύει) ή δεν θα σε περιμένουν αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι απόλυτο. Εγώ διαφωνώ με την ψυχολόγο σου πως τα πράγματα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, δηλαδή μια χαρά ώριμη γυναίκα είσαι, είσαι προσγειωμένη εκφράζεσαι άριστα και προκαλείς το ενδιαφέρον τουλάχιστον σε εμένα, απλώς εγώ πιστεύω πως επειδή δεν είχες παρα πολλές σχέσεις με άνδρες στην ζωή σου μέχρι σήμερα, θεωρώ πως δεν βρέθηκες με τον κατάλληλο που να σε ξεκλειδώσει εγκεφαλικά και σωματικά (δηλαδή να σου χαρίσει μια ευφορία ψυχολογική και σωματική) ώστε να αφεθείς χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές.
Η αλήθεια είναι πως και νεες σχέσεις να δημιουργήσεις, είναι κάπως οξύμωρο να τραβιέσαι με κάποιον και να του λες με το καλημέρα ξέρεις δεν ξέρω αν θα κάνουμε σεξ, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Εγώ σε καταλαβαίνω πλήρως γιατί έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις στον ερωτικό τομέα και μέσα μου ας πούμε λέω πως δεν έχει νόημα να επενδύσω στο φλερτ αφού κατα 99% θεωρώ πως δεν θα ήθελε να έχει κάποιον που έχει υποτακτικές τάσεις, έχει φετιχ κτλ οπότε δεν μπαίνω καν στο κόπο να δω είναι κίνκυ δεν είναι κτλ και να μπαίνω στην διαδικασία είτε να πρέπει να είμαι ξεκάθαρος εξ' αρχής, είτε αν δεν είμαι να της το πω στην συνέχεια και να μου πει εφοσον έχουμε κανει την πράξη κτλ γιατί δεν μου το αποκάλυψες εξ' αρχής να γλυτώσω το χρόνο μου κτλ.
Σε νιώθω απόλυτα... Μην λες πως θα μείνεις μόνη σου, όσο απόμακρη και να δείχνεις ή να βγάζεις προς τα έξω πως είσαι, αρκεί ένα κλικ σε έναν άνδρα για να σου πει το απλό δώσε μου λίγο χρόνο να με γνωρίσεις στη συνέχεια εσύ να του πεις ναι μεν αλλά μπορει να μην κάνουμε σεξ και εκείνος να σου απαντήσει δεν πειράζει, εγώ θα είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι απλώς μαζί σου και ας μην μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε σεξ και τελικώς αυτός ο άνδρας να σε κάνει με τον πόθο και το ενδιαφέρον του για σένα να σε ξεκλειδώσει και να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.
Τουλάχιστον κάνε κάτι όμως, δίνε την ευκαιρία αν σου το επιτρέπει ο χρόνος να σε βλέπει και δεν μιλάω για ένα χωριό ή για μία κωμόπολη που σε έχουν δει ήδη και γνωρίζεστε φυσιογνωμικά μεταξύ σας, αλλά σε μια πόλη όποια και αν είναι αυτή. Βολος Γιανεννα Θεσσαλονικη Λαμία ξέρεις δώσε την ευκαιρία στους άνδρες έστω φυσιογνωμικά να σε ανακαλύψουν, κάποιος θα βρεθει να το ανακαλύψει αυτό το διαμάντι αρκεί να του δωθεί η ευκαιρία.
Α θέλω επίσης να σου πω πως δεν είσαι μεγάλη, δηλαδή μην νιωθεις μεγάλη με την ηλικία που έχεις, είναι η καλύτερη ηλικία αυτή 35-45 για μία γυναίκα...
Μιας και γράφουμε διάφορα, άλλα απολύτως σχετικά άλλα όχι και τόσο να πω και μια γνώμη για τους άνδρες της ζωής σου. Και αυτόν που λες ότι έχεις σχέση (ενώ δεν έχεις) και τον παντρεμένο . Είναι άχρηστοι και ηλίθιοι και δειλοί . Ο σωστός άνδρας , ξεκαθαρίζει ότι θέλει σεξ και το δείχνει στις γυναίκες ! Δίνει σε αυτές τη δυνατότητα απόφασης. Πιέζει , όχι με κολάσιμο τρόπο, παρενόχλησης ή καταναγκασμού, αλλά τις οδηγεί στο σημείο να αποφασίσουν αν θελουν να κάνουν σεξ ή όχι . Διαφορετικά είναι κάτι σαν τους ευνούχους των χαρεμιών . Αν δεν θέλουν , επειδή είναι άνδρας , απλά φεύγει , παύει να έχει οποιαδήποτε συναναστροφή μαζί τους και ψάχνει για επόμενη που θα θέλει σεξ ! Αν δεν το κάνει , γίνεται ενοχλητικός , δυσάρεστος ανεπιθύμητος. Αναφέρομαι φυσικά σε γνωριμίες της ενήλικης ζωής, σε ηλικίες που όλοι είναι σεξουαλικά ενεργοί .
Δηλαδή σόρρι ρε φίλε να πιέσει μία γυναίκα που έχει ψυχολογικό φόβο με ποιο τρόπο να την πάει σε λοβ μοτέλ να δοκιμάσουν την τύχη τους; Τζάμπα θα πάνε και μόνο στην ιδέα του άντε πάμε ξενοδοχείο θα κλειδώσει κατευθειαν αυτή από το άγχος και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, ότι στοίχημα θες. Πρέπει να βρει κάποιον που να έχει το σπίτι του, να μένει μόνος του, να πηγαίνει αυτή εκεί πέρα στο σπίτι του, χωρίς να γίνει κάτι να νιώσει οκ με το τύπο ή να την φέρει ο τύπος με την γλώσσα του πχ σε οργασμό και να την ξεκλειδώσει να την κάνει να του πει πως τον θέλει μέσα της σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Σορρι που τα λέω έτσι, αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να τα γράψω αλλιώς... Αυτοί οι δύο πάντως ναι είναι και οι δύο χωρίς να είναι άχρηστοι και δειλοί καμμένα χαρτιά. Ο ένας γιατί ειχε συμπεριφορά 5χρονου και ο άλλος γιατί το έχει χάσει το παιχνίδι και δεν την απελευθερώνει να βρει κάτι άλλο γιατί δεν πρόκειται να ξεπαρθενιαστεί ούτε εκείνος με την Αποστολία.
Τα λόγια σου είναι ανακουφιστικα από την μία για μένα. Από την άλλη με φοβιζουν γιατί ποτέ δεν σκεφτηκα ότι είμαι άτομο που δεν θέλει να κάνει σεξ η δεν τον έχει αναγκη.βασικά βρηκες την σωστή λέξη πιστεύω ότι δεν το έχω αναγκη.πολλες φορές όμως όταν εχω σεξουαλικες ορμες σκέφτομαι ότι πολύ θα ήθελα να κάνω σεξ να δω πως είναι. Είναι κάπως οξυμωρο.από την μια να θέλω πολύ να δω πως είναι το σεξ και από την άλλη να θεωρώ πως μπορώ να ζήσω και χωρις αυτό και να είμαι καλά.
Την ιστορια σου δεν την είχα διαβασει όχι. Τώρα ποσο χρονων εισαι?έχεις κάνει σεξ και απλά δεν το έχεις αναγκη να το κάνεις πλεον η δεν έχεις κανει καθολου?
Η ψυχολογος ποτέ δεν μου είπε ότι μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικο αυτό. Ούτε μου είπε ότι υπάρχουν κι άλλοι που απλά δεν κάνουν σεξ γιατί δεν το έχουν αναγκη.
Εκείνο όμως που με τρελενει εμενα ειναι ότι φοβάμαι να κάνω σεξ.αν δοκιμαζα και δεν μου άρεσε θα ελεγα Οκ δεν το θέλω. Δεν θα αισθανομουν όμως μισή όπως τώρα.
Τι να σου πω αρχίζω και φοβάμαι ότι δεν φταινε οι αντρες που είχα δίπλα μου αλλά φταιω μονο εγώ.
Οπότε και εσύ σαν εμένα φοβασαι για τις προτιμήσεις που έχεις.εσύ όμως δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποια? Αφού σε σεξ κάνεις θεωρω ότι είναι εύκολη η περίπτωση η δική σου σε σχέση με εμενα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Ωραια η ιστορία που είπες αλλά είναι μόνο στα παραμυθια.σιγά μη κάτσει κάποιος σε αυτή την ηλικία να ασχοληθει με μια που δεν έχει κανείς σεξ ποτε.
Θα προσπαθησω να γίνω πιο κοινωνικη αλλά ξέρεις όταν εισαι χάλια ψυχολογίκα αυτό φαίνεται στους άλλους και δεν σε πλησιαζουν ποτέ.
Ο άλλος για να είναι σωστος αντρας πρέπει οπωσδήποτε να θέλει σεξ?δηλαδή οι άντρες που είναι ασεξουαλ η δεν θέλουν σεξ δεν είναι σωστοι αντρες?
Από την μία ο παντρεμενος μου έχει πει ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα που εγώ δεν θέλω. Οπότε δεν ζηταει ξεκαθαρα σεξ.θέλει μόνο αγκαλιες και γλωσσοφιλα λέει. Σεξ θα κάνει και με την γυναίκα του και με οποία άλλη θα βρισκει.
Από την άλλη ο φίλος μου δεν θεωρεί ότι είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση το σεξ.θέλει να κάνουμε και κάποια στιγμη θα κάνουμε λεει.
Οπότε και οι δύο αν ηθελαν σεξ θα είχαν φυγει δεν τους κραταω με το ζόρι.
Να σε ρωτήσω κάτι βρε Αποστολία; Λες συνεχώς ότι φοβάσαι αν χαλάσεις τη σχέση σου θα μείνεις μόνη σου. Παράλληλα λες για τον φίλο σου ότι έχετε γίνει σαν αδερφάκια, αλλά αδερφάκια με πολύ χλιαρή σχέση όπως τα λες. Ψιλοαδιάφορος ακούγεται, ενδιαφέρον να καλλιεργήσει τη σχέση σας δεν έχει, ιδιαίτερες δραστηριότητες δεν φαίνεται να μοιράζεστε, σε έχει δεδομένη και ίσως σε υποτιμά καθώς δεν πιστεύει ότι μπορεί να κάνεις κάτι με άλλον ή όπως λες το χειρότερο αδιαφορεί... Άρα μόνη σου δεν είσαι; Λες σε βοήθησε να βγεις απο βαριά κατάθλιψη πριν χρόνια, ΟΚ, τώρα που σε βοηθάει όμως αυτό το άτομο; Να μου έλεγες ότι έχουμε το σεξουαλικό πρόβλημα, αλλά γεμίζει με κάποιο τρόπο τη ζωή μου, περνάμε πολύ καλά, μου καλύπτει το και το, να το καταλάβαινα εν μέρει ότι δεν θες να χαλάσει η όλη φάση. Τώρα όμως τι σου καλύπτει; Σε τι σε βοηθάει; Στα της καθημερινότητας; Για κοινωνικούς λόγους να λες σε γνωστούς και συγγενείς ότι έχεις σχέση; Που;
Εννοώ ότι σεξουαλική σχέση δεν έχετε, ερωτική σχέση δεν έχετε, αν στην τελική δεν βρεις άλλη "σχέση", τα πρακτικά μπορεί να στα καλύψει και ένας συγκάτοικος ή ένας φίλος. Γιατί έχεις κολλήσει ότι αυτός κι άλλος κανείς στη ζωή σου; Γιατί αρνείσαι τόσο πολύ τις αλλαγές;
και τοτε γιατι ειστε μαζι? για οικογενεια δεν σου εχει αναφερει?
θα πρεπει να το αποβαλεις αυτο το κομπλεξ δεν σου κανει καλο
τωρα με internet γινεται το παιχνιδι
πως γινεται να εχεις ορμες αλλα να μην θελεις σεξ?!!
ειναι σιγουρα παντρεμενος ή μηπως εχει χωρησει?
πως αισθανοσουν οταν φιλιοσασταν?
εξηγησε του οτι δεν εχεις εμπειριες μην του το κρυψεις
καμια σχεση το χειρουργιο εικει σε ναρκωνουν
Λοιπόν στην Αγγλία που ήμουν και είχα Κυρίαρχες γυναίκες στην ζωή μου οι οποίες αρνουνται κατηγορηματικά το σεξ στους υποτακτικούς τους, το έχουν κανόνα απαράβατο, 3 έσπασαν αυτό τον κανόνα. Τις έκανα να μου το ζητήσουν οι ίδιες, αλλά το ήθελα τρομακτικά πολύ και εγώ, δηλαδή έδωσα όλο μου το είναι για να συμβεί και έγινε και πήρε και χρόνο χτιστηκε. Οχι με όλες γιατί κάποιες δεν τον έσπασαν, αλλά 3 τον έσπασαν τον κανόνα τους, όρο τους όπως θες πες το. Οπότε δεν μπορώ να σου ρίξω όλο το φταίξιμο αν θεωρείται φταίξιμο.
Εγώ δεν φοβάμαι για τις προτιμήσεις που έχω, εγώ απλώς γνωρίζω πως η κυριαρχία είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό για τις γυναίκες, είναι λίγες οι γυναίκες που το έχουν μέσα τους, το έχουν ανακαλύψει πως είναι έτσι και βαδίζουν στην ερωτική τους ζωή με αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν είναι κατά βάση αυτή η γυναικεία φύση. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που για παράδειγμα θα πάνε να γίνουν αλεξιπτωτίστριες στον στρατό. Πιστεύεις ας πούμε για παράδειγμα πως η γυναικεία φύση ωθεί την μέση γυναίκα να γίνει αλεξιπτωτίστρια στο στρατό; Καταλαβαίνεις τι λέω; Οπως αυτές είναι σπάνιες, έτσι είναι και οι κυρίαρχες στον ερωτικό τομέα και ακόμα πιο σπάνιες στο τρόπο ζωής. Σε εμένα δεν είναι θέμα φόβου απλώς είναι σπάνιες αυτές οι γυναίκες και οι περισσότερες δεν έχουν καν ιδέα τι είναι κιόλας, γιατί δεν το έχουν μέσα τους για να το αντιληφθούν. Οπότε αν εγώ για παράδειγμα θέλω μία αλεξιπτωτίστρια και δεν έχω το δικαίωμα να την στήσω έξω από κάποια μονάδα παρά μόνο σε οποιοδήποτε άλλο μέρος πως θα την βρω; Να βγω στο Σύνταγμα και να φωνάζω είναι καμία αλεξιπτωτίστρια; Ε όσο δύσκολο είναι αυτό, το ίδιο δύσκολο είναι να βρω κάποια που να ταιριαζει με τα θέλω μου, με την καθημερινότητα του, εγώ πχ είμαι ένας τύπος που 6 μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται ανελλιπώς, αυτή θα δεχθεί πως από τις 7 μέχρι τις 9 ή από τις 6 μέχρι τις 8 θα είμαι σε μια σχολή και δεν την χάνω για κανένα λόγο ή πχ ότι δεν τρώω τηγανιτά, δεν τρώω απέξω, δεν τρωω γλυκά, δεν βάζω ζάχαρη στο σπίτι και αλλα χιλια τόσα πράγματα.... Οπότε ξέρεις εξισορροπω τον εαυτό μου και το έχω αποδεχθεί ότι δεν πρόκειται να ταιριάξω με κάποια. Αυτή από την άλλη ας τα τρώει αλλά τι σόι καθημερινότητα κοινή θα έχουμε όταν οι καθημερινότητες μας θα είναι αντίθετες;
Η ιστορία που σου λέω δεν είναι μόνο στα παραμύθια, ένα κλικ στον εγκέφαλο ενός άνδρα είναι, να σε δει και για κάποιο λόγο- το ένστικτό του κυρίως- να τον κάνει να κολλήσει μαζί σου, να δει κάτι που να τον κάνει να κολλήσει. Δεν χρειάζεται πάρα πολύ προσπάθεια, απλώς να κυκλοφορείς για να σε βλέπουν. Βέβαια έχεις σχέση, αλλά οκ συγκαταβατική είναι σαν να ζεις με συγκάτοικο...
Σονια μου τι ωραία που τα λες.σε όλα δίκιο έχεις και σε όλα μέσα έχεις πεσει.
Κοιταξε σαν άνθρωπο τον αγαπαω με βοηθησε τότε και του χρωσταω τι ζωή μου. Πλέον όμως δεν είμαι ευτυχισμενη μαζί του.
Προφανώς μενω μαζί του και λέω προφανώς γιατί ούτε εγώ ξέρω γιατί μένω μαζί του, από φοβο ότι σίγουρα μετά θα είμαι εντελως μόνη. Δηλαδή τον βλέπω όπως λες και εσύ σαν ένα συγκατοικο η και σαν ένα φίλο που στα δύσκολα θα μου συμπαρασταθει κάπου. Εχω σκεφτεί ότι αν μείνω μόνη και αν ζησω πιο μετά, να βρω κάποια φ φιλη που θα είναι μόνη η την αδερφή μου αν είναι μόνή και να μεινουμε μαζί. Φοβάμαι την μοναξια.
Πάντως τον αγαπώ σαν άνθρωπο.δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου .είναι ένα περίεργο συναίσθημα που δεν μπορώ να εξηγησω.λίγες είναι οι στιγμές που θα περασουμε καλά τώρα κι αυτές είναι όταν έχει χρόνο για εμάς γιατί δουλεύει πολλες ώρες και δεν τον βλέπω πολυ και τις υπόλοιπες προτιμα να κοιμάται παρα να κανουμε κάτι μαζί.
Το καλύτερο ξέρω ότι είναι να είμαι μόνη. Την δύναμη δεν μπόρω να βρω να το κάνω.
Σου είπα και αλλού, για να μην κάνω quote εδώ το άλλο δικό σου μήνυμα που ρωτάς αν φταις εσύ. Θεωρώ ότι δεν φταις εσύ αποκλειστικά, είχες λόγω επαρχιώτικης πόλης λίγες επιλογές και αυτές οι λίγες, ήταν για τα μπάζα, έπεσες σε άχρηστους. Αυτοί οι δύο που αναφέρεις, είναι άχρηστοι . Ο "φίλος" σου , είναι ... 42 ... και θέλει να κάνετε σεξ στο μακρινό μέλλον ! Έχει ξεπεράσει το ταβάνι της γελοιότητας το άτομο . Πότε δηλαδή σκοπεύει ;; Όταν θα είναι 80 ; Πιθανόν δεν θα μπορεί τότε ! Ο άλλος παντρεμένος ... κάνει γνωριμία με μια γυναίκα ... για ποιό σκοπό ;; Για να γίνεται φιλαράκια ;;; Δεν έχει άνδρες φιλαράκια και θέλει γυναίκα φιλαράκι ;; Απλά είναι δειλός κι αυτός.
Το αν το σεξ είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση ... δεν είναι το θέμα σας ! Ποιός σας είπε ότι είναι το πιο σημαντικό ; Αλλά αν δεν υπάρχει, δεν υπάρχει καν σχέση . Οπότε δεν συζητάμε αν το σεξ είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση ! Μπορεί και να μην είναι και να υπάρχουν πολλοί συνδετικοί κρίκοι μεταξύ των δύο ατόμων ! Αλλά αυτό που δεν είναι υπό συζήτηση , είναι ότι το σεξ είναι προαπαιτούμενο , για να ονομαστεί σχέση . η γνωριμία ενός άνδρα και μιας γυναίκας ! Κάτι που εσύ με αυτόν τον άχρηστο ηλίθιο , δεν έχετε.