Originally Posted by
TheShadow
Α γεια σου ακριβως αυτο εξηγω...Τι να το κανεις οπως και να εισαι αμα εσυ δεν το αγκαλιασεις/.Στη δουλεια μου με λενε σκυλι,ακατεργαστο διαμαντι.Μηχανη χρηματων για τους ιδιοκτητες.Εγω πιστευω οτι ειμαι απλα καλη και ετσι με μπλοκαρω να γινω καλυτερη και γνωστοτερη.Βλεπω τη δουλεια μου και τις αντιδρασεις του κοσμου και πολλες φορες δε πιστευω οτι τα εχω κανει εγω,οτι μιλανε για μενα.Η πιστη στον εαυτο μου εχει πεσει στα ταρταρα υστερα απο αντρες που με τσακισαν ,οικογενεια που δε με πιστεψε ποτε στα ονειρα μου,γεγονοτα που με γονατισαν.Ολα ξεκιναν και τελειωνουν με σενα.Και θελω να κανω μια σωστη αρχη.Μου το οφειλω.
Στοιχημα μ εβαλαν οταν ημουν 20 χρονων και αυτοι ο ενας 23,26,29 ...Ο σευτερος ο χειροτερος ολων επαιξε πολυ βρωμικα με την ανθρωπια ,την αξιοπρεπεια, την νοημοσυνη και τα συναισθηματα μου.Τομαρι που δε δειλιασε σε τιποτα.Δε φοβηθηκε ουτε Το Θεο .Επικινδυνος.Δε διστασε μεχρι και να με προωθησει για να βγαλει λεφτα.
Αν γνωριζα εναν τυφλο δε θα ειχε αλλη επιλογη απο το να νοιαστει για το μεσα μου..Δε θα συμβιβαστω.Δε θα κανω πισω για τιποτα και κανεναν πια.Απο θεμα θρησκειας παντως εισαι πολυ σωστοτερη και καθαροτερη.Αν γνωρισεις εναν αντρα σωστο θα μπορει κανονικα να παντρευτεις και να ακουσεις στην εκκλησια το σπανιο παρθενικο ασμα.Μονο οταν βρεις καποιον που να εχεις πραγματικα επικοινωνια και να ταιριαζουν τα χνωτα σας ,να βλεπεις μελλον,μονο τοτε κανε ενα βημα παραπερα.Δεν ειναι η παρθενια που θα δωσεις στον αλλον πολυτιμο δωρο.Η καρδια ειναι.Απλα θα ειναι αλλιως να κανεις ερωτα και αλλιως σεξ.Πρεπει να φυγεις απο εκει που εισαι γιατι το καλο δε θα ρθει.Δε θα το καταλαβεις οσο εισαι δεμενη εκει.