δεν εισαι το στυλ μου σορρυ.Quote:
Originally posted by panikoula
επισης για μενα εισαι κοτα.αλιως θα παραδεχοσυνα οτι μου την ειχες πεσει ερωτικα ...
Printable View
επισης για μενα εισαι κοτα.αλιως θα παραδεχοσυνα οτι μου την ειχες πεσει ερωτικα ...
ηλι8ιοτητα ειναι αυτη π κουβαλας εσυ με την φιλη σου την κρια.παν ηλιθιεε παν ηλιθιε.εγω εχω απο κοντα να με χαιδευουνε δεν θα περιμενα εσενα απο τοση αποσταση.και δεν μου ειχες μιλισει μονο στο μσν αλλα ρωταγες τι ακριβως εκανα με εναν αντρα και πως ακριβως το καναμε.μην κριβεσε πισω απο το δακτυλακι σου κοτουλα.δειλε.
oooo coolllll :P ;)
Quote:
Originally posted by krino
ααχ ναι?χερομαι πολυ.αλλα ελεγες στο msn.ανισοροπος εισουν και ανισοροπος θα μινεις.και αντηπαθης.
Quote:
Quote:
Originally posted by krino
ααχ ναι?χερομαι πολυ.αλλα ελεγες στο msn.ανισοροπος εισουν και ανισοροπος θα μινεις.και αντηπαθης.
ρε ουστ απο εδω,
αλλα επρεπε να ξερεις οτι ο κλεφτης και ο ψευτης το πρωτο χρονο χαιρονται, ετσι?
Quote:
ηλι8ιοτητα ειναι αυτη π κουβαλας εσυ με την φιλη σου την κρια.παν ηλιθιεε παν ηλιθιε.εγω εχω απο κοντα να με χαιδευουνε δεν θα περιμενα εσενα απο τοση αποσταση.και δεν μου ειχες μιλισει μονο στο μσν αλλα ρωταγες τι ακριβως εκανα με εναν αντρα και πως ακριβως το καναμε.μην κριβεσε πισω απο το δακτυλακι σου κοτουλα.δειλε.
oooo coolllll :P ;)
να δω ακομα ποσα ψεμματα θα πεις....
ουστ εσυ παλιο βλακα.που θα μου πεις και ουστ.
μας απειλεις κιωλας?
μην ασχολησε μαζι μου οκ?δεν μου αρεσεις,δεν με ενδιαφερεις,σε εχω γραμμενο.αυτα.
δεν με ενδιαφερουν αυτα που λες,
δεν θελω να λες ψεμματα για το προσωπο μου.
cool ;))))
δεν πας να πεσεις μεσα στην θαλασσα να χαλαρωσεις?αιντε ξεκολα μας.http://cloudconnected.pblogs.gr/file...3-THALASSA.jpg
panikoula
ειναι κριμα
να διαβαλλεις εναν ανθρωπο με τετοιο τροπο
πραγματικα κριμα
εχεις ισως τη δυνατοτητα αυτη
να γραφεις ο,τι θες
αλλα να ξερεις
πως ειναι κριμα
δεν εχω δει καποιον αλλον να κανει κατι τετοιο εδω
πολυ λυπαμαι
εδω μιλας για κακοποιση που σου εχει γινει
αλλα εσυ κακοποιεις εδω μεσα
δεν ξερω αν το καταλαβαινεις ομως
λυπαμαι
ΕΓΩ δεν εχω παιδι και βγαλτε με τρελη αλλα δεν ξερω και εγω πως θα αντιδρουσα....θα το κανα παντως αμα πρωτα ειχα σκυλοβρισει την μανα του να μαζεψει τα παιδια και αυτα συνεχιζαν να το χτυπανε για καιρο πχ...σιγουρα θα θελα και θα το καταφερνα τα παιδια να καθαριζουν πρωτα μονα τους
εδωσες μπουνια σε γιατρο!πο μαρεσει!και η μπουνια και σε γιατρο!
Quote:
Originally posted by researcher
panikoula
ειναι κριμα
να διαβαλλεις εναν ανθρωπο με τετοιο τροπο
πραγματικα κριμα
εχεις ισως τη δυνατοτητα αυτη
να γραφεις ο,τι θες
αλλα να ξερεις
πως ειναι κριμα
δεν εχω δει καποιον αλλον να κανει κατι τετοιο εδω
πολυ λυπαμαι
εδω μιλας για κακοποιση που σου εχει γινει
αλλα εσυ κακοποιεις εδω μεσα
δεν ξερω αν το καταλαβαινεις ομως
λυπαμαι
αυτα ειναι δανικα.με εχει κανει να νιωσω πολλες φορες ετσι.οποε ανταποδηδω τα πυρα και εγω
ακριβως!Quote:
Originally posted by weird
Αυτό ίσως να είναι και καλή ιδέα...
Να δεις την ταινία Chaingeline.... η μητέρα λέει στο παιδί \" Ποτέ να μην αρχίζεις έναν καβγά αλλά πάντα να τον τελιεώνεις\"
Είναι σημαντικό να μάθει να προστατεύει ΜΟΝΟΣ του τον εαυτό του, είναι το σημαντικότερο μάθημα που μπορείς να του δώσεις για την ζωή.
Πανικούλα μου,
θα περιμένουμε τα νέα σου.
Δεν αξίζει να διαγραφείς απο το φόρουμ, εδώ μέσα πιστεύω οτι υπάρχει χώρος για όλους μας και όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά.
Λίγη καλή θέληση απαιτείται μόνο.