Τρικυμία εν κρανίω όσα διαβάζω...
I rest my case.
ΥΓ. Να ξέρεις όμως ότι στη πραγματική ζωή, οι ελεύθερες σχέσεις (όπως αυτή που ευαγγελίζεσαι), προϋποθέτουν σεξ. ΠΟΛΥ και καλό σεξ!
Printable View
Δεν είπα ότι δεν θα κάνω ποτέ σεξ.
Αν με ευχαριστούν όλα τα υπόλοιπα σε έναν άνθρωπο θα έκανα
ποια χρονια; την δωδεκατη; τι ωρα;
συμφωνα με αυτα που λες, αυτος ηταν ο ιδανικα μη-πιεστικος ανθρωπος (ο,τι κι αν του συμβαινει κι εκεινου) για να κανετε αρκετη παρεα, να γνωριστειτε και να προχωρησετε επιτελους, αν περνατε καλα.
με τον τυπο βγαινατε ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ κι ε συ ακομα παρακαλουσες να ειναι παρθενος για να μην σ την πεσει. θελεις να στα ποσταρω αυτα που ελεγες;
Αυτό είναι το παιχνίδι της σαγήνης. Τόσο παλιό όσο η ίδια η ζωή. Εσύ δηλαδή δεν μετέρχεσαι μετ΄ιδιοτελείας (με την Αριστοτελική έννοια) ώστε να γίνεις αρεστή;
Στην αποκρυπτογράφηση της ερωτικής συμπεριφοράς είναι όλο το ζουμί. Αλλά αυτή απαιτεί άλλου τύπου ωριμότητα που πηγάζει και από την εμπειρία και με τήν τριβή που έχι κανείς με την απόρριψη και την αποδοχή της.
ΥΓ. Πέρα από το σεξ που δεν θέλετε, υπάρχει και μια άλλη πίστα, πολύ πιο μεγάλη και πολύ πιο δύσκολη (που είναι και ο ελέφαντας κάτω από το χαλί). Πώς αυτό να είναι καλό και πώς η ποιότητα να διαρκέσει και μέσω αυτής, η σχέση να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο καλύπτοντας και τις ανάγκες του ζώου και τις λαχτάρες της ψυχής. Αλλά απέχετε χιλιόμετρα ακόμα από εκεί...
Παρθενοσ δεν ειναι αλλα μαμουσε οταν τα κοριτσια ηταν γυναικεσ οχι να μιλανε με τον εξοαποεδω τωρα μιλασ με μια κ μπορει να ειναι διαολακι
Πόσο καιρό είχε σχέση με αυτές τις πρώην του;;;;;Σου έχει πει ;;
Εμένα καλή περίπτωση άντρα δεν μου φαίνεται πάντως.....Δεν ξέρω γιατί σου αρέσει....σου λέει κατάμουτρα ότι κοροϊδεύει άλλες γυναίκες Ενώ δεν τις βλέπει σοβαρά
Έχεις δίκιο για τους άντρες δυστυχώς οι περισσότεροι ξενοκοιτανε και ξενοδπηδανε......ακόμα και σε σχέση....Και φλερτάρουν και με άλλες
Μπορει να ειμαι κι ο πατερασ σου ξερω οτι εχω 3 κοριτσια παρακατω δεν ξερω
Δεν είπα ότι δεν θα δοκιμάσω ποτέ, αλλά αυτό προϋποθέτει να έχω μια επιθυμία. Αυτοί που είχα δεν μου προκαλούσαν επιθυμία να κάνω κάτι.
Αυτοί που λέω μου την έπεφταν από τα σοσιαλ ή τους είχα γνωρίσει σε εφαρμογές γνωριμιών.
Κι αυτός που.λεω από τα σοσιαλ μου είχε στείλει.
πιθανως να μην εισαι σεξυ, κι ας εισαι εμφανισιμη. μια καλη εμφανιση δεν συνεπαγεται και σεξ απιλ.
καποιος διστακτικος ανδρας (ακομα κι αν δεν ειναι παρθενος) που μπορει ακομα και να προτιμαει να κανει το πρωτο βημα η γυναικα, δεν την πεφτει ευκολα σε μια ψυχρη γυναικα..
ΘΑ επρεπε να ξενερωνες αν σου αρεσε το σεξ. εσυ το αποφευγεις. επομενως, γι αυτο δεν ξενερωνες, αλλα αντιθετα χαιροσουν που δεν στην επεφτε.
εκεινος ομως ξενερωσε κι ισως και να εφυγε τελικα..
πιστευω οτι ρωτουσε αν τελικα εκανες κατι, γιατι σε εβλεπε παγοκολωνα με εκεινον κι ειχε περιεργεια αν οσα δεν κανεις μαζι του, τα κανεις με αλλους.. δηλαδη, προσπαθει να καταλαβει αν εσυ εισαι ψυχρη, ή αν δεν γουσταρεις εκεινον ειδικα, αλλα γουσταρεις αλλους.
ΕΑΝ εσυ του ειπες οτι πηγε καποιος να σε φιλησει και οτι το ειδε κι ο φιλος του, κι ο φιλος του δεν επιβεβαιωνει και ειπε οτι δενε γινε τετοιο πραγμα, μαντεψε... εχει αρχισει αν σκεφτεται οτι εισαι νουμερο και λες δρακους για να τον πικαρεις...
αν ειναι καλος του φιλος, εχει περισσοτερη εμπιστοσυνη σε εκεινον , παρα σε σενα, που δεν καταλαβαινει καν την συμπεριφορα σου και βλεπει οτι κατι ΠΕΡΙΕΡΓΟ σου συμβαινει..
και μια απορια.
ποσες φορες πηγε τουαλετα, και ποσες ωρες καθεταισ την τουαλετα, ωστε ενω συνοδευεσαι προλαβε να σου την πεσει και αγνωστος που χορεψες μαζι του και μετα τον απρατησες, αλλα και ο φιλος του και να σε φλερταρει και να παει αν σε φιλησει κια υτος ΤΟΣΗ ΩΡΑ ελειπε;
μηπως τελικα τους δρακους τους σε εμας για να εχεις κοινο που ακουει εστω και στα ψεματα οτι εισαι ποθητη σε καποιους ανδρες;
εγω οταν βγαινω, δεν μενω ποτε μονη. εσενα σε συνοδευει ο αλλος και μετα φευγει; σαμπως μας δουλευειιιις