Originally Posted by
Rubini97
Remedy&warriorpriestes
Όσα περιγράφετε είναι η αλήθεια.
Αν πεις όμως την αλήθεια εδώ μέσα είσαι απατημένη σύζυγος η ψεύτικος λογαριασμός γιατί κάποιοι βλέπουν φαντάσματα.
Δε ξέρω και αν έχει νόημα να τους τα γράφεις, σου λέει η άλλη που έκανε το θέμα "" εμενα το σεξ με ενδιαφέρει μόνο απο τον παντρεμένο, να περάσω καλά ""
Το ενα ψέμα πάνω στο άλλο ψέμα λες και αν ήθελε το σεξ δε θα το έβρισκε παντού, γιατί ενώ λέει πρώτα να περάσω καλά θέλω μετά αναφέρει ότι οι υπόλοιποι που πέρασαν απ την ζωή της ήταν βλακες και δεν της έκαναν το κλικ. Τι σε νοιάζει κοπέλα μου ότι ηταν βλακες; σεξ δεν ήθελες; φασκει και αντιφασκει. Με την παραμύθα του δεσμευμενου τσίμπησε αυτό είναι όλο.
Τελος πάντων αν δε μπορεί να το παραδεχτεί στον εαυτό της, πρόβλημα της.
Όταν όμως ανοίγετε ενα θέμα σημαίνει ότι κάτι σας απασχολεί, μη τα γυρνάτε μετά τούμπα επειδή δε σας αρέσουν οι απαντήσεις,διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξετε.
Και άσχετο από το συγκεκριμένο γεγονός, εννοείται πως δε κατά κρίνουμε κάποιον που ερωτεύτηκε εναν παντρεμένο /η
Αλλα να το έχουν χόμπι κάποιοι και να μπλέκουν εσκεμμένα αυτό είναι ανήθικο και δείχνει βαθια εσωτερικά προβλήματα..