Quote:
Originally posted by πανος12345
δεν μπορω , ουτε εχω διαθεση τωρα να κατσω να ψαξω ολο το σαιτ για να το βρω...
αρκει να το πιστεψουν οσοι επιθυμουν να συνεχισουν να επικοινωνουν μαζι μου...
οι αλλοι , αυτοι που εχουν σκοπο να ελεγχουν αυτη τη βαση δεδομενων η και πελατων ?
παρακαλουνται να μην εχουν καμμια αλλη επαφη μαζι μου , να μην διαβαζουν τα ποστ μου και να μην μπαινουν καν στον κοπο να βγαζουν την επιθετικοτητα τους σε βαρος μου γιατι δεν εκεθετουν ενα ψυχολογο που εχει εργαστει στο Ελληνικο δημσιο και στην κατακτηρια επιτροπη της ΕΛΑΣ ,αλλα το φορουμ υποστηριξης που τους επιτρεπει να διασυρουν συστηματικα καθε εννοια ψυολογικης υποστηριξης στο διαδικτυο, αφηνοντας τους να συνεχιζουν ανενοχλητοι το παραληρημα επιθετικοτητας τους...
Σύντομα αν δεν υπάρξουν προσαρμογές στον τρόπο λειτουργίας του απο τους αρμοδίους , θα αναζητηθουν οι λυσεις απο τα αρμοδια οργανα της πολιτειας...
Πάνο, να σου πώ πώς προσωπικα πιστεύω πώς εισαι ψυχολογος. Δεν θεωρω πώς ο καθε ψυχολογος ειναι σωστος στη συμπεριφορα του, ουτε πώς εχει εκπαιδευτει για μια σωστη, ανθρωπινη συμπεριφορα. Δεν εχω τετοιες αυταπατες εννοω. Το αν εισαι μελος της κατατακτηριας επιτροπης της ΕΛΑΣ για μενα κανει τα πραγματα χειροτερα. Αλλα αν θελεις, ειναι δικη μου προκαταληψη αυτο το τελευταιο.