περνεις το μερος ενος μελους ονοματι κωνσταντινα που ευχηθηκε καρκινο σε ενα αλλο μελος.
ενταξει αμα θες να εχεις την καταντια της κωνσταντινας το καταφερες.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Υπάρχει μια παροιμία που σου ταιριάζει, το ''πετάγεσαι σαν την ...'', ψάξτο λίγο γιατί για ακόμα μια φορά δεν απευθύνθηκα σε σένα.
Εγώ εξέφρασα αρχικά την άποψή μου στον άθλιο σχολιασμό σας για ακόμα μια φορά γιατί απέναντι σε τέτοια σχόλια η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να απαντάς και να μην αφήνεις το μισογυνισμό να περνάει έτσι από άτομα που μισούν τις γυναίκες απλά και μόνο επειδή δεν μπορούν να τις έχουν κοντά τους.
Και για αυτό το λόγο δέχτηκα τις προσωπικές , αισχρές επιθέσεις σας χωρίς το παραμικρό επιχείρημα γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε.
Εγώ εδώ μέσα είμαι πάντοτε πολύ προσεκτική και απαντάω μόνο σε ποστ που μπορώ να πω κάτι που θα βοηθήσει, άλλοι είναι εδώ μέσα για να βγάζουν κόμπλεξ και να κράζουν για να νιώσουν ανώτεροι ενω στην ουσία είναι μηδενικά ανθρωπάκια. Αλλά επειδή σαν άνθρωπος είμαι αυτό που είμαι, σεξιστικά αστειάκια του δημοτικού και βρισιές από άτομα που δεν με γνωρίζουν καν δεν τα σηκώνω. Σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς και το κράξιμο και το ποιος έχει τη μύγα το αντιλαμβανόμαστε όλοι.
Οπότε άραξε στη γωνίτσα σου και να προσέχεις τα λόγια σου αν δεν θές να τρως κράξιμο όλη σου τη ζωή από άντρες και γυναίκες.
Και θα το κλείσω εδώ με μια συγνώμμη και στη θεματοθέτρια γιατί βαρέθηκα να μιλάω με αμοιβάδες.
Παιδακια βγηκε θεραπεια για τον ακατανομαστο κ επιπλεον εχει δικιο η κωνσταντινα μεχρι 40 μπουρδελο παντου
Σε ηλικίες 18-40 γίνεται μάχη , εμείς δεν το βλέπουμε, αλλά όλο βγάινουν γυναίκες 25-30 που δηλώνουν οι ίδιες (αυτό που λένε χωρίς ξύλο μαρτυράνε) ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
Πως γίνεται μάχη από σεξ, με τις γυναίκες ... παρθένες, άβυσσος !!!!!!!!!
συμφορουμιτη σημερα οι γυναικες ξεκατινιαζονται και ξεμαλιαζονται κανονικα για παροχους με μονιμη εργασια.
οχι βεβαια ως τα 40 γιατι μια 40ρα ειναι καταδικασμενη αλλα ως τα 35 σιγουρα.
ο αγωνας τους ειναι κρυφος για αυτο μας διαφευγει ποιος θα ασχολουταν αλλωστε;