Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Παναγια βοηθα δηλαδη
αστα να πανε!! γι\'αυτο ειπε ο Πανος οτι ασχολειται μαζι μου
Printable View
Quote:
Παναγια βοηθα δηλαδη
αστα να πανε!! γι\'αυτο ειπε ο Πανος οτι ασχολειται μαζι μου
χμμμμ ενδιαφερον μπορεις να περασεις απο το ιατρειο μου να εξετασουμε λιγο αυτην την...ιδιαζουσα επιθετικοτητα...χμμμ..χμμμ.Quote:
ειμαι επιθετικη στην επικοινωνια μου και μπορω να γινω και στο σεξ. στην εργασια μου την περιοριζω λιγο.
Γιατι εκτος απο επικοινωνιακος ειναι και μερακλης!!!! :)))))))
Quote:
Originally posted by keep_walking
χμμμμ ενδιαφερον μπορεις να περασεις απο το ιατρειο μου να εξετασουμε λιγο αυτην την...ιδιαζουσα επιθετικοτητα...χμμμ..χμμμ.Quote:
ειμαι επιθετικη στην επικοινωνια μου και μπορω να γινω και στο σεξ. στην εργασια μου την περιοριζω λιγο.
φιμοτρο εχεις ή να φερω το δικο μου μαζι???? χεχε
λολ
υπαρχει κιπ ομως και μια τριτη φαση στην πορεια...
η υπερτατη νοημοσυνη σου θα μπορεσει να την προβλεψει...
η πρωτη ειναι ο αυνανισμος, η ατομικη μορφη τη ηδονης
η δευτερη ειναι η συνδιαλλαγη , η μυηση στην πραγματικη ηδονη μεσω μιας συγχρονης ιερειας ...
η τριτη και η καλυτερη απο ολες ειναι η ερωτικη επικοινωνια...
οταν θα νοιωσεις δυνατος και ανεξαρτητος οικονομικα , ετοιμος για να μοιραστεις με καποια γυναικα οχι μια ηδονη προκατ , αλλα μια δικη σας νεα , δημιουργικη , ωριμη , μονιμη με την εννοια της διαχρονικοτητας σχεση , τοτε οσα εχεις μαθει απο την ιερεια , θα τα κανεις με την σειρα σου μαθημα στην γυναικα που θα θελησει να συντονισει τις δικες της ερωτικες αναζητησεις με τις δικες σου...Εκει ειναι ο στοχος σου ,εκει ειναι ο στοχος της φυσης και της κοινωνιας μας....το μαθημα της ζωης ..το πιο ομορφο παιχνιδι του ειδους μας ..η ανταλλαγη συναισθηματων χωρις κινητρα αλλα απο την ολοκληρωση του ζευγαριου , στο ονομα της συνεχειας , της διαιωνησης του ειδους και της αποκτησης του δικου σου μαθητη η μαθητριας στην ζωη , που σαν το μικρο δεντρακι , θα το φυτεψεις για να βγαλει κλαδια και καρπους ...
πανο ανεφερες πριν κατι μερες κατι διατριβες σου. Εχεις κανει διατριβη και πανω στο σεξ??
Δεν εχω υπερτατη νοημοσυνη,ευτυχως γιατι αυτοι συνηθως μενουν με το... στο χερι.
Απο κολπα καλα την παλευω:P
η υπερτατη νοημοσυνη σου θα μπορεσει να την προβλεψει...
Α ρε Κηπ...Τετοιο \"γλειψιμο\" ουτε σε βουλευτη για ρουσφετι....
Και γεωπονος;
τωρα με μπερδεψες λιγο κιπ ..γυναικα εισαι? η ανδρας ? δεν αλλαι βεβαια τιποτα
απλα θα σε βαλω σε αλλο θρανιο!
χα χα χα χα χα
αγροτης σκετος...Quote:
Και γεωπονος;
με αρωτρο που το σερνω μονος μου...
Πανο, πολλες τσοντες με σεναριο βλεπεις..!!
ααα καλα
Αντρας ειμαι...δεν λεω οχι στον αγοραιο ερωτα...αλλα δεν μου καθεται καλα,εχω μαθει αλλιως,αλλα οσο παει μαλον θα αναθεωρησω τις αποψεις μου,περναν και τα χρονια...