.. καλε..10...αμαν... :):) ..μας εφαγε ο Αντωνης μας... μακια..
Printable View
.. καλε..10...αμαν... :):) ..μας εφαγε ο Αντωνης μας... μακια..
παιδια χθες εφαγα ενα πακετο που ειταν ολο δικο μου...πηγα με ενα φιλο μου για μια μπιριτσα και ειδα εκει μια γνωστη της πρωην μου...με λιγα λογια της ξεφυγε οτι ειχε βρει αλλον πριν χωρισουμε...τι να σας πω με επιασε συγκριο....τα χασα για μια στιγμη.δεν το πιστευω ρε παιδια...αραγε θα το ξεπερασω ποτε αυτο?ανυσυχω οτι μετα απο αυτο που περασα με τα συναισθηματα που τρεφω για τις γυναικες σε θαμα παντα σχεσης δεν προκειται ποτε να βρω καποια να πω ναι την εχω ερωτευτει...νοιωθω καμενος σε αυτο το θεμα...οτι και να εκανα με καποιες μετα ειταν μεχρι να τις .......... μετα τις συχενωμουν...εχω σοβαρο προβλημα σε αυτο....εγω δεν ειμουν ετσι...ειμουν πιο συναισθηματικος και τωρα...τι να πω...
τι να πω...απο καποια αποψη ειναι καλυτερα ετσι...τουλαχιστων εχω γινει πιο αναισθητος...δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να ξαναπληγωθω τοσο πολυ οποτε...καλυτερα!!!!
Aντώνη μου δεν είναι σωστό να θωρακίζεις τον εαυτό σου για να μην πληγωθείς .
πρέπει να δίνεσαι ολόψυχα στην σχέση σου και να μην την αντιμετωπίζεις επιδερμικά .
η αγάπη θέλει ρίσκο / όλοι μας φοβόμαστε μήπως πληγωθούμε
αλοίμονο αν μετά απο κάθε στραπάτσο που τρώμε συναισθηματικά να σταματούσαμε να έχουμε αισθήματα και ευαισθησίες .
το να μην είσαι ευαίσθητος και καλός δεν είναι εξυπνάδα ούτε μαγκιά .
σκέψου πως κι εσύ με τη σειρά σου πληγώνεις τον άλλον με αυτή τη συμπεριφορά
δώσε άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό σου
Ευαισθησία μέχρι εκεί που αντέχεται...
Το σύνθημα στον τοίχο..
\"Κι άλλη ευαισθησία θα σήμαινε τρέλλα\"
δεν υπαρχει coma kai rapssode τετοια περιπτωση προς το παρον...εγω δεν την ξαναπαταω ετσι....πονεσε πολυ ρε παιδια...ειχα που ειχα προβλημα αυτο με αποτελειωσε...1 μηνα ειμουν στο κρεβατι και φωναζα \"δεν ειναι δυνατον αν μου συμβαινει εμενα αυτο\"απιστευτος πονος απιστευτος!!!
αντώνη ίσως και να έχεις δίκιο -κι εγώ μια φορά χώρισα και μετά στο καπάκι έπαθα καταθλιπτικό επεισόδιο
εμείς που έχουμε δδ αγαπάμε πολύ και εύκολα δενόμαστε
δεν ξέρω τι να πω προφύλαξε τον εαυτό σου όπως μπορείς
rapsssode τέλειο ---> περισσότερη ευαισθησία θα σήμαινε τρέλα -αυτό είναι η τρέλα αυξημένη ευαισθησία
..Αντωνη μου... κρατα γερα... σε νιωθω... ασε οταν σασ πω και το δικο μου σκηνικο του παρελθοντος με λεπτομερειες θα τρελαθειτε...
ματια μου... δεν αξιζε.. δεν αξιζει.... εμενα αυτη η φαση της σιχαμαρας...κρατησε 1,5 χρονο... υστερα εκανα μια ελευθερη σχεση ...αργοτερα... σιγα σιγα γεννηθικαν μεσα μου ξανα τα αισθηματα και η αναγκη για στοργικοτητα.. συντροφικοτητα.... θα περασει καλε μου.. αληθεια.. θα περασει.... ανυσηχισα πολυ για σενα... ....
...συναισθηματικα θα περασεις διαφορες φασεις ακομη μεχρι να νιωσεις την αναγκη να δωθεις και να δεθεις... ολα θα πανε καλα ματια μου...
...καλε μου... ειμαστε εδω...κοντα σου...
το ξερω ρε παιδια οτι ειστε διπλα μου...εξαλου ο ενας εδω βοαηθαει συμβουλευει...παρηγορει...εμ ψυχωνει τον αλλον στα δυσκολα του...και αυτη εδω ειναι η επιτυχια αυτου του φορουμ ετσι δεν ειναι?
.. απλα παρα πολλοι ανθρωποι εκει εξω.. ειναι πολυ ανωριμοι.... δεν σκεφτονται την μελλοντικη ζημια που προκαλουν... και πληγωνουν χωρις λογο... καλη μασ δυναμη...
παιδια παω για υποτροπη...σκατα!!!χθες ο γιατρος απεφυγε να μου δωσει κατι αλλα μου ειπε να περιμενουμε 2-3 μερες...καταπασα πιθανοτητα ξαναγυρναω sta effexor...χθες ειμουνα πολυ χαλια μου θυμιζε η διαθεση μου τα παλια
Αντωνη τωρα που ειναι αρχη ακομα προσπαθησε οσο μπορεις να μην αφησεις να σε παρει και πολυ απο κατω..
Μιλα με τον γιατρο σου και μαζι θα βρειτε τροπο να το ξεπερασεις και αυτη τη φορα.
Κουραγιο και ευχομαι να μην ξαναγυρισεις στα ιδια..
Αντώνη μου
μπορείς να κάνεις μικρά πραγματάκια που θα σε κάνουν να νιώσεις κάπως καλύτερα π.χ.
πήγαινε για μπάνιο -έξω -για ψώνια - σε καμιά συναυλία ή ταξίδι - κάνε γυμναστική - διάβασε ένα βιβλίο
μουσική - να ζωγραφίζεις όπως έχεις πει
ίσως είναι δύσκολο ίσως το μόνο που θέλεις είναι να αράξεις στον καναπέ και να βλέπεις τη ζωή να περνάει από μπροστά
//ούτε εγώ είμαι πολύ καλά και συνέχεια με παίρνει απο κάτω αλλά δεν μπορώ να πάρω αντικαταθλιπτικά
έτσι προσπαθώ μόνη μου
Η ΔΡΑΣΗ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΦΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΣΗ Ή ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
ΜΗ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΗ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ-
- στερεο ΝΟΒΑ
πολλά φιλάκια
θα σου πω μια ιστορία που άκουσα
κάποτε ήταν δύο ποντικάκια που έπεσαν μέσα στο γάλα -το ένα είπε \"τι θα κάνω τώρα\" και πνίγηκε το άλλο άρχισε να κουνάει τα ποδαράκια του το γάλα εγινε βούτυρο και έτσι σώθηκε.
απο χθες βραδυ μεχρι και τωρα ειμαι μια χαρα!!!δεν ξερω ρε παιδια ειλικρινα τι παιζει...ειχα μια τρομερη διακυμανση διαθεσης προς τα κατω...τι να πω...
ξαναγυρισα τελικα στα αντικαταθλιπτικα....rameron 30μγ 1 χαπι το βραδυ....αυτα....ειμαι χαλια...το ηξερα οτι καποτε θα παθαινα υποτροπη αλλα οχι τοσο γρηγορα...