Πως σκατα με διελυσαν ετσι πρεπει να βρω τις ισορροπιες μου.
Printable View
και αυτο το λες ως αρνητικο?οι περισσοτεροι προσπαθουν να ξεχωρισουν ειτε με το ντυσιμο ειτε με την προσωπικοτητα..δεν ειναι κακο αυτο και εγω νιωθω αυτο το μεγαλειο και ξεχωριστη γιατι ειμαι εγω και τα προβληματα μου που κανουν εμενα και ειμαι καλα βασικα δεν ειμαι ομως αποδεχομαι οτι αυτη ειμαι χωρις ομως να βαζω ταμπελες ετσι ωστε να επιδεχομαι ωριμανσης
Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο ακριβως πρεπει να κανεις. Και για να το κανεις πρεπει αρχικα να καταλαβεις οτι δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα.
Ποια η διαφορα μας δηλαδη με καποιον που περνει χαπια για την πιεση ή για την καρδια?? ΚΑΜΙΑ.
να τις βρεις και δεν ειναι οσο δυσκολο το φανταζεσαι.το θεμα ειναι να τις διατηρησεις η εστω την επομενη φορα που θα τις χασεις να ειναι για κατι το οποιο εχει να κανει με εσενα και οχι με τους αλλους
Με καναν ψιλομυτη,να προσπαθω να αποδεικνυω συνεχεια εξυπναδα...το χιουμορ πηγε περιπατο...αστα να πανε αλλοιωσαν την προσωπικοτητα μου ανεπανορθωτα.
η προσωπικοτητα δεν χαλαει κιπ. Απαλ πολλες φορες ξεκουραζεται, κοιμαται. ΞΥΠΝΑ ΤΗΝ!!!!
Θα τα καταφερω.
δεν την αλλοιωσαν κιπ.εσυ την αλλοιωσες για να φανεις κατι αλλο απο αυτο που εισαι και αυτο ειναι το λαθος σου.
keep κάποια άτομα κατάφεραν να σε κάνουν να τα βάλεις με τον εαυτό σου.Πάρε πίσω την αξία που τους έδωσες.
Όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας και αυτό είναι η ομορφιά.Εγώ τόσο καιρό,ακομα κι αυτή τη στιγμή μόνο όμορφα πράγματα βλέπω από σένα.
Άλλωστε όλη τη φρίκη την περνάς μόνος σου.Που είναι οι άλλοι?που είναι όλοι αυτοί που τώρα συζητάς γι αυτούς?πόση αξία έχουν στη ζωή σου?
Quote:
Θα τα καταφερω.
ΑΑΑΑΑ ΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!! :) :) :)
\'Ισως αυτό να είναι μια φυσιολογική αντίδραση, κιπ... \'Ενας τροπος να αισθανθείς οτι έχεις κάποιον έλεγχο σε μία κατάσταση που πάει να σε ξεπεράσει. Και πράγματι δεν βλέπω πως αξίζει να ψάχνεις για λύση στο πρόβλημα του πόσο βλαμένοι είναι όλοι οι άλλοι. Και ναι, μπορεί κάλλιστα να είναι όλοι βλαμμένοι - στο κάτω-κάτω μια χαρά έχουν βολευτεί σ\' αυτό το περιβάλλον και εσύ τους χαλάς τη σούπα.Quote:
Ναι αισθανομαι κατα καποιο τροπο ανωτερος ενω δεν ειμαι.
και βεβαια θα τα καταφερεις.δεν ξερω κατα ποσο αυτη τη στιγμη που το λες το πιστευεις ομως να επιμεινεις και τοτε θα δεις που οπως λεει και ο κοελιο \'\'ολο το συμπαν θα συννομωτησει υπερ σου\'\' και ειμαστε και εμεις εδω οπως μπορουμε να σε στηριξουμε
Μα να μην εχω ενα φιλο \"εξυπνο\"...οχι εξυπνο διορατικο να δει τι χρειαζομαι?
και εμεις τι ειμαστε δηλαδη??
Ειμαι μες την καταθλιψη και ταυτοχρονα ειμαι \"μεγαλειωδης\"...σουπερ τωρα ειναι που θελω ψυχιατρο:P